من روی cliq خودم بدون روت کردن اندروید 2.1 که از t-mobile درز کرده رو ریختم و خیلی از اندروید 1.5 بهتره ولی هنوز مشکل مربوط به اتصال wifi و ارسال فایل از طریق bluetooth رو دارم یعنی نمی تونم با wifi به اینترنت وصل شم. کسی می تونه کمکی بکنه؟ با سپاس
من روی cliq خودم بدون روت کردن اندروید 2.1 که از t-mobile درز کرده رو ریختم و خیلی از اندروید 1.5 بهتره ولی هنوز مشکل مربوط به اتصال wifi و ارسال فایل از طریق bluetooth رو دارم یعنی نمی تونم با wifi به اینترنت وصل شم. کسی می تونه کمکی بکنه؟ با سپاس
سلام
مرسی جانی از بابت عکسها!!
یعنی موندم واقعا شرکتهای دیگه این طراحیا رو میبینن و دوباره گوشی میسازن؟؟؟!!!!!![]()
سلام،
یه سوال دارم این گوشیه backflip که دکمه هاش بیرونه،در تماس با داخل جیب،بعد از یه مدت رنگ نوشته های روی دکمش نمی ره؟
من تا حالا موتورولا نداشتم،ولی این بدجوری داره تحریکم می کنه!!کلاً کیفیت ساختش گوشیهاش چطوره؟
دیگه اینو همه میدونند که بهترین کیفیت ساخت برای موتورولاست
مطمئنا" كمپانيي با اين اعتبار و شهرت در زمينه كيفيت بالاي متريال و ساخت و مونتاژ چيزي نميسازه كه بعد يكي دو سال ساييده بشه .
شما يك گوشي معمولي هم كه بگيري صفحه كليدش تو جيب و تو دست در تماس و سايش هست .
البته خيلي هم بستگي به شخص داره كه چطور از گوشي استفاده ميكنه .
backflip قیمتش چه حدودیاس الآن؟ اصلا هست تو بازار؟
بله هست - حدودا" 470 بايد باشه . تو صفحات قبلي جاني خبرش رو گذاشته .
این هم بررسی charm در phone arena
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان بعد از یک مدت طولانی دوباره اومدم
راستش تو این مدت کلی با کلیک سر و کله زدم در نهایت موفق شدم روتش کنم و فارسی سازشو فعال کنم
وایسه وای فای که به هیچ وجه نمیشه کاری کرد احتمالا مشکل سخت افزاریه ! جون من هر دفعه که گوشی رو فلش میکنم بدون سیم کارت وای فای دارم ولی به محض قرار دادن سیم وای فای قطع میشه! تا دلتون بخواد هر بلایی سر این گوشی آوردم و در نهایت موتو بلور رو پاک کردم ! در کل اگه بازم بخوام گوشی بگیرم یا مایلستون 2 یا اصلا موتو نمیگیرم ! فکر کنم بلک بری حرفه ای تره و اچ تی سی ساپورت خوبی داره!
هر سوالی در ضمینه روت و فارسی ساز و کلیک داشتین در خدمتم تا تجربیاتمو در خدمتتون بذارم
ممنون دوست عزيز
كلا" از اول توضيح بده كه گوشي رو از كجا و چه قيمتي خريدي . تهران هم گير مياد ؟
يه ببرسي هم از گوشيتون بزارين از هر چي كه لازمه . خوبي هاش و بدي هاش .
در ضمن در مورد موتوبلور چرا قطعش كردين . همه كسايي كه ميلستون دارن در به در دنبال نصب موتوبلور هستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)