تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: G10 یا W550

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

تنها عیبت W550 زمان پاسخدهیش هست که خیلی کم زیاده و وقتی که کیفیت تصویر میاد پایین ( در حد افتزاح) یکم اذیت میکنه ولی اگه کیفیت تصویر بالا باشه حتی تو 480 بازم خوبه و تو فیلم اذیت نمیکنه یا اصلا معلوم نیست و باید توجه کنی تا متوجه بشی

ولی صدای عالیی داره...

اگه بتونم به عکس 1080p میگیرم میزارم تاببینید

من G10 رو فقط و فقط به خاطر زمان پاسخ دهیش قبول دارمش

کسی در مورد اپدیت سونی چیزی میدونه؟
    Last edited by vahidsport; 23-02-2010 at 01:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

جوابهای منم بدین لطفا !!!

خوب پس با این حساب b690 باید تو پخش تصویرهای کیفیت پایین بهتر باشه. اینطور نیست ؟

راستی قضیه اون مشکلاتی که می گفتین تو پخش فوتبال تلوزیون خودمون داره چی بود ؟ درست شد؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

راستی قضیه اون مشکلاتی که می گفتین تو پخش فوتبال تلوزیون خودمون داره چی بود ؟ درست شد؟
    منظورت چیه؟

برو همون G10 رو بگیر چون مشکل زمان پاسخدهی نداره کلا قید LCD رو بزن....
    Last edited by vahidsport; 23-02-2010 at 10:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درود
    سايد سئوال من به بحث دوستان مربوط نباشد از اين بايت عذر ميخواهم
    در مورد كنتور پنل ها كه نشان ميدهد اين پنل جاري چند ساعت كار كرده من براي مدل G10 چطور ميتوان از منو اين مشخصات را ببينم يعني مسير منوي G10 را براي نمايش اين كنتور ميخواستم پيشاپيش قدار دانم نظرات شما عزيزان هستم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

من با خرید تلویزیون SONY BRAVIAKLV-W550A MOTIONFLOW™ LIVE CUOLOURBE3 FULLHD و کلی مشخصات کاغذیه دیگه با این نتیجه

رسیدم که کلا LCD با هر برندی که باشه حالا میخاد سونی باشه یا سامسونگ یا پاناسونیک اصلا بدرد نمیخوره
    من به این نتیجه رسیدم که LCD یه تکنولوژی هست که فقط و فقط تونستند یه چیزی شبیه به تلویزیون توجه کنید شبیه به تلویزیون که قابلیت نمایش یک سری رنگ

ها رو داره بسازنگ و به قیمت خیلی بالایی به مردم....

LCD با با هر برندی که باشه ( سونی سامسونگ پاناسونیک و...) بدرد نمیوره حالا اگه یکیشون هم Upscaling قوی داشته باشه یا اگه یه WD هم روش

گذاشته باشه وقتی نتونه تصویر درست و حسابی بهت بده بنداز تو اشغالی...

بهترین دستگاهی که میشه با LCD ساخت همین قاب عکس دیجیتاله...

حیف به اون 1،570 تومن که دادم به این LCD ( کاری به مدل یا برند ندارم ها...)، حالا تا 10-15 سال باید این تکنولوژیه LCD رو نگه دارمش

برید همون G10 رو بگیرید که زمان پاسخ دهیش عالیه ( کاری با رنگش ندارم) تازه حدود 100 تومن از B690 (با اپ اسکیلینگ قویش... )و W550 ازرون تره

و دو اینچ هم بزرگ تره و پنل ژاپنی داره.

اگه زمان برگرده به هفته پیش همین موقع میرم یه G10 میگیرم
    البته برادرام از تصویرش راضیند ولی من نه
    شاید ادم هایی باشن کهاز خرید این W550 راضی باشند که همچین ادم هایی هستند ولی من راضی نیستم
    چه طوری میتونم بفروشمش؟

چه طوری این LCD رو اپدیت کنم؟ تو سایتش هیچی نیست

یک سری از مضایا:

1) تصویر خیلی نرم هستش خیلی رونه که به خاطر 100 هرتز بودنش
    2) صداش حرف نداره( که به احتما زیاد G10 صداش خوب نباشه)
    3) رنگ ها رو به نظرم خوب نشون میده
    4) منوی خیلی قشنگ و کاربردی داره که خود سونی بهش میگه ( BRAVIA ENIGNE 3™ , (BE™3 که این منو فقط یه قسمت BRAVIA ENIGNE هست
    5) یه USB هم داره که فایل های JPEG MP3 MPEG1 رو پخش میکنه که من یه فایل 1280*720 رو از روی فلش خیلی راحت پخش کرد و مشکلی تو عقب و

جلو کردنش نداشت کلا USB بد نسیت میشه دوربین دیجیتال یا MP3 PLAYER رو بهش وصل کرد

یه بنده خدایی بود که تو همین تاپیک بهم گفت گول سونی یا LED رو نخور...

