وقتی از ظاهر یک برد میشه پی به بی کیفیتش برد و در این فروم من و چند نفر دیگه چندین نوع مختلف از این مادر برد خریدیم و دیدیم که چقدر اشغلال بوده و بی کیفیتفروم جای بحث علمی هست و تمام حرفها و ادعاهایی که در هر زمینه میشه باید دلیل و پشتوانه علمی داشته باشه!
نخیر مثل اینکه شما خودت فروشنده البته فکر کنم وارد کننده هستید ( چون از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیاد بگه ماست من ترشه ) ان ها که معلوم شد فروشنده نبودندمن فقط این جمله رو از اکثر فروشنده ها که قریب به اتفاق هیچ تخصصی در زمینه سخت افزار ندارند شنیدم! (منظورتون از همه اینا هستند؟!)
باز هم میگم-کیفیت یک خازن در دمای 100 درجه باید به مرور زمان و زیر فشار بدست بیاد که ازراک حتی به زیر 40 هم دوام نمیاره
وقتی شما که با یک برد ایسوز
کار نکردی که پی به کیفیتش ببری و حتی با یک برد ازراک که ببینی چقدرچطوری وجدانت اجازه میده بیای بگی ازراک بهترینه
بقول یکی از دوستان( کسی که خواب رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد )
از همینجا از جناب sadegh571 ,انتی وsasan816 (که برای ثابت کردن صحبت هاش به بد وبیرا متوصل شد)
که زحمات دلسوزانه و بیدریغی و شبانه روزی برای امثال بنده خریدار میکشند و این پول کثیف سبب نمیشه که واقعیت رو کتمان کنند نهایت تشکر و قدر دانی را دارم