بستگی به انتظارات شما داره
در نوع خودش عالیه و کیفیت تصویری خوبی هم داره
خصوصا که ظاهرش رو من خیلی می پسندم
بستگی به انتظارات شما داره
در نوع خودش عالیه و کیفیت تصویری خوبی هم داره
خصوصا که ظاهرش رو من خیلی می پسندم
انتظارات من بيشتر ديدن دي وي دي و ماهواره هست .در اينده هم فيلم hd
من خودم این مدل رو گرفتم و کامپیوترو از طریق کابل hdmi وصل کردم و یک فایل mkv چهارو نیم گیگی رو باهاش پخش کردم.فقط همینو بگم که از نظر رنگ کاملا مات شدم.
کلا اینکه سورس شما دارای چه کیفیتی باشه کاملا در تصویر خروجی شما تاثیر گذاره. راستی پخش از روی ریسیورش هم خوبه. من که با توجه به قیمت و امکاناتی که در قبالش دستم اومده کاملا راضیم
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید بین سامسونگ b690 و ال جی 500 lh کدوم رو انتخاب کنم ؟
هنوز نتونستم تو بیرون شارپ رو ببینم ولی اگه قرار باشه بین دو تا بالایی و شارپ a66mیکی رو انتخاب کنم کدوم بهتره؟
من 3 هفته ای هستش که lg 37lh500 رو گرفتم اینجا با سینما خانگیش میداد 1.160.000 تومن که سینما خانگیش که هدیه بود رو گفتیم نمی خوایم یک تومن حساب کرد
راستش ما کلا از برند ال جی خرید میکنیم یعنی گوشی موبایلم اگه خواسته باشم عوض کنم از ال جی میگیرم پس نمیگم که با برندهای دیگه خیلی مقایسه کردم و گرفتم اما بین مدلهای ال جی خیلی بهتره این سری
کنتراست 150000
یو اس بی
درخشندگی بالا
فول اچ دی
200 هرتز
اگه خواستی از ال جی بگیری حتما از این سری بگیر
ولی شما که رو برندی شاید تعصب نداری حتما مارکهای دیگه هم بررسی کن و اونوقت تصمیم نهایی بگیر
نه عزيز تعصبي ندارم.فقط ميخوام خوب باشه.چون تو تهران 880000 هزارميدن بدون سينما و من ميخوام ديگه كمتر از 37 نباشه و 900 هزارم بيشتر ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)