اینا تجربه من از LCD بود نه W550 ....
    Last edited by vahidsport; 23-02-2010 at 15:03.

6. 3 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در مورد كنتور پنل ها كه نشان ميدهد اين پنل جاري چند ساعت كار كرده من براي مدل G10 چطور ميتوان از منو اين مشخصات را ببينم يعني مسير منوي G10 را براي نمايش اين كنتور ميخواستم پيشاپيش قدار دانم نظرات شما عزيزان هستم
    بايد از رويه خود تي وي دكمه -vol رو بگيري بعد از اينكه ولوم صفر شد از رويه كنترل سه بار دكمه recall رو بزن بعد يه منو مياد سمت چب بالا حالا ميتوني با دكمه هاي 2 و 3 از رويه كنترل در منو حركت كني دكمه ok رو بزن منوي srv tools مياد حالا برو رويه PT:000:000:000 در رو به رويه اين PT يه كادر خالي هست بر رويه اون و دكمه MUTE رو 3 ثانيه نگهدار الان زمان كاركرد تي وي نوشته شده

8. 4 کاربر از mohsenmetal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من با خرید تلویزیون SONY BRAVIAKLV-W550A MOTIONFLOW™ LIVE CUOLOURBE3 FULLHD و کلی مشخصات کاغذیه دیگه با این نتیجه

رسیدم که کلا LCD با هر برندی که باشه حالا میخاد سونی باشه یا سامسونگ یا پاناسونیک اصلا بدرد نمیخوره
    من به این نتیجه رسیدم که LCD یه تکنولوژی هست که فقط و فقط تونستند یه چیزی شبیه به تلویزیون توجه کنید شبیه به تلویزیون که قابلیت نمایش یک سری رنگ

ها رو داره بسازنگ و به قیمت خیلی بالایی به مردم....

LCD با با هر برندی که باشه ( سونی سامسونگ پاناسونیک و...) بدرد نمیوره حالا اگه یکیشون هم Upscaling قوی داشته باشه یا اگه یه WD هم روش

گذاشته باشه وقتی نتونه تصویر درست و حسابی بهت بده بنداز تو اشغالی...

حیف به اون 1،570 تومن که دادم به این LCD ( کاری به مدل یا برند ندارم ها...)، حالا تا 10-15 سال باید این تکنولوژیه LCD رو نگه دارمش

برید همون G10 رو بگیرید که زمان پاسخ دهیش عالیه ( کاری با رنگش ندارم) تازه حدود 100 تومن از B690 (با اپ اسکیلینگ قویش... )و W550 ازرون تره

و دو اینچ هم بزرگ تره و پنل ژاپنی داره.

اگه زمان برگرده به هفته پیش همین موقع میرم یه G10 میگیرم
    البته برادرام از تصویرش راضیند ولی من نه
    شاید ادم هایی باشن کهاز خرید این W550 راضی باشند که همچین ادم هایی هستند ولی من راضی نیستم
    چه طوری میتونم بفروشمش؟

چه طوری این LCD رو اپدیت کنم؟ تو سایتش هیچی نیست

یک سری از مضایا:

1) تصویر خیلی نرم هستش خیلی رونه که به خاطر 100 هرتز بودنش
    2) صداش حرف نداره( که به احتما زیاد G10 صداش خوب نباشه)
    3) رنگ ها رو به نظرم خوب نشون میده
    4) منوی خیلی قشنگ و کاربردی داره که خود سونی بهش میگه ( BRAVIA ENIGNE 3™ , (BE™3 که این منو فقط یه قسمت BRAVIA ENIGNE هست
    5) یه USB هم داره که فایل های JPEG MP3 MPEG1 رو پخش میکنه که من یه فایل 1280*720 رو از روی فلش خیلی راحت پخش کرد و مشکلی تو عقب و

جلو کردنش نداشت کلا USB بد نسیت میشه دوربین دیجیتال یا MP3 PLAYER رو بهش وصل کرد

یه بنده خدایی بود که تو همین تاپیک بهم گفت گول سونی یا LED رو نخور...

اینا تجربه من از LCD بود نه W550 ....
    دوست من همون زمان كه شما گفتيد اين پنل رو گرفتيد خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.

ايجاد tear روي تصاوير پرش ناشي از پايين اوردن لاين ها روي يك تصوير فول hd از مشكلاته بزرگ اين پنله كه كمتر روي b690 ايجاد ميشه اما بازم وجود داره.عملكرد ساب فيلد درايو g10 بي نهايت قدرتمند تر از بهترين lcd هاست كه رزولوشن تصاويرو فول hd رو حتي در صحنه ها و ابجكت هاي خيلي سريع نگه ميداره.

