من با خرید تلویزیون SONY BRAVIA™ KLV-W550A MOTIONFLOW™ LIVE CUOLOUR™ BE3 FULLHD و کلی مشخصات کاغذیه دیگه با این نتیجه
رسیدم که کلا LCD با هر برندی که باشه حالا میخاد سونی باشه یا سامسونگ یا پاناسونیک اصلا بدرد نمیخوره
من به این نتیجه رسیدم که LCD یه تکنولوژی هست که فقط و فقط تونستند یه چیزی شبیه به تلویزیون توجه کنید شبیه به تلویزیون که قابلیت نمایش یک سری رنگ
ها رو داره بسازنگ و به قیمت خیلی بالایی به مردم....
LCD با با هر برندی که باشه ( سونی سامسونگ پاناسونیک و...) بدرد نمیوره حالا اگه یکیشون هم Upscaling قوی داشته باشه یا اگه یه WD هم روش
گذاشته باشه وقتی نتونه تصویر درست و حسابی بهت بده بنداز تو اشغالی...
حیف به اون 1،570 تومن که دادم به این LCD ( کاری به مدل یا برند ندارم ها...)، حالا تا 10-15 سال باید این تکنولوژیه LCD رو نگه دارمش
برید همون G10 رو بگیرید که زمان پاسخ دهیش عالیه ( کاری با رنگش ندارم) تازه حدود 100 تومن از B690 (با اپ اسکیلینگ قویش... )و W550 ازرون تره
و دو اینچ هم بزرگ تره و پنل ژاپنی داره.
اگه زمان برگرده به هفته پیش همین موقع میرم یه G10 میگیرم
البته برادرام از تصویرش راضیند ولی من نه
شاید ادم هایی باشن کهاز خرید این W550 راضی باشند که همچین ادم هایی هستند ولی من راضی نیستم
چه طوری میتونم بفروشمش؟
چه طوری این LCD رو اپدیت کنم؟ تو سایتش هیچی نیست
یک سری از مضایا:
1) تصویر خیلی نرم هستش خیلی رونه که به خاطر 100 هرتز بودنش
2) صداش حرف نداره( که به احتما زیاد G10 صداش خوب نباشه)
3) رنگ ها رو به نظرم خوب نشون میده
4) منوی خیلی قشنگ و کاربردی داره که خود سونی بهش میگه ( BRAVIA ENIGNE 3™ , (BE™3 که این منو فقط یه قسمت BRAVIA ENIGNE هست
5) یه USB هم داره که فایل های JPEG MP3 MPEG1 رو پخش میکنه که من یه فایل 1280*720 رو از روی فلش خیلی راحت پخش کرد و مشکلی تو عقب و
جلو کردنش نداشت کلا USB بد نسیت میشه دوربین دیجیتال یا MP3 PLAYER رو بهش وصل کرد
یه بنده خدایی بود که تو همین تاپیک بهم گفت گول سونی یا LED رو نخور...
اینا تجربه من از LCD بود نه W550 ....