مرسی عزیز.پس تصمیم قطعیو گرفتم قطعات nikaan جان با مادربورد GIGABYTE 770T-UD3P
مرسی عزیز.پس تصمیم قطعیو گرفتم قطعات nikaan جان با مادربورد GIGABYTE 770T-UD3P
دوستان ممنون میشم بگین مادر بورده GIGABYTE 770T -UD3P با همون سیستم نیکان جان مشکلی ایجاد نمیکنه؟روون کار میکنه؟اخه یکی از مغازه دارا منو به شک انداخت.
CPU : AMD ATHLON II X3 425 : 75.000
RAM : 2 GIG 1333 KINGMAX : 50.000
VGA : ATI HD 4850 SAPPHIRE : 160.000
POWER : GREEN 485A : 46.000
سلام آقای شاهین
آقای مغازه دار با چه سندی شما رو به شک انداخته ؟
تمام بچه های اینجا با مدرک بهتون ثابت میکنن که اون مادربورد نیکان مشکلی نداره مادربورد گیگا هم مشکلی نداره
ولی مادربورد آقای نیکان فقط در اورکلاک رم 1600 به مشکل خورده اون هم کاملا طبیعیه چون در سایت MSI گفته شده که فقط تا 1333 رو میکشه درست نمیگم نیکان جان ؟
پس نتیجه میگیریم حرف مغازه دار فقط برای کسب روزی حلال !!بوده و بس.... .
کارن رو چرا 4850 !؟ به نظر من زوتک 250GTS 1GIG بگیر ! قیمتش 155.000 ! پاور هم بکن 535 !
KING DESIGNER
قربون نتیجه گیریت برم مندادا خیالمو راحتیدی.
امیر جان مرسی بابت پیشنهادت راستش زیادی از PC سرم نمیشه.هر کدومو دوستان صلاح بدونن.
خواهش میکنم قابلی نداشت.
ولی قبل از خرید اون تاپیک خریداران مادربورد ایسوز m4a785 رو هم یه نگاهی بنداز که الان آپدیتش کردم
شاید نظرت برگشتهمیشه پنیرهای بهتری هست .
Last edited by KING_DESIGNER; 14-02-2010 at 21:47. دليل: 4
تایید میشه
ولی در مورد مادربرد چون اهل اور کردن نیستید(چون اطلاعی ازش ندارید)پیشنهاد می کنم هزینه ی مادربرد رو کاهش بدید چون برای شما هیچ کدوم از این دو مادربرد تفاوتی نخواهد داشت
مرسی دادا.
خوندم چند تا از مطلبتونو ولی من چیزی سرم نمیشه اگه این مدل ASUS بهتر از مدل ذکر شده ی گیگابایته خوب ASUS ور میدارم.نظرتون چیه؟
سلام
مادربورد 770 برای کار شما کافیه ولی اگه اورکلاک نمیکنید و ضمن اینکه گرافیک دارید پس نیازی به خریدش نیست ولی اگه اصرار دارید که ایسوز بدارید نسبت به قیمت قویتره و لی در کل همون 770 رو که دوستان چیدند بد نیست خیلی هم خوبه.
شما هم همونو بگیر 770 ایسوز هم وارد شده که میتونید به جای MSI , giga اونو بردارید به قیمت 100 تومن ولی هرجایی نداره خواستی بگو ادرس بدم بهت . چون در کیفیت ایسوز تردیدی نیست.و رسما گارانتی ویستاپخش رو داره
ولی در قویتر بودن 785 در آورکلاک شک نکن ( حیف که به کارت نمیاد)
نمیدونم فک کنم گیگی ور دارم بهتره.راستی زوتکو من اولین بارمه میشنوم.از دوستان کسی هست استفاده کرده باشه؟از 4850 قویتره؟راستی من تبریزم.تهران نیستم.ولی تن تن تهران میام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)