عزیز شما وقتی بخوای از ترکیه بگیری دستت خیلی باز تره خصوصا این که از خود سایت میتونید کاستومایز کنید و من اگه بودم اصلا دیگه به این ور فکر نمیکردم...
در هر صورت از ما گفتن بود![]()
عزیز شما وقتی بخوای از ترکیه بگیری دستت خیلی باز تره خصوصا این که از خود سایت میتونید کاستومایز کنید و من اگه بودم اصلا دیگه به این ور فکر نمیکردم...
بله تو تركيه هست . لپ تاپهاي قوي ( خصوصا لپ تاپهاي گيم ) وزن زيادي دارن يا بايد با وزنش كنار بياي يا بي خيال بازي هاي سنگين بشي بري سراغ مدلهاي سبك![]()
درسته اما خوب فقط نمیدونم با این پول کدوم مدل لپتاپ ها خوبند که بگیرم؟!!عزیز شما وقتی بخوای از ترکیه بگیری دستت خیلی باز تره خصوصا این که از خود سایت میتونید کاستومایز کنید و من اگه بودم اصلا دیگه به این ور فکر نمیکردم...
سایتی رو هم که نمی شناسم که کاستومایز بشه کرد و برات بفرسته!!!
ممنون میشم در مورد بالایی ها راهنمایی کنید ببینم چه مدلی و چه طوری بخرم که بعدا" پشیمون نشم![]()
دوستان تو خیلی جاها نظرشون رو G73JH-X1 هستش ...نمیدونم معایبش چی هست حالا؟!!!bloatwareبه چه معنیه؟!!
این هم نظراته:هر کسی تونست خوشحال میشم نظرات اون چندین نفر رو اینجا بطور خلاصه بگه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان غیر از این مدل نظر دیگه ای داشتند ممنون میشم ارائه بدند
مديران لطف كنن حذف كنن .
شرمنده . دايل آپم . وقتي پست مي فرستم نمياد . چند بار كه مي فرستم 2 بار مياد .
sorry![]()
Last edited by mohsenfhm; 02-03-2010 at 14:23.
اما نمیدونم که مشکلی نداره یا داره!؟!!انگلیسی هم که کمی سخته بخونیم![]()
غير از اين مدل ميشه رفت سراغ سري f سوني . در حال حاضر f سوني و g73h اسوس جز قوي تريناست![]()
درسته اما از نظر مشکلات زیاد معلوم نیست!که خوبه خوب نیست صداداره نداره و...!در حال حاضر f سوني و g73h اسوس جز قوي تريناست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)