بهترین و پاک ترین نظرسنجی زندگی توی این دنیا رو توی برنامه ی نود دیدم...
بهترین و پاک ترین نظرسنجی زندگی توی این دنیا رو توی برنامه ی نود دیدم...
من فکر کنم مشکل برگرده به خود واعظ آشتياني که با فردوسي پور مشکل پيدا کرده.
اين باشگاه هاي فرهنگي!!!!!!!!!!!، ورزشي هم ديگه گ...دش رو درآوردن با اين بچه بازي هاشون...
يعني واقعا باشگاه هاي استقلال و تراکتورسازي فکر مي کنند که بيشتر از پرسپوليس طرفدار دارند؟
من به عنوان يه استقلالي مطمئنم كه طرفداراي پرسپوليس از استقلال بيشتره! از 10 نفر بپرسي 6 نفر ميگن پرسپوليس! مابقي ميگن استقلال!!!
سايت باشگاهم توهم زياد ميزنه شما به خودتون نگيريد...
تقصیر عادل نی؟ چرا بلافاصله شروع به مسخره کردن فراز کمالوند و تراختور کرد؟؟؟
فردوسی پور کی تراکتور رو مسخره کرده ؟ فقط تلفن کمالوند رو قطع کرد که اونم حقش بود و من به طور قاطع از فرودسی پور حمایت میکنم!
اصلا" همش تقصیره کماوند کاش آخر فصل از تراکتور بره !
پوزخند و ... همش یه نقشه بود برا تحقیر تراختور که تراختوریها خوب جمعه جوابشو دادند...
از این پوزخند ها تا جاییکه من یادمه فردوسی واسه همه زده ؟
و دیگه ؟ به غیر از پوزخند که اون هم برای سختان کمالوند بود ، دیگه چیکار کرد ؟
اصلا" همه ی تقصیرها سر فردوسی پور هست که به یه آدمی مثل کمالوند هر هفته فرصت صحبت می دهد !
تراكتورسازي و يك ركورد جديد
سایت گل- هواداران تراکتورسازی بعد از اینکه با حضورشان در ورزشگاه توانستند در تاریخ لیگ برتر رکورددار شوند در حال ثبت رکورد دیگری به نام خودشان هستند. سامانه پیام کوتاه باشگاه تراکتورسازی برای پذیرش کد هواداری راه افتاده است و تا امروز که تنها چند روز از افتتاح آن می گذرد و تنها این کد از طریق شبکه همراه اول مورد پذیرش قرار می گیرد تعداد هواداران تراکتورسازی به عدد 280 هزار رسیده است. با توجه به اینکه از فردا ایرانسل هم به این شبکه اضافه خواهد شد پیش بینی می شود که تا پایان هفته این تعداد به یک میلیون نفر برسد. تراکتورسازی اولین باشگاهی است که اقدام به ثبت هوادارانش و دادن کد به آنها می کند و به نظر می رسد که هواداران تبریزی در آستانه ثبت یک رکورد دیگر قرار دارند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به عنوان یه طرفدار شاهین این نظرسنجی رو قبول ندارم
ولی جدا از این حرفها عادل کارش حرف نداره ...![]()
دیگه واقعیتتو همه می دونن که پرسپولیس بیشترین طرفدارو داره
بعدشم اینکه قبلا هم بین پرسپولیس و استقلال نظر سنجی گذاشته بودن که بازم به نفع پرسپولیس تموم شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)