تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای ارتقاء سیستم

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گرامی

تا اونجائی که میدونم ویندوز 7 به راحتی از رم 4 گیگ به بالا پشتیبانی میکنه
    برای اینکه دقیقا بدونید که لیمیت پشتیبانیه ویندوزها از رم چه قدره به اینجا میتونید برید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که iceweek عزیز گفت ویندوز 32 بیتی نمیتونه از 4 گیگ رم پشتیبانی بکنه.
    توی اون سایت برای ویندوز 7(32بیتی) رم رو نوشته 4 گیگ ولی اگر شما برید توی system information میبینید که usable ram رو نوشته 3.3 .
    بعد از یه مدتی که ویستا اومد براش یه پچ اومد که نسخه های 232بیتی رم 4 گیگ رو میشناخت ولی در حقیقت به همون شکلی بود که در بالا گفتم یعنی از 4 گیگ رم واقعا پشتیبانی نمیکرد.
    در مورد درایورها هم نگران نباشید .اگر 7 نصب کنید بیشتر قطعات رو خودش میشناسه.من فقط درایور گرافیکمو نشناخت که اونم دانلود کردم.
    انتی ویروسهای جدید هم با نسخه های 64بیتی راحت کار میکنن مثل نورتون که الان رو سیستمم نصبه.
    در مورد بازی هم 100% خیالت راحت باشه . تا حالا هیچ بازی نبوده که نتونسته باشم نصب کنم.
    فقط بعضی از نرم افزارهای تخصصی هست که ممکنه مشکل داشته باشن مثل سالید ورک , کتیا و ... .
    Last edited by sir payman; 30-01-2010 at 17:01.

2. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

عزیز من یعنی شما میگید 3 GIG رم DUAL کار نمیکنه مگه من خودم 3GIG رم ندارم به صورت DUAL کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
    وقتی یه رم 2 گیگ رو کنار یه رم 1 گیگ می ذاری، کامپیوتر به این صورت عمل می کنه که مقدار 1 گیگابایت از رم 2 گیگ شما رو به همراه اون یکی رمت که 1 گیگ هست به صورت دوال استفاده می کنه و 1 گیگابایت فضای باقی مانده از رم 2 گیگ رو به صورت single استفاده می کنه.
    یعنی از مجموع رم سیستم، 2 گیگابایتش دوال چنل شده و 1 گیگابایتش سینگل چنل. با در ظاهر کامپیوتر اعلام می کنه که دارم دوال چنل کار می کنم ولی همون که پیداست اگر کل رم سیستم دوال بشه کارایی بهتری خواهیم داشت. یعنی اگر از دو ماژول مشابه استفاده کنیم. (یا دو تا 1 یا دو تا 2 یا... دو تا 1.5 که نداریم!)

نکته دیگری که کسی بهش اشاره نکرد اینه که سیستم اگر 64 بیتی باشه به جز اینکه از رم بیشتر پشتیبانی می کنه، در صورت استفاده از نرم افزارهای 64 بیتی سرعتش هم بیشتر می شه (سرعت محاسبات سی پی یو) و برای کسانی که کارهای سنگین و تخصصی انجام می دن استفاده از ویندوز و نرم افزارهای 64 بیتی توصیه می شه. ضمنا در مورد نرم افزارهای مهندسی و تخصصی، نسخه 64 بیتی این نرم افزارها خیلی راحت تر از نسخه 64 بیتی نرم افزارهای دیگه توی بازار پیدا می شه. (اصلا یکی از دلایل استفاده مردم از ویندوزهای 64 بیتی، کار با همین نرم افزارهای خفن هست وگرنه کسی برای کار با PAINT ویندوز که 4 گیگ رم لازم نداره!) من حدود 2 سال پیش یه دی وی دی Nero و یه دی وی دی Matlab و یه دی وی دی CATIA خریدم که روی یه دیسک، هم نسخه 32 بیتیش بود و هم 64 بیتی. یعنی شرکت های بزرگ مدتهاست نسخه 64 بیتی نرم افزارهاشون رو تولید می کنند و دیگه مثل قدیم نیست که گیر آوردن این نرم افزارها مشکل باشه.

4. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

[QUOTE=3jokes_x;4623346]وقتی یه رم 2 گیگ رو کنار یه رم 1 گیگ می ذاری، کامپیوتر به این صورت عمل می کنه که مقدار 1 گیگابایت از رم 2 گیگ شما رو به همراه اون یکی رمت که 1 گیگ هست به صورت دوال استفاده می کنه و 1 گیگابایت فضای باقی مانده از رم 2 گیگ رو به صورت single استفاده می کنه.
    یعنی از مجموع رم سیستم، 2 گیگابایتش دوال چنل شده و 1 گیگابایتش سینگل چنل. با در ظاهر کامپیوتر اعلام می کنه که دارم دوال چنل کار می کنم ولی همون که پیداست اگر کل رم سیستم دوال بشه کارایی بهتری خواهیم داشت. یعنی اگر از دو ماژول مشابه استفاده کنیم. (یا دو تا 1 یا دو تا 2 یا... دو تا 1.5 که نداریم!)

من وقتی که CPU-Z رو اجرا میکنم تو قسمت MEMORY مینویسه 3072 MB RAM و قسمت بغل دستش مینویسه CANNELUAL اگه اینجوری که شما میگید باید بنویسه 2048 MB RAM و DUAL کار کنه در ضمن این مطلبی رو که شما میگید از کجا دراوردی آدرسشو بده ما هم ببینیم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی یه رم 2 گیگ رو کنار یه رم 1 گیگ می ذاری، کامپیوتر به این صورت عمل می کنه که مقدار 1 گیگابایت از رم 2 گیگ شما رو به همراه اون یکی رمت که 1 گیگ هست به صورت دوال استفاده می کنه و 1 گیگابایت فضای باقی مانده از رم 2 گیگ رو به صورت single استفاده می کنه.
    این مطلبی که دوستمون گفتند کاملا واضحه و لینک خاصی هم برای توضیحش پیدا نکردم.ولی برای اطلاعتون که مطمئن بشید منبع معتبر هست اینو بخونید:
    you may install varying memory sizes in channel A and Channel B.the system maps the total size of the lower-sized channel for the dual-channel configuration.any excess memory from the higher-sized channel is then mapped for single-channel operation.
    منبع:asus motherboard user guide
    اگر هم تو ترجمه مشکل داشتید در خدمتم(البته کاملا واضحه)
    از سایت asus هم میتونید این مطلب رو دانلود کنید و بخونید

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

رم دوال چنل حداقل ۵۰ ٪ سرعت بیشتری نسبت به سینگل چنل داره

درسته که معمولا رم گلوگاه نمیشه و تاثیر خیلی زیادی در کارکرد سیستم ملاحظه نمیشه ، ولی دربرخی از کارها تاثیر خودش رو نشون میده
    سلام
    نیما جان رمو در اینده میتونن اضافه کنند ولی گرافیکو اگه ضعیف انتخاب کنند بعدا به مشکل بر میخورند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

رم دوال چنل حداقل ۵۰ ٪ سرعت بیشتری نسبت به سینگل چنل داره

درسته که معمولا رم گلوگاه نمیشه و تاثیر خیلی زیادی در کارکرد سیستم ملاحظه نمیشه ، ولی دربرخی از کارها تاثیر خودش رو نشون میده
    تفاوت دوال چنل با سینگل چنل حداکثر 10-15% هست

Last edited by sir payman; 30-01-2010 at 23:52.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •