-همينطوره عرفان عزيز تاثير نداره مهم خروجي شماست اگر كامپوننت باشه شما كيفيت بيشتر از اون رو نميتونيد داشته باشين
-همينطوره عرفان عزيز تاثير نداره مهم خروجي شماست اگر كامپوننت باشه شما كيفيت بيشتر از اون رو نميتونيد داشته باشين
من x67usb دارم می خوام روی lcd که فقط ورودی vga داره بزنم آیا تبدیلی تو بازار هست
از هر کی پرسیدم ندونست.
----- من تک فیش تصویر و دو فیش صدا می خوره
دوستان اگه اشتباه نکنم ایکس باکس هم یه کابل داره که یه سرش HDMI و سر دیگش کامپوننت هست ! از اون میشه برای وصل کردن ضبط به ال سی دی استفاده کرد به نظرتون ؟؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون ایکس باکس رو با یه کابل دیگه به مانیتور وصل کردم .
اول از همه ببخشید تاپیک رو آوردم بالا چون دیدم همچین تاپیکی هست دیگه تاپیک جدا نزدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته که اصلا چیزی به اسم کابل hdmi به component وجود خارجی نداره و باید از دستگاه مبدل استفاده بشه که قیمتاش هم از 150 دلار به بالاست!!![]()
![]()
برای VGA به کامپوننت هم همینطوره و اون هم مبدل داره و با یه کابل خشک و خالی کار نمیکنه!
حالا میخواستم بدونم با این تفاسیر ما که تلویزیونمون ورودی hdmi نداره و فقط ورودی کامپوننت داره چطوری باید لپ تاپ و یا pc مون رو به تلویزیون وصل کنیم؟
از این مبدلها تهران میشه گیر آورد یا نه؟ کسی خبر نداره؟
Last edited by Bobby Sands; 06-08-2013 at 13:06.
دوست عزیز
برای اینکار اگر در تهران زندگی می کنید به خیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر طبقه دوم در آنجا انواع کابلها را شما می توانید تهیه کنید مانند کابل av به hdmi و مبدل های مختلف و می توانید از نظر کارشناسی آنها بهره ببرید
لازم بذکر است که متراژ این کابلها به اندازه ای که مشتری بخواهد ساخته می شود
و اگر تلفن عوض نشده باشد
-ساخت انواع کابل کامپونت به هر متراژ
- کابل VGA تا متراژ 50 متری قیمت
- تبدیل از usb به mini & VGA & SOND & AUX…
- رابط رنگی خوب برق 5 متری
USB - تبدیل دوربین گوشی موبایل 30 مدل
USB - تبدیل 1394
USB - تبدیل سریال
USB - تبدیل کام
USB - تبریل مینی
USB - تبدیل پرینتر
USB - تبدیل DVI
USB - تبدیل AV
HDMI - تبدیل AV
- HDMI تبدیل VGA
- HDMI تبدیل کامپونت
- HDMI تبدیل DVI
VGA - تبدیل HDMI
کامپونت - تبدیل HDMI
MINI - تبدیل HDMI
DVI - تبدیل HDMI
2 - رابط 1.5-2-3-5 2
3 - رابط 3 1.5-2-3-5-10-15-20
5 - تبدیل 5
vga - تبدیل کامپونت
AV - تبدیل S
S - تبدیل کامپونت
VGA - تبدیل AV
1 - تبدیل 2 کارت صدا
1 -تبدیل VGA 2
3 - تبدیل 2 برق
فیش سونی تبدیل BNC
رابط USB از 1 متر الی 15 متر
سویئچ USB . HDMI . VGA . AV . COMPONET 1*2 و1*3 و...
اسپیلیتور 1*2/1*3/1*4/1*5...... 1*20
فیشهای کامپونت AV -بنن -کنن -سونی - میکروفون -فیش RCA
Last edited by matinpour; 09-08-2013 at 22:45.
با سلام
زنگ زدم مثل اینکه کلا فیلد کاریشون رو عوض کردن در مورد کابل و تجهیزات شبکه الان کار میکنن.
دوست عزیز
شما درخیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر و همان حوالی فروشگاه های زیادی در این رابطه هستند به آنجا بروید
کسی می تونه کابل VGA به Component را برای من تهیه کنه یا بگه از کجا میتونم بخرم؟
کابلی که واقعا کار کنه و Fake نباشد.
دوست عزیزاگر در تهران ساکن هستید.
شما درخیابان جمهوری پل حافظ پاساژ بزرگمهر و همان حوالی فروشگاه های زیادی در این رابطه هستند به آنجا بروید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)