سلام.
اینایی که این دوستمون گفتن توی ریویوی GSMArena موجوده.ضمن اینکه دوستان میدونن من تا خودم یک گوشی رو نداشته باشم که تست کنم در مورد اینکه خوبه یا نه نظری نمیدم.
ضمن اینکه دوستان سونی اریکسونی هم همینطور هستن که شما در مورد سامسونگی ها میفرمایید دلیل این حرفم هم اینکه الا ن شما برو تو قسمت X1 ببین چطور در مورد ش حرف میزنن مثلا" ترک خوردنش مهم نیست بخر !!!!!
جی سنسور نداره مهم نیست میتونی کلید برای روتیت اتوماتیکش انتخاب کنی بخر!!!! لق شدن کیبردش مهم نیست بخر!!!!و.....و.....و.....ضمن اینکه باید عرض کنم من خودم گوشی X1 رو دارم ولی این نباید دلیلی باشه برای اینکه دیگران رو توی انتخابشون گمراه کنم باید سعی کنم اونچیزی که هست رو بگم نه کم نه زیاد و انتخاب رو بزارم به عهده خریدار.
در مورد اون قسمتی هم که از دوستمون سوال کردید که:" نکنه X2 خریدی و خبر نداشتیم" هم من یک عرض کوچیکی داشته باشم و بعنوان یک سوال مطرح کنم آیا شما خودتون X2 رو دارید و تاییدش میکنید یا امنیا 2 رو دارید که ردش میکنید؟
اینو هم بگم که تمام صحبتهای بالا که من کردم دلیلی بر رد کردن X2 نیستا فقط منظورم اینه یکم همدیگرو تحمل کنیم تا دیگران با خیال راحت بتونن به اونچیزی که میخوان برسن.
در آخر هم جسارت بنده رو ببخشید.