غلضت و اشباع رنگ ها و دقت نمايش اونها در g10 و زيبايي اونها بسيار بيشتره و ميتونم بگم قابل قياس با هيچ پنلي جز v10 نيست الاخصوص در يك محيط با نور كم وپنل كاليبره شده(تنظيمات نسخه اسيايي g10 ضعيفه).

به نظر من مهم ترين المان زيبايي تصاوير سطح باز توليد رنگ مشكيه كه كلا پلاسماها بسيار بهتر تمام lcd ها هستن و g10 بعد از v10 سرامد همشونه(موجودي فعلي بازار).

اما با توجه به شايعات اخير و موارد گزارش شده در avs فروم بايد ببينيم مشكلات نسل 12 در زمينه افزايش سطح بلك لول حقيقي اند يانه.
    Last edited by ramincybran; 23-02-2010 at 15:30.

10. 3 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پست حذف شود
    Last edited by ramincybran; 23-02-2010 at 15:30.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

بايد از رويه خود تي وي دكمه -vol رو بگيري بعد از اينكه ولوم صفر شد از رويه كنترل سه بار دكمه recall رو بزن بعد يه منو مياد سمت چب بالا حالا ميتوني با دكمه هاي 2 و 3 از رويه كنترل در منو حركت كني دكمه ok رو بزن منوي srv tools مياد حالا برو رويه PT:000:000:000 در رو به رويه اين PT يه كادر خالي هست بر رويه اون و دكمه MUTE رو 3 ثانيه نگهدار الان زمان كاركرد تي وي نوشته شده
    کد سرویس منو سونی رو هم میدونید؟

خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.
    اییی کااااش قبل از خریدن بهم می گفتید.....

همیشه اذیت نمیکنه اون جور که من فهمیدم به کیفیت تصویر مربوط میشه و چیز های دیگش مشکل نداره

اما با توجه به شايعات اخير و موارد گزارش شده در avs فروم بايد ببينيم مشكلات نسل 12 در زمينه افزايش سطح بلك لول حقيقي اند يانه.
    اولش داشتم میرفتم G10 بگیرم که این قضیه رو فهمیدم گفتم شاید بعد ها درد سر ساز بشه و... که رفتم W550 گرفتم
    Last edited by vahidsport; 23-02-2010 at 16:11.

13. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

4

دوست من همون زمان كه شما گفتيد اين پنل رو گرفتيد خواستم بهتون بگم كه چندي از اقوام ما هم اين پنل رو در سايز 40 گرفتن به خاطر عملكرد ضعيف موشن فلو در تصاوير فول hd و ايجاد tear روي صفحه بشدت شاكي بودن الاخصوص پسر خاله خودم كه بدون مشورت رفت اين پنل رو خريد و شديدا روي اين موضوع اعصابش خورد شده بود.

ايجاد tear روي تصاوير پرش ناشي از پايين اوردن لاين ها روي يك تصوير فول hd از مشكلاته بزرگ اين پنله كه كمتر روي b690 ايجاد ميشه اما بازم وجود داره.عملكرد ساب فيلد درايو g10 بي نهايت قدرتمند تر از بهترين lcd هاست كه رزولوشن تصاويرو فول hd رو حتي در صحنه ها و ابجكت هاي خيلي سريع نگه ميداره.

غلضت و اشباع رنگ ها و دقت نمايش اونها در g10 و زيبايي اونها بسيار بيشتره و ميتونم بگم قابل قياس با هيچ پنلي جز v10 نيست الاخصوص در يك محيط با نور كم وپنل كاليبره شده(تنظيمات نسخه اسيايي g10 ضعيفه).

به نظر من مهم ترين المان زيبايي تصاوير سطح باز توليد رنگ مشكيه كه كلا پلاسماها بسيار بهتر تمام lcd ها هستن و g10 بعد از v10 سرامد همشونه(موجودي فعلي بازار).

دوست عزیز سلام :
    من یک هفته دیگه پولم جور میشه و یه راست میرم میخرم
    دفعه پیش خیلی زحمت دادم از راهنماییتون ممنونم . با عرض پوزش سوالی داشتم
    آیا تو تهران فقط ورژن آسیایی موجوده . اگه ورژن دیکه مثلا اروپایی هم باشه بیام تهران میتونم گیر بیارم ؟
    شما خودتون کدوم ورژن رو دارید
    امکان داره تو بانه پیدا کرد یا نه ؟ آخه من شنیدم مثلا سامسونگ تو تهرون میشه ورژنهای دیگشم پیدا کرد
    با تشکر

15. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •