حالا هی شما جواب ندید من هی پست بزنم یعنی کسی نمتونه قیمت و مقایسه بین این گوشی ها را بده
حالا هی شما جواب ندید من هی پست بزنم یعنی کسی نمتونه قیمت و مقایسه بین این گوشی ها را بده
چرا تمام لمسی نمیگیرید؟
به نظر من خیلی کار باهاش راحت تره
مامان من که باهاش مشکلی نداشته و اس ام اس هم راحت میتونه باهاش بنویسه ولی با گوشی های کلیدی بلد نیست بنویسه![]()
شما کولاک کردید این همه مدل رو کی میتونه یک جا مقایسه کنه
مشکل همینجاست که مادر من اصلا نمیتونه
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
داداش من اخه منظور من این نبود که همه را مقایسه کنید منظور من این بود که با توجه به معیارهای من بهترین این گوشی ها را بگید تا من بدبخت برم بخرم
معیارهای من اول گوشی رابط کاربری بسیار سادهای داشته باشه دوم زنانه و بسیار خشگل باشه که البته این میدونم سلیقه ای است سوم بهترین دوربین و بهترین صدا را در بین این گوشی ها دارا باشه
من نمیدونم چرا هر دفعه تاپیک مشاوره خرید گوشی میزنم باید التماس کنم تا جواب بدید
اقا خواهشا نظر بدید من فردا باید برم بخرم
w595 اینو بگیر منصرف نمیشی
اقا من نمیفهمم چرا هر سری تو قسمت گوشی ها سوال میپرسم دیر جواب داده میشه ای مردم به دادم برسید من بین این گوشی ها گیر کردم لطفا کمک کنید کمک کمک کمک کمک کمک کمک
به نظر من تی 707 و دبلیو 508 و دبلیو 585 بهترین هستش.مخصوصا دو گزینه اول .تی 707 رنگهای آبی روشن و صورتی هم داره که زنانه تر هست.صدای خوبی هم داره مخصوصا دو تا ی دوم .اما 707 هم صداش خوبه.
چون تاشو هستش خانم ها بیشتر بهش علاقه من دی نشان میدن.
کار کردن باهاشون خیلی راحته و جاوای خوبی هست و محدودیت نصب برنامه های جاوا نیز نداره.
قیمتش هم حدود 170 تومان هست.
گوشیهای
اس 500 :قدیمی هست دوربین 2 .کیفیت ساخت ضعیف صفحه کلید و شارژ متوسط
گوشیهای ارزانی که بقیه معرفی کردن: کیفیت صفحه نمایش ضعیف که واسه من مهم هستش.
گوشیهای جاوای نوکیا هم خوبه اما یه مشکل مهم داره اونم اینه که مثل سونی اریکسون نمیشه چندین برنامه رو با هم باز کرد.اما اگه گوشی جاوای نوکیا میخوای نسبت به قیمت 6303 گوشی خوبیه و صدا و دوربین تقریبا قابل قبول داره باتریش هم خوبه.قیمت 135 هزار تومان.
برای گوشیهای ساده و معمولی و همچنین فاقد سیستم عامل زیاد نباید خرج کرد چون این گوشیها ارزان میشن.
اون گوشی سامسونگ هم حتی نمیشه یه برنامه یا حتی یه رمان روش نصب کرد پس بی خیالش شو.
من بودم تی 707 یا دبلیو 508 سفید(اگه یه کم اهل موزیک هست دبلیو 508 سفید میگرفتم)
مبارک باشه
اخ اقا قربونت برم بلاخره یه نفر امد تو اینجا یه جواب درست به ما داد
در مورد t707 نمیدونم خودم زیاد ازش خوشم نیومد البته نظر من مهم نیست چون میخوام برای مادرم بخرم ولی چون برای تولدش هست میخوام غافلگیرش کنم نمیتونم بهش نشون بدم
بعد در مورد 595 گوشی خوبیه ولی یکی از فامیلامون داره میدونی که زنها رو این چیز ها حساس هستند
در مورد 508 باید روش فکر کنم گوشی بدی به نظر نمیرسه ولی باز هم اون زیبایی که مد نظرم هست نداره
نوکیا هم به نظر من گوشی زنانه زیبا نداره
در مورد سامسونگ خوب محدودیت جاوا برام مهم هست ولی نه به اندازه امکانات دیگه در ضمن فکر نکنم مادر من بخواد تو گوشی رمان بخونه
در مورد ال جی ها نظر ندادی اگه ممکنه نظرت در مورد اونها هم بگو
در مورد w888 w595 هم نظر ندادی اگه اینها هم نظرت را بگی که خیلی ممنونت میشم![]()
فکر نمیکنم محدودیت نصب برنامه جاوا داشته باشه ... گوشی های جدید سامسونگ محدودیت نصب ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)