MSI 4850م واقعا کارت خوبی هست . پاور رو خیلی احتیاط کنید .
![]()
MSI 4850م واقعا کارت خوبی هست . پاور رو خیلی احتیاط کنید .
![]()
بنظر من برند هایی مثل Force3D بیشتر بفکر کاهش قیمت تمام شده هستند تا کیفیت کالا!
برای مقایسه شما 2 مدل یکسان رو از دو برند کنار هم بزارید متوجه میشوید
طراحی فن و فاز و همچنین کمتر بون سرعت کلاک و رم از مدل معتبرتر! در ضمن میزان خرابی و مراجعه به خدمات پس از فروش این شرکت ها به مراتب بیشتر است
MSI باز بهتره
ايسوز يا گيگا و يا سافيرا كدوم بهترند؟
Last edited by maj87; 07-02-2010 at 12:25.
گیگابایت الان تو بازار فراوونه! حدود 70 تا85 تومن
HIS
SHAPPIRE
GIGABYTE ASUS MSI XFX
GAINWARD CLUB3D
FORC3D PALIT ..........
بترتیب از بالا به پایین معتبرترین تا .... برندهای ATI
البته ممکنه بعضیهاشو یادم رفته باشه
Last edited by Dj_aghamajid; 07-02-2010 at 12:49.
یکم اشتباه شده تو اولویت
GIGABYTE *ASUS
MSI *XFX
SHAPPIRE
CLUB3D
.....
برند هم مهم هست تو خریدن کارت گرافیک
مطلق نمیشه گفت کدوم برند بهتره ولی در تولید کارتهای ati معمولا Sapphire و HIS بهترین هستند مخصوصا sapphire.
asus و گیگا هم همیشه برد های خوب و با کیفیتی داشتند ولی در تولیدات ati پیشرو نیستن.
یا مثلا در کارتهای انویدیا شاید کمتر سازنده ای بتونه با EVGA رقابت کنه.
اما در مدلهای refrence بهترین کار اینه که هر کدوم ارزونتر بود رو بخرید.
فن های HIS بهترینه! بسیار کم صدا و بیشترین قدرت خنک کنندگی! و بالطبع با کاهش گرما توانایی اور هم افزایش پیدا میکنه!
من خودم 4830 club3D دارم صدای فنش زیاده! اون موقع یعنی اردیبهشت امسال 148 خریدم که نسبت به مدل های دیگه حدود 40 تومن ارزونتر بود ولی خوب اینم ایرادشه! ولی شکر خدا تا حالا هیچ مشکلی نداشته!
من اصلأ دوست ندارم که برای محصولات اولویت تعیین کنم ، چون کلأ کارر اشتباهی هست!
ولی این اولویتی که شما تعیین کردی ، بیشتر نشان دهنده ی میزان تبلیغات این برند ها در بازار و شناخت افراد عادی از ای برند ها هست و نه کیفیت و یا قدرت محصولات!!
مطمئنأ محصولات 3 شرکت sapphire, HIS , powercolor برای ati , amd بهترین هستند و من تا حالا هیچ محصول بدی از این 3 شرکت ندیدم!! ایسوس و گیگا و msi هم از معتبرترین و با کیفیت ترین تولید کنندگان بردهستند که محصولات بسیار خوبی تولید می کنند ، حالا با توجه به قیمت ، گارانتی و تجهیزات همراه هر محصول باید انتخاب کرد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)