میگن باید برنامه فلش منو داشته باشی.لینک دونلودش را برام میزارید
میگن باید برنامه فلش منو داشته باشی.لینک دونلودش را برام میزارید
این برنامه داخل سی دیه مینبرد هست و باید نصبش کنید به اسم AWARD Flash Utility یا Flash Bios
اپدیت کردم ولی تغییری حاصل نشد
مدل 770t-ud3p با مدلی که شما معرفی کردید چه فرقی داره؟؟؟
1-درایور بایوس جدیدتر برای داشتن حداکثر همخونی قطعات با هم .
2-پرداشگر am3 تقویت شده برای افزایش کاراییه CPU به اندازه ی 1.5%.
3-تعداد اسلات PCI بیشتر (2 تا بیشتر) .
4-امکان USB 3 و SATA 3 .
تازه ممکنه این مدل در بازار به خاطر جدید بودن کم گیر بیاد.سعی کن این مدل رو بگیری . اگه گیرت نیومد بعد از این مدل من GIGABYTE 770T-UD3P رو بهت پیشنهاد میکنم .
دوست عزیز
لطفا این برنامه رو (که حجمش چند کیلوبایت بیشتر نیست) دانلود کنید .اجرا کنید و یه اسکرین شات از زبونه اولش اینجا بذارین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل 100% بخاطر مین است .(فرکانس واقعا نامنظم است که این مشکل از سوکت مینتون آب میخوره.)
تقریبا باید به این شکل باشد:
![]()
Last edited by MAGIDIYUM; 23-01-2010 at 21:14.
دوست عزیز
همونطور که گفتم تو پست قبلی (پست 15 این تاپیک)گفتم عمل کنید ببینید می تونین Multiplier رو تو Bios تغییر بدین. بعد از تغییر باید تنظیمات رو ذخیره کنید و سیستم ریست میشه، شاید درست بشه.
البته اگر پیدا کردین به نظرم اول از اون گزینه تو بایوس عکس بگیرین( با گوشی ای چیزی!) و اینجا بذارین تا مطمئن بشیم که درسته. اگر هم پیدا نکردین از منوهای بایوستون اینجا عکس بذارین.
شاید با تنظیم دستی بشه این شکل رو پله پله حل کرد و نیاز به خرید مادربورد نباشه. گرچه این مادربوردی که آقا مجید معرفی کردن واقعا وسوسه انگیزه!
همچنین گزینه ای را پیدا نکردم.چطوری از اونجا عکس بگیرم؟؟؟؟؟؟باید تو کدوم قسمتش برم.؟؟
چون من یک جا برای cpu پیدا کردم که فقط چند تا enable و disable داشت
دوست من شما که ناوارد هستید به شما پیشنهاد میکنم وارد این تنظیمات نشوید .ممکنه ولتاژ یا فرکانسی را اشتباها تغییر دهید و به قطعات سخت افزاری خود آسیب شدید وارد کنید!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)