تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در این که تیم تراکتور یک تیم پر طرفدار است شکی نیست . اما فقط در آذربایجان .
    تیم های استقلال و پرسپولیس در کل ایران و در دورافتاده ترین نقاط ایران هم طرفدار دارند .

نظر سنجی 90 هم به صورت درصدی میباشد . از بین 2 میلیون که شرکت میکنند خوب طبیعی هست که تراکتور 10 میلیون رای نمیاره .

اگر 70 میلیون نفر ایرانی شرکت میکردند شاید پرسپولیس صاحب 30 -میلیون و استقلال 20 - میلیون رای میشدند و تراکتور هم چند میلیونی رای میورد .

پس بهتره واقع بین باشید .
    Last edited by cdcenter; 23-01-2010 at 15:07.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

'گزارش تصویری مهر از هواداران تراکتورسازی در بازی دیروز

به علت سنگین شدن صفحه تصاویر در خود سایت مهر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال .SA33D.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تیم های استقلال و پرسپولیس در کل ایران و در دورافتاده ترین نقاط ایران هم طرفدار دارند .

نظر سنجی 90 هم به صورت درصدی میباشد . از بین 2 میلیون که شرکت میکنند خوب طبیعی هست که تراکتور 10 میلیون رای نمیاره .

اگر 70 میلیون نفر ایرانی شرکت میکردند شاید پرسپولیس صاحب 30 -میلیون و استقلال 20 - میلیون رای میشدند و تراکتور هم چند میلیونی رای میورد .

جانا سخن از زبان ما می گویی! البته این زبون که مو در آورد.
    ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

استقلال سی و چند درصدی چتد تا تماشاچی داشت امروز؟؟
    در ضمن دوستان(البته شاید دوست) لطف کنن کاری نکنن که تاپیک قفل بشه!
    زنده باد تراکتور!
    Last edited by pouyacapitan; 23-01-2010 at 21:12.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

زنده باد تراکتور!
    فقط

........
    نوشته شده توسط cdcenter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زنده باد تراکتور!
    دوست عزیز تماشاگرای شما الان تو جو هستن ! 1کی دو سال که بگذره اون وقت بگو ! در ضمن امروز روز اول هفته بود نه جمعه ! برای پرسپولیس رو که دیدی با باخت سنگین هفته پیشش 50.000 تا اومده بودن !

واقعا نمیدونم شما حمعیت کل تبریزو چطور بیشتر از کل ایران میبینید ! البته تو همون تبریز هم کلی سرخابی داریم ! نمونش بازی استقلال و تراکتور تو تبریز تماشاگرای تبریزی استقلالی و دیدی ! شما هر وقت تونستید تو یه شهر دیگه که بازی دارید از آدمای همون شهر حتی 10 نفر تماشاگر برای خودتون بیارید اونوقت صحبت از طرفدارای زیادتون کنید ! دلیل نمیشه که هر حا میشه لشکر کشی میکنید و بعد هم ادعای باطل میکنید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چرا شما در بین این همه کلمه ، این کلمه را انتخاب کردید .!!!!! در ضمن شکلک مناسب انتخاب کنید، یکم ادب داشته باشین
    چرا کانون را انتخاب نکردید که این همه تماشاگر را ساماندهی میکنه .
    چیه کانون هواداران رو انتخاب کنم؟ مگه از کانون تعریف و تمجید شده؟

اخبار کانون های هواداران و سایت های اختصاصی اغلب یکطرفه است

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

بابا اینا الان خیلی جو گیر شدن

سال دیگه اگر خدا خواست و موندی شدن 10 هزار هم نمی رن ورزشگاه !!
    اینکه تراکتور سومین تیم پرطرفدار ایران هست ، بحث امسال نیست که ! چندین و چند سال که همه این را می گویند ! پس انتظار نداشته باشید از سال بعد مثلا" فقط 5 6 هزار نفر به ورزشگاه بروند !
    بازهم خیلی ها به ورزشگاه خواهند رفت !

و اگه موندنی شدیم ! به قول یک نفر "به خدمت شما که عرض کنم که" تیم ششم هستیم و با استقلال و پرسپولیس فقط 3 امتیاز اختلاف داریم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در شهر تبریز هیچ دشنامی به فردوسی پور داده نشده انتقاد شده ولی فحش داده نشده البته امروز استقلالی ها هم شعار دادند این تماشاگران مثل سرخابی نیستند که به ناموس همدیگه شعار بدند شعارها هم در انتقاد از عادل بود ولی اصلا با شعارهایی که سرخابی ها میدهند قابل قیاس نیست
    در جواب آقایی که گفته 1 دو سالی بگذره کم میشه باید عرض کنم که تو این چند ساله همیشه 30 هزار نفر در بازیهای تراکتور که در زمین اختصاصی برگزار میشه جمعیت میامده ولی چون لیگ 1 تو بایکوت خبری بود هیچ چیزی دیده نمیشد
    تا زمانی که متاسفانه تیمهای شهرستانی به جای شهر خودشون برن طرفدارای تیمهای پایتخت بشن یه همچین نتایجی خواهد بود
    تو تبریز بازی با استقلال 1000 تا تماشاچی بود در مقابل 80000 هزار نفر ولی تو آزادی ما 50 50 بودیم
    ما افتخارمون اینه که واسه بازی تیممون 500 600 کیلومتر مسافت طی میکنیم خدا وکیلی کدامیک از این تیمها اینچنین تماشاچی دارند ؟
    خدا شاهده بازی که با پرسپولیس داشتیم من رفته بودم تو آزادی یه فحش هایی میدادند که موهای بدن آدم سیخ میشد
    من همیشه گفتم تقصیر فردوسی پور نیست همش تقصیر این مخابرات زغالی هست
    اصلا واسه تیمی مثل شاهین 25000 نفر جمعیت میره ورزشگاه 20000 هزار پیامک آمده بود تیمهای پر طرفدار دیگری هم مثل ملوان نساجی و... هم که هیچ
    هیچ توهینی نیست بحث منطقی هست خواهشا حذف نکنید و بسته نشود من حاضرم بسیار منطقی به دوستان جواب بدم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو تبریز بازی با استقلال 1000 تا تماشاچی بود در مقابل 80000 هزار نفر ولی تو آزادی ما 50 50 بودیم

اولا 50 - 50 نبود تهران ! شما 60 -50 در نظر بگیر ! ثانیا همون به قول شما 1000 نفر تبریزیای طرفدار استقلال بودن ! استقلال که برای خودش تو شهرستان از تهران تماشاگر نمیبره ! منم گفتم شما 10 نفر از تهرانی ها رو هر وقت تونستی برای تراکتور بیاری آزادی اونوقت ! اصلا 10 نفر نه ! 1نفر ! اصلا تهران هم نه هر شهر دیگه ای به غیر از تبریز !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •