تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ADSL or Wireless

راي دهنده
60. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ADSL

34 56.67%
  • WIRELESS

21 35.00%
  • WIMAX ( این یکی رو جدی نگیرید!)

5 8.33%
صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: کدام بهتر است ADSL یا Wireless

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    اینجا 3 تا موضوع داریم
    1-این که وای فای با اون نوع وایر لس که بچه ها به اون اشاره کردن فرق داره
    2-هزینه وای فای حد اکثر 40000 تومنه و حداکثر فاصله ای که جواب میده 100 متره ( تو محیط باز البته )
    3-وایر لس یه انتن داره که بیرون از خانه نصب میشه و با کابل lan به کامپیوتر وصل میشه و بردش بسته به نوع اون فرق میکنه از 2 کیلومتر تا 50 یا حتی بیشتر و قیمتش هم از 100000 تومن البته مارک خوبش که عمر مفیدش خوب باشه شروع و به10000000 تومن هم میرسه.
    من خودم دارم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم و برای خودم انتنش 250000 تومن در اومد مدلش power station5 ubiquiti (ubnt)و ماهی 30000تومن دارم شارژ میدم سرعتش هم 128 و تازه این خیلی خوبه من جاهای دیگه دیدم خیلی گرونتره.
    تازه من اینترنتم رو share کردم و فرستادم به یک انتن وای فای که ماله خوده مین بورده و به این شکل میتونم با ipod یا لپ تابم به اینترنت برم این جوری همه دستگاه هام اینترنت دارن.

2. این کاربر از Mm_behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگر هزینه راه اندازی را صرف نظر کنیم در کل وایرلس بهتر هست:
    1-قطعی کمتر نسبت به َADSL
    2-بدون هیچ واسطه ایی اینترنت را میگیرد
    3-کار باهاش راحت هست نیزا به ساختن اکانت نیست
    4-از همه مهم تر قیمت سرویس ها هست اگثر سوریس های وایرلس نامحدود است و قیمتی برابر با 1 سوم قیمت نامحدود همان اکانت در adsl است

من خودم دارم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم و برای خودم انتنش 250000 تومن در اومد مدلش power station5 ubiquiti (ubnt)و ماهی 30000تومن دارم شارژ میدم سرعتش هم 128 و تازه این خیلی خوبه من جاهای دیگه دیدم خیلی گرونتره.
    تازه من اینترنتم رو share کردم و فرستادم به یک انتن وای فای که ماله خوده مین بورده و به این شکل میتونم با ipod یا لپ تابم به اینترنت برم این جوری همه دستگاه هام اینترنت دارن.
    برای 128 یکم زیاد میدی دوست من قیمت 128 وایرلس نامحدود من شرکت سراغ دارم بهت سرعت ثابت 15 میده ماهی 18-9 تومان
    شما انتن پارابولیک دارد بهتون هم توصیه میکنم البته اگر شرکت اتون دارد این مورد رو بولت اتون رو به M5 تغییر بده چون این بولت واقعا در تهران جواب میده نویز گیر اش هم فوق العاده است با توجه به نیوز های زیاد در تهران من با بولت شما قبلا 70 دسی بل میگرفتم الان با M5 زیر 60 تا حتی 59 دس هم میگیرم
    Last edited by sinaxex; 18-05-2010 at 23:12.

4. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman76's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظرتون از کدوم شرکت وایرلس بگیریم؟

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیلی ببخشید دوستان ولی اگر میخواید کلی پول تجهیزات اولیه و پول های زوری مثل پول نصب
    هزینه فعالسازی و... ازتون بگیرند وتازه آخرشم یک کیلو بیت ترافیک خوش از گلوتون پایین نره حتما وایرلس بگیرید
    من که عمرا اگه شده به دوران dial up هم برگردم سمت وایرلس نمیرم حداقل اینطوری حسنش اینه که خرج
    زیادی نکردم و سرم هم کلاه نرفته حالا صبر میکنم تا بالاخره یه شرکتی پرتش خالی بشه

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

تا کار شما چی باشه.... ولی رو وای مکس که اصلا نمیشه حساب باز.............!

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

وایرلس 200 300 تومن تجهیزات میخواد که بعدش 50 تومنم ازتون نمیخرند.

اگه دسترسی به DSL ندارید از وایمکس استفاده کنید از نظر تجهیزات به صرفه تره.
    دنگ و فنگ آنتن و دکل وایرلس هم نداره.

9. 3 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    ما تو كرج به سمت هشتگرد يه كارگاه داريم كه براي اونجا من اين سرويس رو گرفتم.
    من قبلا با ديال اپ ميرفتم سرعت بسيار پايين بود چون اي اس پي هاي هشتگرد خيلي شلوغ بودن و فاصله ما با اي اس پي زياد بود ديگه به من هيچ ديتايي نميرسيد.
    يه بار كه من يه اشتراك 1 ماهه از يكي از شركتها براي ديال اپ گرفتم برام 35000 تومان در اومد تازه بدون قبض تلفن كه اون هم نزديك 25000 تومان اومد پس حالا خودتون حساب كنيد كه براي من كدوم بيشتر مي صرفه
    من زنگ زدم چند تا شركت ديگه كه اين سرويس ها رو ميدادند هم تو كرج هم تهران هم هشتگرد هيچ كدوم از اين جايي كه من گرفتم ارزون تر نميدادند.اشتراكم هم نامحدوده ومداوم 16 تا رو دارم ولي به هيچ عنوان حتي در روزهاي تعطيل يا شبها بالا نميره.من كه راضي هستم چون به چيز ديگه اي اين جا دسترسي نداريم.
    اين كه دوستان ميفرمايند كه لوازم رو بعدا ازتون نميخرند يا اگه هم بخرند خيلي ارزون بر ميدارند درسته ولي براي مودم وايمكس يا مودم اي دي اس ال هم اين مساله صدق ميكنه و كلا تمام قطعات كامپيوتر اين جورييه.
    من اينجا دنبال اي دي اس ال و وايمكس هم رفتم ولي هيچ كدوم براي اين جا سرويس نميدهند.
    من با انتن پاور استيشن5م سطح سيگنالم هميشه زير 60dbm هست و چراغ هاي انتنم هميشه همش روشنه انتنم هم از زمين 12 متر بالا تره كه اون هم با دوتا لوله شماره 4و5 , 6متري بردمش بالا و هزينه براي دكل ان چناني ندادم كه دوستان ميگند كه بالاي هتل ها و جاهاي ديگه هست.
    اگه سوالي در اين موارد داريد بگيد شايد بتونم كمك كنم.

11. 2 کاربر از Mm_behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوباره فرستاده شدن پيام به اشتباه.
    Last edited by Mm_behnam; 23-05-2010 at 18:20. دليل: دوباره فرستاده شدن پيام

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آقا یه سوال با مربوط(با ربط)
    این همسایه جفتی ما یه وایرلس راه انداخته یه انتن هم بالا پشت بومشه نمیشه جوری بهش نفوذ کرد >؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    نه نمیشه چون شما برای این کار وسیله ای ندارید که بتوانید امواج رو دریافت کنید و بعد چنین کاری رو انجام بدین این یک.
    دوما این انتنها هر کدوم برای خودشون یه ip دارن که شما باید اون ip رو داشته باشید و اگر هم داشته باشید باز هم نمیشه چون همزمان نمیشه دو تا کامپیوتر با یک ip در شبکه باشند.مگر این که کامپیوتر اونها خاموش باشه و شما اون موقع بتوانید از سرویس اونها استفاده کنید.

15. این کاربر از Mm_behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •