بفیه دوستان پبشنهادی ندارند؟![]()
قیمت یه هدست بلوتوث با امکانات متوسط:
[
قیمت :194,900 تومان
مشخصات:
به آهنگ های دیجیتال مورد علاقه که در تلفن همراه خود ذخیره کرده اید، گوش فرا دهید.
- به طور خودکار حالت های موسیقی و تماس تلفنی را تعویض نمایید.
- با استفاده از تکنولوژی شارژ سریع می توانید تنها با 20 دقیقه شارژ کردن این هدست تا 9 ساعت به رادیو و موسیقی گوش دهید.
- تماس های ورودی و خروجی خود را کنترل کنید.
- دارای صدای استریو با کیفیت فوق العاده - دارای نمایشگر راهنما با کاربری آسان
- امکان کنترل موسیقی با استفاده از دکمه های تعبیه شده
- دارای رادیوی FM داخلی
- امکان تنظیم صدا به صورت لمسی
به گقته دوستمون هدست بلوتوث با امکانات بالا قیمتش 20 تا 30 هزار تومنه![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 25-02-2010 at 13:50.
آینو نمیصرفه
ساتیو بگیری هم بد نیستا
سیمبین داره+دوربین 12 و فلاش زنون+wifi+gps + هر چی دلت خواست+ 550 تومن ناقابل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گل محمدی جان یه سوال:من یه موبایل فروشی رفتم گفتم میخوام ان 86 بردارم با این خصوصیات گفت به2 دلیل نخر:1 باطریش زود شارژ خالی میکنه
2 گوشیهای نوکیا ان 86 که با گارانتی اصلی فروخته زیاد خرابی داشته به خصوص در قسمت دوربینش
البته فروشنده چون باهام آشنابود اینا را بهم گفت.با توجه به اینکه شما این گوشیو داری میخواستم نظرتو بدونم به خصوص مورد شماره 1 را تایید میکنی؟گوشیت در حالت استفاده شدید چقدرشارژ میده؟
ساتیو هم امکاناتش عالیه ولی :
1 ظاهرا دوستانی که گوشی ساتیو دارند اعتقاد دارند بلندی صدای ساتیو داخل هدست کم تا متوسطه.
2 با توجه به اینکه گوشی کامل از پلاستیک ساخته شده از مقاومتش در برابر ضربه اطمینان ندارم.
3 من نظرم روی آینو نیست جواب این دوستمون را دادم که معتقد بودند هدست بلوتوث آینو ارزونه.![]()
مگه میخوای به جای چماق ازش استفاده کنی؟با توجه به اینکه گوشی کامل از پلاستیک ساخته شده از مقاومتش در برابر ضربه اطمینان ندارم.
توی بررسی gsm نوشته مقاومت خوبی داره.
صدا رو نمیدونم.
من یه گوشی قدیمی دارم5 سال برام کار کرده..مدلش نوکیا 6270 ساخت مجارستان واقعا جنسش عالیه .ازآلومینیوم ساخته شده .شاید تا الان 50 بار از دستم افتاده ولی گوشی خراب نشده .خش بهش افتاده ولی گوشی خراب نشده.ولی متاسفانه امکانات نداره.یه امینا اچ دی هم داشتم که به یکی از دوستان فروختمش.نمیدونم این گوشیهای جدید چرا مثل گوشیهای قدیمی استحکام ندارند.اینم عکس نوکیا 6270 :
![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 28-02-2010 at 13:52.
ال جی km 900 arena
از برند ال جیه ولی همه مشخصاتی که میخواهی را داره: جنسش هم از فلز و آلومینیومه.
![]()
سونی اریکسون idou
نوکیا N97
بچه ها ان 97 بهتره یا ان 97 مینی؟از همه جهت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)