وايرايش شد ...........
وايرايش شد ...........
Last edited by mehrdad38; 26-01-2010 at 21:01. دليل: به خودم ربط داره
داداش تو کاملا به یه چیزی احتایج داری که همیشه وصل باشی که میتونه دی اس ال باشه بصورت حجمی حدود 2 گیگ کافیته و یا نامحدود 64 بگیری که خداست
اگه دی اس ال نداری با وایمکس که جیددا راه افتاده اگه نیومده و نداری با GRPS 16 مگ رو میدن 4 تومن فکر کنم باید کارتشو بخری بزنی توی سیم کارتت تا بسته شارژش راه بیفته.
ولی در کل اولویت با یه سیستم همیشه برو مثل وایمکس هست .
سئوالی بود در خدمتیم![]()
چند تا سوال :
این سرویس opensky از همین دیش های معمولی استفاده می کنه؟
lnb خواصی می خواد؟
اگه در حال استفاده از اینترنت باشی می تونی به صورت همزمان با یه ریسیور دیگه(نه با ---)هم کانال ها رو مثل همیشه نگاه کنی؟ این خیلی مهمه.
سرویسی نداره که محدودیت حجمی نداشته باشه ولی سرعتش مثلا 512 باشه تا قیمتش بیاد یکم پایینتر؟ چون توی یه سایتی 512 رو ماهی بدون محدودیت 25000 تومن میداد.
ممنون از همه.
1- بله از ديش معمولي استفاده مي شه.
2- نه همين LNB معمولي.
3- نه، چون سمت ديش بايد به سمت ماهواره ي سرويس دهنده اينترنت تنظيم باشه و معمولا اين ماهواره ها مخصوص ديتا هستند نه كانالهاي ماهواره اي.
4- يه سايت هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهرداد بنده خدا طفلی دست تنها چند نفر رو فرستاده واسه خرید بمیرم داداش !
داش مهرداد میگم بیا یه کمپانی بزنیم بریم تو کار خرید و فروش همین اکانتهای ماهواره ای جون تو جواب میده ها با این بستری که مخابرت داره !
هر روز میخواد خبر خوش اضافه شدن پهنای باندشو بده !
با این وضعیت قطعی و کندی و لاکپشت ی بودن سیستمها
باور کن این کار به صرفه تره نیست ؟
از تجربیاتت بگو استفاده کنیم
بالاخره توی این مدت یه سری کم و کاستیهایی بوده و یه سری افزایش سرعتهای ناگهانی میتونی بگی ما هم مستفیض بشیم
مرسی![]()
کسی از شرکن نوین پرداز اینترنت گرفته؟
منم منطقه فرد اسدی هستم زنگ زدم به این شرکت گفت پورت خالی داریم و با فرداسدی هم مشکل نداریم !!
یعنی واقعا مشکل نداره یا از مخابرات خبر نداره؟
به احتمال زياد خبر نداره. من هم از اين حرف ها زياد شنيدم . مخابرات فرد اسدي و بهشتي به درد همون واگذاري تلفن ثابت و بررسي قبض هاي به تاخير افتاده مي خوره.
قطع ارتباط تلفنی 534 مشترک درمرکز مخابرات شهید فرد اسدی
به علت آسیب دیدگی کابلهای آبونه و مرکزی مرکز مخابرات شهید فرداسدی تلفنهای 534 مشترک ساکن در محدوده این مرکز قطع شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، بلافاصله پس از اعلام آسیب دیدگی کابلها کارکنان فنی این شرکت به محل اعزام و مشغول تعویض کابلها شدند.
گفتنی است ارتباط تلفنی مشترکین با پیش شماره های 6600 الی 6608 در محدوده خیابان های
حبیب اللهی، میدان سهرورد، چراغعلی و اطراف حداکثر به مدت 72 ساعت بر قرار می شود.
مخابرات استان تهران 88/11/6
یه سر به آدرس زیر بزنید.
نظرتون هم دربارش بگین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو باور مي كني. چه تظميني وجود داره كه پولتو نخورن. بعدشم قانويه يا سه سوت اوين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)