چه طوری عکس بگیرم وقتی سیستم چند ثانیه بعدش راستارت میشه؟؟؟تنها چیزی که الان از اون صفحه یادم مونده اینه که پایین صفحه و زیر متن ها یه تایمر بود که از یک شروع و وقتی که به صد میرسید سیستم راستارت می شد(در عرض پنج یا شش ثانیه )
چه طوری عکس بگیرم وقتی سیستم چند ثانیه بعدش راستارت میشه؟؟؟تنها چیزی که الان از اون صفحه یادم مونده اینه که پایین صفحه و زیر متن ها یه تایمر بود که از یک شروع و وقتی که به صد میرسید سیستم راستارت می شد(در عرض پنج یا شش ثانیه )
START
کلیک راست روی گزینه کامپوتر
کلیک روی ADVANCED SYSTEM SETTING
زدن دکمه SETTING بخش STARTUP AND RECOVERY
تو قسمت SISTEM FAILURE تیک ATOMATICALLY RESTART رو بردار
توقسمت پایینش هم اونجا که نوشته KERNEL MEMORY DUMP رو به COMPLETE MEMORY DUMP تغییر بده
حالا میتونی که با خیال راحت از بلو اسکرین عکس بگیری.
الان که نمی تونم ویندوز نصب کنم ولی تا جمعه حتما خبرشو میدم![]()
این کار هارو انجام دادم و الان برای عکس گرفتن باید پرینت اسکرین رو فشار بدم ؟؟؟بعد از راستارت تو paint پیست (paste) کنم؟؟؟ همین کار رو کردم ولی نشد! یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟؟؟اینک اضافه کنم اینبار که ویندوز رو نصب کردم باز هم مشکلی نداشت و بعد از نصب درایور مودم راستارت کردم که بلو اسکرین اومد!!!؟؟؟؟
Last edited by ghasem13; 19-02-2010 at 08:42.
آقا رمت پر شده چندتا نرم افزار پاک کن از تو سیف مود!![]()
پاورت رو عوض کن
برای من که این طور حل شد
رم سپیو مادر برد رو هم عوض کردم ولی فقط از پاور بود
اینم یه عکس از ارور . من هنوز هم فکر میکنم که مشکل از درایور مودمم ( اولین مودمی که خریدم )باشه چو ن خیلی قدیمیه (درایورش مال 2003 هست ) امروز کمی سرچ کردم ولی نتونستم یه درایور جدید پیدا کنم مدل مودمم رو هم میزارم
Intel(R) 5628 Modem
حدس شما درسته . مودم رو کلا دربيار و يه مدت امتحان کن ببين وضعيت چطوريه .
مودم آنچنان قيمتي نداره ميتوني يکي ديگه تهيه کني .
سلام.
وقتی کفگیر به ته دیگ خوده باشه ده تومان هم ده تومانه!
یعنی برا این مودم یه درایور گیر نمیاد که رو سون هم جواب بده؟
من چند روز پیش امتحانی یه درایور دیگه از مارک اینتل رو دانلود کردم (intel-536ep-47780-winxp2k )و تو سون نصب کردم که بدون مشکل نصب شد و به اینتر نت هم وصل شد؟؟؟ ولی باز هم اون صفحه آبی اومد (موقع راستارت ). پس شاید یه درایور سازگار با سون هم پیدا بشه!!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)