خیلی خوبه من موفق شدم ایشالا اینجور نباشه که بعد از 2 روز دیگه اجازه نده.
خیلی خوبه من موفق شدم ایشالا اینجور نباشه که بعد از 2 روز دیگه اجازه نده.
salam baba ey val dast khosh
ishala beri behesht
belakhare ye ja peyda shod ke vaghan beshe bahash sms ferestad be mobayl
faghat ye sooal daram in sayt az koja poshtibani mishe ?akhe man ke tahala nadidam tooye net kari ro majani anjam bedan agaram angam bedan karaye jozi mesle parsonlin ke anchenan bedard nemikhore ..
nakone pole in smsa miad behesabe mobaylemon akhe shomare onja sabt mishe ?
age kasi javab bede mamnon misham
vali khodayi alan chand vaghte daram azash estefade mikonam mesle saat javab mide
مرسي من خيلي وقت پيش عضو شدم الانم دوباره امتحان مي كنمنوشته شده توسط سینا2006
حالا نمیشه این ترفند ها رو به ما هم یاد بدین !؟نوشته شده توسط سینا2006
![]()
اونوقت روزانه ميشه 10 تا فرستاد يا اينکه کلاً فقط 10 تا ميشه فرستاد؟
با سلام روزانه میشه 10 پیام ارسال کرد و هر روز این 10 تا از نو میشه یعنی کاری به دیروز ندارهنوشته شده توسط adameh_bahal
در شمن شما smsهایی که فرستادین رو می تونین ببینین![]()
با سلامنوشته شده توسط EhsanHF
برای محدودیت زمان ارسال چون پارس آنلاین ازip استفاده یکنه باید از یه پرکسی استفاده کنیو هر یه پرکسی یعنی یک sms
برای محدودیت کارکتر یک مقدار افزایش پیدا میکنه![]()
به این صورت که اگر تاحالا با پارس آنلاین sms فرستاده باشی انتهای پیغام یه سری پیغام میده به این مضمون که پارس هیچ مسولیتی نداره حالا ما می تونیم از این یه تیکه استفاده کنیم یه ویه ذره بیشتر
بایداول شماره موبایل رو بنویسی بعد متنی رو که می خوای بفرستی درون اون قسمت paste کنی من با این کار تونستم143 کارکتر بفرستم به غیر از اولش که می نویسه from : فلانی
احتمال زیاد هم از این بیشتر نشه فرستاد چون این شماره ها مال مخابراته 98300088 به همین دلیل بیش از یک sms قابلیت نداره (مثل بعضی گوشی ها نیست که sms طولانی بتونه بفرسته)
شرمنده طولانی شد اگه متوجه نشدین (به علت توضیح بد من با ایدیم تماس بگیر شفاهی برات بگم)![]()
![]()
آقا دستت درد نكنه خيلي حال دادي
sina 2006
mishe begi shoma chetori tonesti paste koni man ke tahala natonestam
moshkele digeye in sayt ine ke baraye ferestadane ye smse dige bayad ye meghdar sabr koni ta behet ejaze bede
hanoz kasi natoneste befahme in smskon az koja poshtibani mishe???
خواهش میکنم قابلی ندارهنوشته شده توسط hosein_velenjak
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)