یعنی مثلا 4670 512 ایسوز از یک گیگ ایسوز بهتره؟؟؟
250 گین وارد چطوره قیمتش خیلی پایین هست کیفیتش چطوره؟؟؟ البته شاید اونجایی که من دیدم قیمت اشتباهی زده
یعنی مثلا 4670 512 ایسوز از یک گیگ ایسوز بهتره؟؟؟
250 گین وارد چطوره قیمتش خیلی پایین هست کیفیتش چطوره؟؟؟ البته شاید اونجایی که من دیدم قیمت اشتباهی زده
دوست عزيزي كه قصد خريد داريد
اينو بدونيد سايت مرجعوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو ابر چيپ ساز گرافيكي بهترين مرجع براي انتخاب شماست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه داخل سايت بريد يك سري از كارتها امكانات خاص خودشونو دارن و يك سري ديگه از نه.
همچنين سري GT و GTX تقريبا بالاترين رده رو دارند
حتما سايت سازنده بازي رو هم سر بزن چون خودم با گرافيك آن برد 256 خيلي از بازيها رو انجام دادم ولي توي Far cry 2و Crysisو Assasin Creed گير كردم سيستم ران ميشه ولي كند حركت ميكنه
اين رو هم بگم كش سي پي يو سرعت هارد و كش هارد هم خيلي تأثير داره.
در ضمن نوع دايركت ايكس و سيستم عامل هم از اين قضيه مستثنا نيست.
موفق باشين
این بحث دیگه قدیمی شده که مهمترین مولفه گرافیک ،رم گرافیم نیست این مال قدیما بودیعنی مثلا 4670 512 ایسوز از یک گیگ ایسوز بهتره؟؟؟
نه! بیشتر منظورم GDDR3 بودنش بود. طراحی مرجع 4670 512MB بوده ولی بعضی از برند اونو 1GB ساختند ولی خوب بازم با هم زیاد تفاوت ندارند!
شما بهتره برای مقایسه انواع کارت گرافیک بنچمارکشون را با هم مقایسه کنی نه میزان رم کارت و ...
اگه منظورت GTS 250 بود اون یه چیزی در حد 4850 و در ضمن از همه اینها بهتره ولی قیمتش تو سایتهای خارجی 110 دلار و تو ایران فکر کنم 180 تومان باشه
برای اینکه بتونی یک بازی رو بخوبی اجرا کنی فاکتورهای دیگری هم در کنار کارت گرافیک مهمند: مثل رم که بین 2 تا 6 GB باشه و سی پی یو 2 هسته ای و در بعضی از بازیهای جدید با هسته های بیشتر مثل i7 , phenomII و همچین مادربرد خوب و ....
راستی برای انویدیا یک کارت قدیمی تو مایهای 80 هست 9600gso که از نظر کارایی در حد 4670 ولی DX11 ساپورت نمیکنه!
برای مقایسه انواع کارت گرافیک یه سری به سایت زیر بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dj_aghamajid; 04-02-2010 at 18:22.
با این پست هایی که درمورد کارتهای 9400 و همینطور 9500 دادید دیگه حالم از کارت گرافیکم بهم خورد
آخه مال من 9400GT هست.
آی بشکنه این دست که موقع خرید مشورت نکردم.![]()
باز 9500 از 9400 بهتر بود. شما هرگز نباید به حرف فروشنده ها اطمینان کنی!حالا اشکال نداره کاریه که شده 9400 برای 2 سال تو رزولوشن های پایین و سطح جزئیات متوسط بد نیست
بعد باید عوضش کنی ایندفعه یه سرچ 2 هفته ای تو اینترنت و از اساتید که تو قسمت سخت افزار به طور واقعا حرفه ای فعالیت میکنن تحقیق کن تا دیگه اینجوری نشه!
![]()
............
Last edited by Dj_aghamajid; 04-02-2010 at 22:47. دليل: قاط زدن سایت
..............
Last edited by Dj_aghamajid; 04-02-2010 at 22:47. دليل: قاط زدن سایت!
گین وارد برنده خوبیه ! قیمته خوبی هم داره ! گارانتیش چی بود !؟250 گین وارد چطوره قیمتش خیلی پایین هست کیفیتش چطوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)