من سی دی هاشو دارم اونقدر هم بد نیست .فلسفه اش رو تکراره. با تکرار هر چیزی به مخ آدم میچسبه.
من سی دی هاشو دارم اونقدر هم بد نیست .فلسفه اش رو تکراره. با تکرار هر چیزی به مخ آدم میچسبه.
این همه دوستان از نصرت بدگویی کردن به نظر من اصلا این طور نیست. اگه بتونی کنارش کلاس بری یا از کتابای مختلف استفاده کنی خیلی می تونه مفید باشه. حتی می تونی تو فروم های زبان فعالعیت کنی . این خیلی به یادگیریت کمک می کنه. در ضمن هر چیزی رو با تمرین و تکرار میشه یاد گرفت. من خودم از نصرت 2 استفاده کردم خیلی کمکم کرد.
امروز با این سایت آشنا شدم
کسی تا حالا همچین چیزی برای زبان فارسی دیده بوده ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخریم یا نخریم ؟
سلام
کسی متن زبان نصرت رو نداره خیلی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم آخه بعضی قسمت هاش اصلا متوجه نمیشم با نگا کردن به متن املا اون هم یاد میگیرم اگه کسی داره بزاره برا دانلود.
ممنون میشم.
کجاهاشو متوجه نمی شی اینکه جمله هاش راحته ...
فک نکنم متنش موجود باشه
من نصرت را تایید میکنم فقط بعد از اینکه تموم شد و احساس کردید که کاملا مسلط هستید به همون مطالب رفتن به یک کلاس مکالمه هم تکمیلش میکنه ولی در یک کلام در یاد گیری هر زبانی مخصوصا اینگلیسی هر چیزی که به شما کمک کنه خوب هست از دیدن یک فیلم با زیرنویس تا نصرت هر کسی هم که مخالف این حرف هست از بی اطلاعیش هست شک نکن
با عرض سلام میخواستم در مورد آموزش زبان نصرت بدونم
زبان نصرت خوبه منم امتحان کردم اما فقط برای اونهایی که میخوان 1 کم حرف زدن و مکالمه رو یاد بگیرن نه زبان انگلیسی رو از پایه و بخصوص برای امتحانات بین المللی به نظر من ما اول باید ببینیو برای چه هدفی میخوایم بخونیم بعد روش یادگیری رو انتخاب کنیم . اگر میخوایید فقط حرف زدن رو یادبگیرید اون خوبه .
به نظرم برای بهبود مکالمه مقدماتی خوبه ولی نه به تنهایی به شرطی که همراه با سایر آموزشها باشه.
سلام من جند تا از درسهاي نصرت رو گوش دادم واقعا كسي كه بخواهد مكالمه انگليسي رو ياد بگيره به نظر من بهترين گزينه آموزش نصرته البته آموزش نصرت 2 هم اومده كه خيلي بهتره، هدف نصرت تكراره و شما وقتي كه تكرار مي كنيد البته هر روز با متدهاي جديد انگليسي آشنا مي شيد البته مزيتي كه آموزشهاي نصرت دارند اينه كه گويندگانش آمريكاييند و اين باعث ميشه كه شما كاملا با لهجه آمريكايي آشنا بشيو
اگه خواستار يادگيري مكالمه ايد نصرت 2 بهترين راهشه
اگهكسي ميخواهد ميتونم نصرت 2 رو واسه دانلود بزارم
سلام دوست عزيز من خودم در حال استفاده از نصرت 2 هستم به نظر من اگه مي خواهي واقعا مكالمت فول شه نصرت بهترين روشه
هدف نصرت فراگيري مكالمه در كوتاهترين زمانه كه با متد تكرار فراوان اونه ملكه ذهنت ميكه
نصرت 3 و 2 و 1 ادامه همديگه نيستند و فقط بهخ روز شدند در واقعه نصرت واسه اينكه بتونه تو بازار رقابت كه آموزشه شو به روز ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)