سلاممن اصلا می خوام یه سی پی یو i7 رو یه بورده p55 ببندم مشکلی داری
دوست عزیز من که مشکلی ندارم ولی یادت باشه شما راهنمایی خواستی ما هم هر چی می دونستیم به شما گفتیم حالا صلاح مملکت خویش را خسروان دانند ...
اینهم بگم که اتفاقاَ من عینک ندارم و خوشبختانه نیازی هم بهش پیدا نکردم اگر هم اطلاعاتی که روی جعبش نوشته مثل اطلاعات توی سایتش باشه پس نور الا نوره ....شما اگه به جعبه این بورد نگاه کنید جوری نوشته x58 که یه ادمی که شماره عینکش 5 هست هم میتونه بخونه
دوست عزیز اینو من 10 روز اول تولید مین های با سوکت 1156 با خبر شدم نه حالا ؟؟؟؟core i7(8) i5 اینا p55 هست نه x58
من هر چی میگم تو سایت اصلی نوشته شما هی بگو نه !!!! لینکو شما دیدی ؟
سلام
من قصد دارم یه سیستم جدید بخرم و کارمم با کامپیوتر گیم و استفاده از نرم افزار هایه مهندسی و اورکلاک به مقدار لازم هست
قصد خریده سیستمی با مشخصات زیرو دارم:
CPU:core i7 920 D0
MAIN:EVGA X58 SLI Classified E760
RAM: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VGA: msi 5970
PSU:corsair hx100 or enermax revolutions1050 or cooler master ucp 1100
CASE: haf 932
حالا برای مادربورد اگه بورده بهتری سراغ دارید لطفا بگید usb 3 و sata 3برام مهم نیست چون هنوز لوازمش نیومده و اگرم احتیاج داشته باشم از کارت هایه توسعه pcie استفاده میکنم
و برای پاور انرمکس 1050 پیدا نمیشه ولی شاید بتونم از اونور بیارم ولی اگه نشد کرس ایر رو بگیرم یا کولرمستر
خوشحال میشم نظراتتونو بگید
با تشکردوست عزیز اگه به cpu درخواستیت نگاه می کردی آگاه می شدی که این سوکتش چیه در ضمن نیازی به هیچ عینکیم نبود و نیست ...من اصلا می خوام یه سی پی یو i7 رو یه بورده p55 ببندم مشکلی داری
در ضمن اگر کسی راهنماییت می کنه قصد گمراه کردنتو نداره می خواد راه بهتری بهت نشون بده ...
در آخر هم بگم اگر شما روی مین شناخت کافی داشتی پس چرا توی سئوالت مطرح کردی ؟
وقتی شما یه سیستمو درخواست میدی مثل یه داور باید رفتار کنی نه مثل یه شاکی !!!!