تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: HP vs Lenovo (انتخاب بین 4 مدل پیشنهادی)

داره خودمونی میشه adidas 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینید دوست عزیز چند ساله لپ تاپهای اچ پی مشکل گرما دارن ولی هنوز در هیچ کدوم از مدلها این مشکل برطرف نشده

زیاد مشکل ساز نیست ولی خب گرما عمر قطعات رو تا حدودی کاهش میده . این رو هم بگم که تا حدودی با کول پد این مشکل حل میشه
    خب دوست عزیز اگه مشکل ساز میشه پس چرا اینقدر تقاضا واسه خرید hp زیاده؟مثلا با استفاده روزی 7-8 ساعت
    مشکلی واسه این لپ تاپ پیش میاد؟شما hp داشتید؟اگه داشتید چند سال واستون کار کرده؟من میخوام حداقل 3 سال واسم کار کنه.بنظرتون این لپ تاپ با این میزان استفاده در روز ، در طی 3 سال مشکلی واسش پیش نمیاد؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خب دوست عزیز اگه مشکل ساز میشه پس چرا اینقدر تقاضا واسه خرید hp زیاده؟مثلا با استفاده روزی 7-8 ساعت
    مشکلی واسه این لپ تاپ پیش میاد؟شما hp داشتید؟اگه داشتید چند سال واستون کار کرده؟من میخوام حداقل 3 سال واسم کار کنه.بنظرتون این لپ تاپ با این میزان استفاده در روز ، در طی 3 سال مشکلی واسش پیش نمیاد؟

اچ پی به خاطر کانفیگ و دیزاین خوب و قیمت مناسب و رضایت مردم از پرینترهای این شرکت تقاضای خوبی داره . اگر با برنامه های سنگین کار نمی کنید و بازی هم نمی کنید مطمئن باشید که گرماش زیاد از حد نمی شه ولی قصد خرید دارید حتما یک کول پد درست حسابی هم تهیه کنید .

در ضمن هیچ کس نمی تونه عمر مفید لوازم برقی رو حدس بزنه حتی خود سازنده دستگاه . از قدیم گفتن وسیله برقی شانسیه .ولی میانگین 3 یا 4 سال رو راحت براتون کار میکنه .

من خودم اچ پی ندارم ولی زیاد باهاش کار کردم

3. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من که شاید روزی بشه که 20 ساعت هم میخوام روشن نگه اش دارم. همونطور که الان با Inspiron 6400 اینکارو دارم میکنم و مشکلی هم نداره فقط اگه روی پام باشه خیلی پام داغ میشه. و نزدیک به سه ساله دارمش.

5. این کاربر از mhosseinbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adidas 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که شاید روزی بشه که 20 ساعت هم میخوام روشن نگه اش دارم. همونطور که الان با Inspiron 6400 اینکارو دارم میکنم و مشکلی هم نداره فقط اگه روی پام باشه خیلی پام داغ میشه. و نزدیک به سه ساله دارمش.
    دوست عزیز شما باهاش کارای سنگین هم انجام میدی؟(مثل بازی)
    حالا شما خودت بیشتر نظرت روی 2150 هست یا 1390؟شما کدوم رو بهتر میدونید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کارهای سنگین با این لپ تاپی که الان دارم ، انجام نمیدم.

من سی پی یو ی 2150 رو بیشتر می پسندم ولی هارد 1390 هم دور بالا هست. ( البته نمیدونم چقدر در سرعت تاثیر داره. کسی میدونه؟ )
    ضمنا از سی پی یو lenovo هم به راحتی نمیتونم بگذرم!
    Last edited by mhosseinbr; 16-02-2010 at 19:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من بین HP DV6-1390 و Lenovo Y550-484 لنوو رو خریدم و یکی از دلایلش بحث خرابی ها HP بود.
    (ار لحاظ کانفیگ هر دو تقریبا در یک سطح هستند و هر دو برای کارهای مالتی مدیا خوب هستند. البته لنوو بلو-ری هم داره.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من بین HP DV6-1390 و Lenovo Y550-484 لنوو رو خریدم و یکی از دلایلش بحث خرابی ها HP بود.
    (ار لحاظ کانفیگ هر دو تقریبا در یک سطح هستند و هر دو برای کارهای مالتی مدیا خوب هستند. البته لنوو بلو-ری هم داره.)
    مبارک باشه. ایشالا فنش برات بچرخه.

میشه در مورد بحث خرابیش بیشتر توضیح بدید؟ اینکه از کجا شنیدید؟ مورد خرابیش چی هست؟!
    دلایل دیگه ای که لنوو رو انتخاب کردید چیه؟

تو پرانتز بگم چون بی ربط است:
    ( وقتی میخواستم موبایل بخرم تو فروم ها یکی در مورد 5800 نوکیا نوشته بود که صفحه لمسی متوسطی دارد!

این کلمه "متوسط" آدم رو خیلی اذیت میکنه!!! من هم خریدم و الان هیچ مشکلی ندارم!!! اینها فکر کنم میان با آیفون مقایسه می کنند!!! )

دوست عزیز این بحث شما هم هست. لطف کنید شفاف بیان کنید تا یکی رو دلسرد نکنید و اگه واقعا مشکلی داره بگویید. اون هم شفاف !

