تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: مشکل در نصب کارت صدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من یه موضوعی دارم که چند وقته برام سواله، حالا الان اتفاقی این تاپیکو دیدم گفتم ثبت نتم کنمو بپرسم.ببینید من اسپیکره M-audio av40 به قیمت 230 تومن خریدم که حالا نمیدونم راجع بهش شنیدید یا نه ولی یه اسپیکر 2 نکه هست و کلآ خیلی review های خوبی ازش میکنن.تقریبآ همه تعریف میکنن.در واقع من بین creative t3 و این مونده بودم که آخرش با توجه یه ریویوها اینو انتخاب کردم. ولی من صدایی که ازش میگیرم به نظرم اونطوری نیست که ملت میگن.حالا موضوع اینه که من از کارت صدای آنبورد استفاده میکنم و اصلآ هم تجربۀ کارت صدای جدا رو ندارم و نمیدونم واقعآ چه تاثیری میتونه داشته باشه.
    واسه همین ازتون سوال دارم که به نظرتون اگه کارت صدای در حد 100 تومن بگیرم میتونه "خیلی" تاثیر داشته باشده رو صدای خروجیم یا اینکه من انتظاراتم در حد این اسپیکر نیست. اگه تاثیر داره میشه لطف کنید مدل هم پیشنهاد بدید.پیشاپیش ممنونم
    سلام دوست عزيز

توي مطالبي كه نوشته بنظرم چند نكته اومد كه بگم :
    1- در مورد Review هاي كه گفته بودي ..... متاسفانه برخي از سايت‌هاي بي‌نام و نشان يا حداقل كم اعتبار reviewهاي مي‌نويسن كه با واقعيت متضاد هست ... بنابراين صرفاً خواندن چند Review اون هم از سايت‌هاي بي نام و نشان نبايد ملاك خريد يك محصول قرار بگيره ... بهرحال در مورد محصولي كه ذكر كردي من اطلاعاتي ندارم و نمي‌دونم كه كيفيت آن به چه صورت است اما در مورد Review اين نكته به ذهنم اومد
    2- در مورد صداي آنبرد ... مادربردهاي جديد اصولاً داراي كيفيت صداي خوبي هستند ولي بهرحال كيفيت صداي اونها مشابه كارت‌هاي صداي حرفه‌ي نيست ...
    3- در حال حاضر شركت كريتيو كارت ‌هاي صداي حرفه‌ي مي‌سازد ....

با تشكر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز

توي مطالبي كه نوشته بنظرم چند نكته اومد كه بگم :
    1- در مورد Review هاي كه گفته بودي ..... متاسفانه برخي از سايت‌هاي بي‌نام و نشان يا حداقل كم اعتبار reviewهاي مي‌نويسن كه با واقعيت متضاد هست ... بنابراين صرفاً خواندن چند Review اون هم از سايت‌هاي بي نام و نشان نبايد ملاك خريد يك محصول قرار بگيره ... بهرحال در مورد محصولي كه ذكر كردي من اطلاعاتي ندارم و نمي‌دونم كه كيفيت آن به چه صورت است اما در مورد Review اين نكته به ذهنم اومد
    2- در مورد صداي آنبرد ... مادربردهاي جديد اصولاً داراي كيفيت صداي خوبي هستند ولي بهرحال كيفيت صداي اونها مشابه كارت‌هاي صداي حرفه‌ي نيست ...
    3- در حال حاضر شركت كريتيو كارت ‌هاي صداي حرفه‌ي مي‌سازد ....

با تشكر فراوان
    خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادید. البته review هایی که گفتم واقعآ از سایتهای معتبر هست.مثلآ سایت cnet که دیگه معتبر هستش هم خیلی خوب گفته میتونید این زیر بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اصلآ این موضوع رو هم بذاریم کنار من میخوام بهم صراحتآ بگید که آیا با یه کارت صدای در حد 100 تومن مثلآ از کریتیو صدای خروجی خیلی تغییر میکنه یا نه؟ مرسی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •