با عرض سلام خدمت اقای موسوی و سایر دوستان
میخواستم بدونم b690 سامسونگ بعد از چند ساعت کارکرد افت روشنایی پیدا میکنه و روشناییش مثلا چند در صد کاسته میشه؟اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید.
با عرض سلام خدمت اقای موسوی و سایر دوستان
میخواستم بدونم b690 سامسونگ بعد از چند ساعت کارکرد افت روشنایی پیدا میکنه و روشناییش مثلا چند در صد کاسته میشه؟اگر ممکنه بنده رو راهنمایی کنید.
سلام . صفحه قبل اشاره کردم که این اعداد و ارقام کاملا نسبی هستند .. در واقع چندین عامل می تونن در عمر این مدل ها دخیل باشند، برای مثال : وضعیت برق شهری ، حرارت محیط ، میزان رطوبت محیط، میزان مقدار ساعات روشن بودن HDTV در شبانه روز، نوع سوررسی که به TV متصل هست و ........
البته این مدلی که شما نام بردی جزو مدل های High-End تلویزیون های LCD با بک لایت CCFL کمپانی سامسونگ محسوب میشه و میشه گفت بهترین شرایط حال حاضر رو از نظر کیفیت لامپ های CCFL به کار رفته درش داره .
باز هم تاکید می کنم که نمیشه زمان دقیقی براش تعیین کرد .
ولی همانطور که در صفحه قبلی اشاره کردم امری که ثابت شده عمر بالاتر و روشنایی ثابت در اثر گذشتن زمان در لامپ های LED نسبت به لامپ های CCFL هست.
در مورد LH500 چطور ؟ بکلایت خوبی داره؟ high end هست؟نکنه به خاطر کنتراست بالایی که داره زود ضعیف بشه؟
اگه ممکنه کمی بیشتر توضیح بدید
این افت روشنایی که پیدا میکنه خیلی محسوسه یا نه
من روشنایی صفحه مانیتورمو (( AOC 2230 )) روی 50 درصد میزارم وقتی که این افت روشنایی پیش بیاد اگه من روشنایی رو ببرم روی 100 درصد اون موقع مثل 50 درصد الان نشون میده؟
یا اینکه کاملا این افت روشنایی محسوسه؟
ببخشید کمی سوالم عجیب غریبه![]()
وقتی روشنایی مونیتور روی 100 باشه یعنی حداکثر میزان روشنایی حالا اگر این میزان روشنایی نسبت به روز اول به 80 رسیده باشه بازم روی 100 حداکثر میزان روشنایی فعلی رو نشون میده و روی 50 نصف همین میزان روشنایی فعلی رو.
-------------------------------
دوستان توجه کنن عمر پنل این نیست که پنل بعد از مثلا 10 هزار ساعت خود به خود منهدم بشه بلکه منظور این هست که دیگه کنتراست اولیه رو نداره ولی همین میزان کنتراست هم نمیتونه تاثیر چندانی به دید بیننده ای که هر روز پنل رو مورد استفاده قرار میده داشته باشه مثلا تلویزیونهای لامپ تصویری هم درخششون بعد از 10 هزار ساعت نسبت به روز اول افت پیدا میکنه ولی خیلی از ماها هستیم که تلویزیون لامپ تصویری داریم و هنوز هم وقتی تصویرش رو تماشا میکنیم عقیده داریم مثل روز اول هست کلا این مسائل بیشتر جنبه روانی داره و به همین دلیل هم روی این مسائل تو تبلیغات خیلی مانور داده میشه من خودم یه LCD سونی دارم مانیتورم هم LCD هست یکی رو 3 الی 4 ساله استفاده میکنم و مانیتور رو شاید بالای 5 سال باشه ولی هیچ تغییری احساس نکردم شاید تصویر جفتشون مثل روز اول نباشه ولی من واقعا هیچ چیز محسوسی تو این دو تا نمیبینم در ضمن دوستانی که پنل میخرن مطمئن باشن نهایتا یه پنل همون یکی دو سال اول هست که براشون جالبه بعدش اینقدر مدلهای جدید و متنوع با کیفیتهای بالاتر وارد بازار میشه که دیگه کیفیت اولیه پنل فعلیشون به فراموشی سپرده میشه و نسبت به این موضوع بی توجه میشن.
خدا خیرت بده خیال ما رو بابت خرید ال سی دی راحت کردی
با توجه به مشخصاتی که در سایت های LG و Samsung آمده... عمر مفید هر دستگاه امروزه به صورت زیر است :
Plasma life span = 100.000 hr
LCD life span = 60.000 hr
LED life span = 30.000 hr
برای LCD با مصرف روزانه 10 ساعت می شه حدود 16 سال
شما به این اعدادی که تو سایتهای این شرکتا نوشته زیاد اعتماد نکن مطمئن باش کمتر از ایناس.
یعنی یه مانیتور هیچ وقت کاملا خراب نمیشه؟
البته تغذیه رو بزاریم کنار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)