سلام
واااي!!! اگه آقا بيل بفهمه!!!
به پسرخلتون بگو بي خيال نون بيل گيتس رو آجرنكن يعني بهتربگم نون هشت هزار برنامه نويس وكارمنداي خبره مايكروسافت وزحمات چندين ساله اونارو يه روزه آجر نكن!
عزيزدل برادرتو بايداشتغالزا باشي نه اشتغالزدا. 8)
سلام
واااي!!! اگه آقا بيل بفهمه!!!
به پسرخلتون بگو بي خيال نون بيل گيتس رو آجرنكن يعني بهتربگم نون هشت هزار برنامه نويس وكارمنداي خبره مايكروسافت وزحمات چندين ساله اونارو يه روزه آجر نكن!
عزيزدل برادرتو بايداشتغالزا باشي نه اشتغالزدا. 8)
منم برای همین پرسیدم
آخه من لینوکس رو دیده بودم ولی ویندوز رو ...
مرسی hyriand جان
با سلام
لفظ ويندوز در رابطه با سيستم عامل Knoppix اشتباه لپي ( احمقانهاي ) بود شرمنده ... :mrgreen:
البته من يكسري مطلب در رابطه با سيستم عامل كنوپيكس Knoppix تو سايت ستاره سرخ ديدم گفتم شايد بخواين استفاده كنين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .....![]()
سلام
آقا نويد بايد بگم که ما نزديم تو سره اين بنده خدا کار اين آقا مثل آمدن هخا يا همون اهورا هست که هی گفت ميام الان دارم ميام آخرشم نيومد
شما نباید تا چیزی رو که ندیدید انقدر ازش انتقاد کنید !
احتمال این هست که حرف ایشون درست باشه !!
من که گفتم باید منتظر بمونیم تا بیاد اونوقت دربارش صحبت کنیم
سلام
پيام من زياد ناجورم نبودكه پاكش كرديد :(
سلام
به احترام حرف آقا نويد ازاين به بعد سكـــــــــــوت! :!:
فقط آقا نويــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد![]()
بيل گيتس سلام پسرخالتونو رسوند :mrgreen: :mrgreen:
سلام
آقا نوید چی چیو صبر کنیم ببخشید ما عقل داریم من خودم 5 سال درس خوندم راجب کامپوتر که بیام حرف این آقا رو باور کنم من هر چی منطق و عقلم بگه میگم این کار نشدنیه اگر می شد آقا نوید خود بیل گیتس بعد از 4 سال که اکس پی رو داد بیرون اینم می گفت مگه میشه کاری کرد که خود شرکت سازندش ندونه اولین نفری که باید بفهمه اونا هستند حالا شما واستا ببین کی میاد حتما می گه ویندوز 3.1 در 3 دقیقه
شاید حرف شما درست باشه ولی شاید منظور ایشون این باشه که این ویندوز فقط روی فلان دستگاه نصب بشه که بشه 3 دقیقه ( مثلا رو اتلون 64 بیت نصب بشه که کلا خودش XPرو تو 5 دقیقه می ریزه )
با این اوصاف اگه ویندوز ایشون از زیر مجموعه backup گیری باشه خیلی زودتر از این هم نصب می شه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)