با تشکر. مخلص شما هم هستیم.
    Last edited by mhosseinbr; 17-02-2010 at 08:39.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

این مدل هم می شد پیشنهاد داد
    DELL Studio 1557
    C I 7- 1.6 to 2.8 720Q 6MB
    4GB
    500GB
    15.4 WXGA+ LED 1366*920
    ATI 4570 512MB
    DVD-RW
    CAM VGA - HDMI BT
    9CELL
    Win 7.H
    2.8KG
    China
    12,900,000

در مورد خرابی HP هم فکر کنم دیگه خیلی بزرگ نمایی شده .
    در کل خرابی این برند هم پایین ، هست . و تنها چند مدل خاص بود که در بازار با مشکل مواجه شد و عمدتا با پردازنده های AMD بودند.
    در کل کییت مدل های HP مخصوصا سری DV6 هم بالاست و هم در کنار کانفیگ بالا ، قیمت مناسبی نیز دارند.
    یکی از ایراداتی که به این سری از محصولات هم گرفته می شه ، دمای بدنه در حین کار هست ، که به هر حال نمیشه مشکل حادی در نظر گرفت ، دل هم تقریبا به همان اندازه گرم میشه.

تاچ 5800 هم که می گید ، خوب چون مقاومتی هست ، وقتی کیفیت آن رو با خازنی مقایسه کنید ، تفاوت را متوجه خواهید شد.

Last edited by biostar; 17-02-2010 at 11:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میشه در مورد بحث خرابیش بیشتر توضیح بدید؟ اینکه از کجا شنیدید؟ مورد خرابیش چی هست؟!

( وقتی میخواستم موبایل بخرم تو فروم ها یکی در مورد 5800 نوکیا نوشته بود که صفحه لمسی متوسطی دارد!

این کلمه "متوسط" آدم رو خیلی اذیت میکنه!!! من هم خریدم و الان هیچ مشکلی ندارم!!! اینها فکر کنم میان با آیفون مقایسه می کنند!!! )

دوست عزیز این بحث شما هم هست. لطف کنید شفاف بیان کنید تا یکی رو دلسرد نکنید و اگه واقعا مشکلی داره بگویید. اون هم شفاف !

ممنون
    خوب دفعه اولی که رفتم Y550 بگیرم تو بازار تموم شده بود و گزینه دیگری که داشتم HP 1390 بود. وقتی با فروشنده که از آشنایان در اومده بود در میون گذاشتم گفت این کارو نکن چون من هفته ای 5 تا مرجوعی HP (نه لزوما 1390) دارم که همگی از یک جا مشل دارند(فکر می کنم داغ کردن چیپ گرافیک و سوختن اون بود!)

بعد با برادرم در آمریکا صحبت کردم که گفت این جا هم بعضی از HP ها دچار مشکل میشن!

در مورد Lenovo هم تا اونجا که من شنیدم و خوندم پلتفرم IBM داره و کیفیت IBM و حفظ کرده.
    (چند وقت پیش مطلبی و در مجله رایانه خبر خوندم که در مورد کیفیت ساخت لپ تاپ ها بود و شرکتی که اونو ارائه کرده بود فاکتورهای مختلفی رو در نظر گرفته بود که یکی از اونها تعداد تماس های گرفته شده برای تعمییر دستگاه بود که ازلحاظ کیفیت رتبه اول با اختلاف ASUS بود بعد از اون LENOVO و بعدش APPLE! . در مورد HP هم رتبه خیلی خوبی نداشت. منبع و اسم شرکت یادم نیست اگر پیدا کردم تو فروم میذارم.)
    بازم تنها نمیشه به این آمارها توجه کرد.
    در مورد خود 1390 هم من مطمئن نیستم و این بحث ها در مورد کل لپتاپ های HP است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون
    خوب دفعه اولی که رفتم Y550 بگیرم تو بازار تموم شده بود و گزینه دیگری که داشتم HP 1390 بود. وقتی با فروشنده که از آشنایان در اومده بود در میون گذاشتم گفت این کارو نکن چون من هفته ای 5 تا مرجوعی HP (نه لزوما 1390) دارم که همگی از یک جا مشل دارند(فکر می کنم داغ کردن چیپ گرافیک و سوختن اون بود!)

بعد با برادرم در آمریکا صحبت کردم که گفت این جا هم بعضی از HP ها دچار مشکل میشن!

در مورد Lenovo هم تا اونجا که من شنیدم و خوندم پلتفرم IBM داره و کیفیت IBM و حفظ کرده.
    (چند وقت پیش مطلبی و در مجله رایانه خبر خوندم که در مورد کیفیت ساخت لپ تاپ ها بود و شرکتی که اونو ارائه کرده بود فاکتورهای مختلفی رو در نظر گرفته بود که یکی از اونها تعداد تماس های گرفته شده برای تعمییر دستگاه بود که ازلحاظ کیفیت رتبه اول با اختلاف ASUS بود بعد از اون LENOVO و بعدش APPLE! . در مورد HP هم رتبه خیلی خوبی نداشت. منبع و اسم شرکت یادم نیست اگر پیدا کردم تو فروم میذارم.)
    بازم تنها نمیشه به این آمارها توجه کرد.
    در مورد خود 1390 هم من مطمئن نیستم و این بحث ها در مورد کل لپتاپ های HP است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •