تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: کمک فوری برای خرید گوشی لمسی تا حدود 750

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خب سونی اریکسون برای اولین بار از سیمبین استفاده کرده و زیاد تجربه ای توی سیمبین نداره.ممکنه مشکلاتی براش پیش بیاد!تاکید من به کم تجربگی سونی اریکسونه من خودم این گوشی رو امتحان نکردم ولی با قابلیتهای گفته شده و عکسهایی که ازش دیدم بی نظیره!

سلام.

شما خودتون گوشی رو امتحان نکردید ؟!!!!!! پس چطور با قاطعیت میفرمایید بهترینه؟
    من در حد یکی 2 روز باهاش کار کردم (البته گوشی مال خودم نبوده) جز دوربینش هیچ چیز تعریف دار دیگه ای نداره ضمن اینکه اون برآمدگی پشت گوشی جدا" گوشی رو بیقواره کرده.
    اما اینکه دوستمون فرمودند برنامه و سیستم عامل براشون مهمه دیگه جای بحثی برای ساتیو بااقی نمیزاره .با توجه به نیازتون یکی از دوگوشی که فرمودید رو انتخاب کنید.برای مثال شما اگر اهل بازی هستید خوب آیفون بیشتر بدردتون میخوره اما اگر برنامه های کاربردی براتون مهمه قطعا" برید دنبال ویندوز موبایل.(HD2)

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

تو دو تا گوشیه HTC HD2 و Iphone 3GS در مورد ال سی دی هاشون چی؟! مقایسشون در مورد سایز ال سی دی و مثلا خازنی بودنشون و ... چی؟! از این لحاظ کدوم بهترن؟!
    کیفیت 3 جی اس

بزرگی hd2

حساسیت تاچ 3 جی اس

البته hd2 هم دست کمی نداره از آیفون

داره خودمونی میشه FrankSerpico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TEHROON

پيش فرض

سلام.

شما خودتون گوشی رو امتحان نکردید ؟!!!!!! پس چطور با قاطعیت میفرمایید بهترینه؟
    من در حد یکی 2 روز باهاش کار کردم (البته گوشی مال خودم نبوده) جز دوربینش هیچ چیز تعریف دار دیگه ای نداره ضمن اینکه اون برآمدگی پشت گوشی جدا" گوشی رو بیقواره کرده.
    اما اینکه دوستمون فرمودند برنامه و سیستم عامل براشون مهمه دیگه جای بحثی برای ساتیو بااقی نمیزاره .با توجه به نیازتون یکی از دوگوشی که فرمودید رو انتخاب کنید.برای مثال شما اگر اهل بازی هستید خوب آیفون بیشتر بدردتون میخوره اما اگر برنامه های کاربردی براتون مهمه قطعا" برید دنبال ویندوز موبایل.(HD2)
    خیلی ممنون دوسته عزیز.
    فقط یه سوال مونده واسم اونم اینکه بین HD2 و 3GS از نظر ال سی دی کدوم بهترن و چه ویژگی هائی داران...؟!

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما برید اینجا محدودیتهای آیفون معلومه اما مطمئن باش اگه با آیفون کار کنی ازش دل نمیکنی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط یه سوال مونده واسم اونم اینکه بین HD2 و 3GS از نظر ال سی دی کدوم بهترن و چه ویژگی هائی داران...؟!
    مسلما آیفون
    1 - 16 میلیون رنگ در برابر 65000 شاید خیلی به چشم نیاد
    2- خوانایی کامل آیفون زیر نو خورشید و تقریباً ضعیف HD2

خواستی آیفون بخری حتماً برو تو آدرس بالایی کمک بخواه...
    Last edited by Mah12; 25-01-2010 at 00:47.

5. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تو دو تا گوشیه HTC HD2 و Iphone 3GS در مورد ال سی دی هاشون چی؟! مقایسشون در مورد سایز ال سی دی و مثلا خازنی بودنشون و ... چی؟! از این لحاظ کدوم بهترن؟!

سلام.

در مورد سایز ال سی دی آیفون 3,5 اینچ و 320در 480 و 16 مگ ساپورت رنگ داره اما Hd2 دارای 4,3 اینچ و 480 در 800 و 65 K ساپورت رنگ داره.هر دو مولتی تاچ هستن .اما دوربین آیفون 3,15 و HD2 دوربینش 5 مگا پیکسله.آیفون بلوتوثش فقط هد ست رو ساپورت میکنه(فایل جابجا نمیکنه.) جاوارو ساپورت نمیکنه رادیو نداره اما HD2 دارای بلوتوث استاندارد هست جاوارو ساپورت میکنه.نه تنها رادیو داره بلکه فکر میکنم فرستنده FM هم داشته باشه(اینو مطمئن نیستم).ثبت شماره های تماس و Miss Call در آیفون 100 شماره هست در صورتی که اچ دی 2 بدون محدودیته.سی پی یو آیفون 600 MHz و سی پی یوی اچ دی 2 1 گیگا هرتز هست و......
    شما ببین کدوم یکی نیازهات رو برطرف میکنه با توجه به نیازهات انتخاب کن.

7. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

خوانایی کامل آیفون زیر نو خورشید و تقریباً ضعیف HD2
    نه ضعیف نیست تو نور مستقیم با نور صفحه 50 درصد خیلی راحت معلومه.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه ضعیف نیست تو نور مستقیم با نور صفحه 50 درصد خیلی راحت معلومه.
    خب من Hd2 کار نکردم اگه اشتباهه معذرت اما بازم به آیفون تو این زمینه نمیرسه ( GSMArena)

اما دوربین آیفون 3,15 و HD2 دوربینش 5 مگا پیکسله.آیفون بلوتوثش فقط هد ست رو ساپورت میکنه(فایل جابجا نمیکنه.) جاوارو ساپورت نمیکنه رادیو نداره اما HD2 دارای بلوتوث استاندارد هست جاوارو ساپورت میکنه.نه تنها رادیو داره بلکه فکر میکنم فرستنده FM هم داشته باشه(اینو مطمئن نیستم).ثبت شماره های تماس و Miss Call در آیفون 100 شماره هست در صورتی که اچ دی 2 بدون محدودیته.سی پی یو آیفون 600 MHz و سی پی یوی اچ دی 2 1 گیگا هرتز هست
    منظورم از محدودیتها همین بود... البته HD2 فرستنده FM نداره... و با این رم و پردازنده تازه تونسته به سرعت آیفون برسه...

در کل ممنون

داره خودمونی میشه FrankSerpico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TEHROON

پيش فرض

سلام.

در مورد سایز ال سی دی آیفون 3,5 اینچ و 320در 480 و 16 مگ ساپورت رنگ داره اما Hd2 دارای 4,3 اینچ و 480 در 800 و 65 K ساپورت رنگ داره.هر دو مولتی تاچ هستن .اما دوربین آیفون 3,15 و HD2 دوربینش 5 مگا پیکسله.آیفون بلوتوثش فقط هد ست رو ساپورت میکنه(فایل جابجا نمیکنه.) جاوارو ساپورت نمیکنه رادیو نداره اما HD2 دارای بلوتوث استاندارد هست جاوارو ساپورت میکنه.نه تنها رادیو داره بلکه فکر میکنم فرستنده FM هم داشته باشه(اینو مطمئن نیستم).ثبت شماره های تماس و Miss Call در آیفون 100 شماره هست در صورتی که اچ دی 2 بدون محدودیته.سی پی یو آیفون 600 MHz و سی پی یوی اچ دی 2 1 گیگا هرتز هست و......
    شما ببین کدوم یکی نیازهات رو برطرف میکنه با توجه به نیازهات انتخاب کن.
    جدی؟! با این مشخصاتی که شما دادید من فکر کنم HD2 بهتر باشه چونکه قیمتشن حدودا 300 تومان ارزون تره... فقط یه سوال اینکه ال سی دیش 16میلیون نیست مشکلی ایجاد می کنه یعنی تفاوته زیادی داره ازین لحاظ با Iphone 3GS ؟! و برای دیدن فیلم چی آیا این تعداد رنگی که ساپرت می کنه باعث محدودیته قابله ملاحظه ای تو فیلم دیدن میشه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خب من Hd2 کار نکردم اگه اشتباهه معذرت اما بازم به آیفون تو این زمینه نمیرسه ( GSMArena)

منظورم از محدودیتها همین بود... البته HD2 فرستنده FM نداره... و با این رم و پردازنده تازه تونسته به سرعت آیفون برسه...

در کل ممنون
    سلام.

یکی 2 تا مورد هست که عرض میکنم.
    اینکه شما میفرمایی با HD2 کار نکردید اما به آِیفون نمیرسه یعنی چی؟ رو چه حسابی این رو میفرمایید ؟
    در مورد فرستنده Fm ممنونم که راهنمایی کردید (البته منم گفته بودم که مطمئن نیستم) اما یک سوال دیگه هم میمونه اینکه شما رو چه حسابی میفرمایید با این رم و پردازنده تازه سرعتش رسیده به آیفون؟ شما که میفرمایید با Hd 2 کار نکردید ملاک تشخیصتون چیه.
    اما در کل اینو هم عرض کنم که بنده توصیه ای نکردم که ایشون HD 2 رو بخرن,من فقط مشخصاتشون رو گفتم و در آخر عرایضم هم عرض کردم با توجه به نیازشون انتخاب کنن.
    به هر حال بنده هم از شما کمال تشکر رو دارم.

پ ن :

در مورد تعداد رنگهای ساپورت شونده باید عرض کنم که چشم غیر مصلح همون 65000 رنگ رو هم نمیتونه از هم تشخیص بده چه برسه به 16000000 رنگ.(برای اینکه از این بابت اطمینان پیدا کنید به عرایض بنده از چند نفر از دوستان اهل فن نظر بخواهید بهتره)
    Last edited by AryanLand; 25-01-2010 at 01:19.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ملاک حرفای من بررسی GSMArena هستش...

در مورد تعداد رنگهای ساپورت شونده باید عرض کنم که چشم غیر مصلح همون 65000 رنگ رو هم نمیتونه از هم تشخیص بده چه برسه به 16000000 رنگ.(برای اینکه از این بابت اطمینان پیدا کنید به عرایض بنده از چند نفر از دوستان اهل فن نظر بخواهید بهتره)
    منم تایید میکنم که حتی در صورت تشخیصش هم خیلی تفاوت نداره فقط عده ی کمی متوجه این تفاوت میشن...
    البته چشم بیش از 65000 رنگ میبینه

در ضمن خرید هریک از دستگاهها واسه من فرقی نداره و من طرفدار سلیقه شما هستم...
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •