از امنیا کاملا راضیم و با هیچ گوشی فعلا در حال حاضر عوض نمی کنم ولی دیگه دوتا امنیا تو یه خونه خیلی مسخره میشه دیگه بی خیالش.
اگه ساتیو گرفتم حتما مقایسه اینجا می ذارم به روی چشم.
از امنیا کاملا راضیم و با هیچ گوشی فعلا در حال حاضر عوض نمی کنم ولی دیگه دوتا امنیا تو یه خونه خیلی مسخره میشه دیگه بی خیالش.
اگه ساتیو گرفتم حتما مقایسه اینجا می ذارم به روی چشم.
زیبایی به چه دردی میخوره !
اینجوری بگی بهتره
فیلم برداری امنیا اچدی در برابر دوربین ساتیو
خب حالا میمونه یه ال سی دی بزرگتر و با کیفیتتر
تاچ خازنی که کم چیزی نیست
1سوکت 3.5 میلیمتری و 1 مایکرو usb
8 گیگ مموری
دو تا اسپیکر استریو توپ
اینترفیس تاچ ویز
تا دلت بخاد فریمور
70 80 تومن قیمت پایینتر
واقعا شما ساتیو رو اینقدر بالاتر از امنیا میدونید؟
راستی این که گفتید ال سی دی و تاچش در برابر زیبائی و دوربین من منظورتون رو نفهمیدم ال سی دی و تاچ مال کدوم گوشیه و دوربین و زیبائی منظ.رتون کدوم.
اون مورد سومم که واسه شوخی بود دیگه.![]()
ساتیو=زیبایی+دوربین12 مگا پیکسلی
امینا اچ دی=ال سی بزرگتر و خازنی بودن
منظور دوستمون این بود.
در مورد زیبائی که گفتید خدمتتون عرض کنم که چون واسه یه خانوم می خوام زیبائی خیلی مهمه جزء اولین چیزائیه که بهش باید اهمیت بدم بعدش میرسه به امکانات و سیستمش.
البته در این که امنیا اچ دی سره که شکی درش نیست ولی خوب بازم زیبائی...
من کلی گفتم که زیبایی مهم نیست
از همون اولم گفتم ساتیو بخر ولی دوستان .....
ساتیو مبارکشون باشه
سلام دوست عزیز
دوستان درست مشاوره دادند ..بهترین گزینه برای شما با این قیمت
و با در نظر داشتن اینکه دوست دارید گوشی شما و همسرتون در یک سطح باشه
گوشی سونی اریکسون ساتیو هست.
ودر ضمن بیشتر خانم ها گوشی های سونی اریکسون و ال جی رو به برند های دیگه ترجیح می دهند.
مزايای این گوشی :
1-صفحه نمايش لمسي 3.5 اينچي با تفکيک 16 ميليون رنگ
2-دوربين قدرتمند 12 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار،فلاش زنون و LED و پووش خودکار لنز،تشخيص چهره و لبخند،geotagging،فوکوس لمسي
3-فيلمبرداري با کيفيت VGA و سرعت 30 فريم بر ثانيه
4-سيستم عامل سيمبيان 9.4 UI ،سري 60 ويرايش پنجم
5-پردازنده ARM Cortex-A8 با سرعت 600 مگاهرتز،شتاب دهنده مجزاي گرافيکي PowerVR SGX به همراه 256 مگابايت RAM
6-GPS+A-Gps ، Wi-Fi+DLNA
7-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 32 گيگابايت
8-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش
9-خروجي تلويزيون
10-راديو FM استريو مجهز به RDS
11-بلوتوث 2.0 استريو مجهز به A2DP،پورت USB 2.0
12-مرورگر اينترنتي خوب با پشتيباني کامل از فايل هاي فلش
13-نرم افزار مسيريابي Wisepilot به صورت از پيش نصب شده
14-نمايش فايل هاي Office
در سه رنگ مشکی ,نقره ای و آلبالویی
من رنگ آلبالویی یا به قول سونی اریکسون شرابی اونو زیباترین رنگش می دونم.
قیمت: 580.000 تومان
از راهنمائی کاملتون واقعا ممنونم با راهنمائی شما و بقیه و تائیدتون همین ساتیو شرابی رو میخرم که هم یه رنگ زنونه و شیکه و امکاناتش هم خیلی عالیه و قیمتش هم همون چیزیه که میخوام به قول دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساتیو مبارکمون باشه.
فقط نگران اینم که تو چالوس بتونم این رنگ رو پیدا کنم که بعید می دونم و باید سفارشی برام بیارن و 30 تومن الکی بالاتر بخرمش.
سایتی هست بتونم این رنگ رو با همین قیمت اینترنتی بخرم؟
خواهش می کنم دوست من ...
من به شخصه چون تجربه ی خرید اینترنتی در زمینه ی موبایل نداشتم...
به خودم اجازه نمی دم سایتی معرفی کنم که زمینه ای نبوده که بهش اطمینان داشته باشم .
دوستان اگه سایت مطمئنی رو سراغ دارند که تجربه خرید از اونجا رو دارند لطفا معرفی کنید .
نظر منم روی x6
گوشی با صفحه نمایش ۳٫۲ اینچ لمسی و وضوح بالا، تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی، مسیریاب جیپیاس، دوربین ۵ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، ثبت موقعیت جغرافیایی به همراه تصویر، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، حسگر مجاورتسنج، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۴، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، بلندگوهای استریو،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)