برای استفاده از اکسس پوینت باید حتما کانفیگ بشه بعد می تونی استفاده کنه.........
قیمت کارت شبکه وایرلس هو بالای 20000 تومان است....
برای استفاده از اکسس پوینت باید حتما کانفیگ بشه بعد می تونی استفاده کنه.........
قیمت کارت شبکه وایرلس هو بالای 20000 تومان است....
ا چرا؟ میشه توضیح بدی چه فرقی کرده؟
چون مساله من هم همینه تاپیک جدید نمی زنم.
من با استفاده از کابل و یک hub با ۵ پورت دو کامپیوتر و یک مودم adsl را شبکه کرده ام. تنظیمات مودم dynamic NAPt هست و DHCP سرورش هم فعاله. هر دوی کامپیوتر ها به صورت مستقل از اینترنت استفاده می کنند. در هر حالتی هم من یک شبکه با امکان شیر فایلها دارم.
حالا می خوام همین کار را به صورت بیسیم انجام بدهم. هر دوی کامپیوتر ها آنتن وای فای دارند. مودم هم بیسیم نیست و با LAN وصل میشه. سوال من اینه فرق بین access point و router بیسیم چیه و من کدام را باید بخرم؟ شبکه بیسیم هم محدودیت تعداد کلاینت داره؟ مثل این هابی که من دارم و فقط ۴ تا را ساپورت می کنه؟ گاهی ممکنه تعداد به ۵ تا لپ تاپ برسه. ولی معمولا ۳ تا هست.
دوست من کلا واسه شما مهم نیست که فرق بین اکسس و روتر رو بدونین چون اصلا لازم نیست..اگه می خوای بصورت بیسیم شبکه کنی یه اکسس پوینت خوب بخر خودش همه چی داره...تو تنظیمات رنج آی پی رو جوری تنظیم کن که بتونه تعداد کلاینتهاتو پشتیبانی کنه....
من هم سوالم تقریبا در همین رابطه است:
من می خوام بین 4-5 تا کامپیوتر و لپ تاپ شبکه بی سیم راه اندازی کنم که چند تا از کاربرها هم به adsl دسترسی داشته باشند و پرنتر هم روی یکی از کامپیوترها share باشه ، برای این کارها چه تجهیزاتی لازمه و شبکه رو چطور باید ایجاد کنم.
سلا م.
من دوتا اکسس پوینت دارم که یکی کنار سرور اون یکی داخل یه ساختمان دیگه است چجوری می تونم که بدون کابل کشی این دوتا رو بهم متصل کنم .
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
منم این مشکلو دارم ؟
ساده ترین راه ممکن تهیه یک اکسس پوینت (یا همین مودم وایرلس هایی که تو بازار فراوونه) با قیمت حدود 60000 تومان به بالا و تجهیز سیستم ها به کارت شبکه بی سیم (هر کارت از 20000 تومان به بالا) هستش پرینتر رو هم که میتونی با استفاده از تنظیمات سیستم عامل براحتی share کنی ... البته اینو بگم این روش خیلی حرفه ای نیست همنجور که گفتم ساده ترین راه و اقتصادی ترین راه برای راه اندازی شبکه بی سیم هستش ... اینترنت رو هم میتونی واسه همه و یا هرکی که خواستی share کنی...
ولی اگه کارفرمات خیلی کار حرفه ای می خواد از لحاظ هزینه هم جیبش پر پوله راه های دیگه ای هم هست ...
سلام.
من دو تا کامپیوتر دارم که هردو از طریق وایر لس اینترنت میگیرند ساده ترین روش برای انتقال فایلها از هاردهای یکدیگر به چه صورتی است؟
ساده ترین راه ایجاد یک Homegroup هستش ولی سرعتش تعریفی نداره برای انتقال داده ها ...
اگه فاصله کامپیوترها خیلی زیاد نیست میتونی یه کابل کراس (حدود 2000 تومان) بگیری و دو تا کامپیوتر رو خیلی ساده و راحت بهم وصل کنی. این فکر کنم بهتر باشه .... همین![]()
فاصله زیاده.میخام از طریق وایرلس شبکه کنم. روش home group میشه توضیح بدید.
با سپاس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)