تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: اینترنت استان کردستان

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

شاتل که قرار بود اینجا نمایندگی بزنه ، چی شد ، مثل اینکه منصرف شدن کلا ،

اصلا به غیر از پارس گزینه ی بهتری فکر کنم نیست ...

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

متاسفانه تو سنندج این جور چیز اصلا جا نیفتاده. مردم اصلا حاضر نیستن بابت اینترنت پولی خرج کنن.

شاتل هم قرار بود بیاد حتی بنر هاشم زده بود ولی منصرف شد.

الان روژ هم ADSL داره ولی بهترینش همین زاگرسه (نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه!)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

متاسفانه تو سنندج این جور چیز اصلا جا نیفتاده. مردم اصلا حاضر نیستن بابت اینترنت پولی خرج کنن.

شاتل هم قرار بود بیاد حتی بنر هاشم زده بود ولی منصرف شد.

الان روژ هم ADSL داره ولی بهترینش همین زاگرسه (نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه!)

نه اینطوریام نیست ، من الان 3 ماهه تو نوبت پورتم ... تو این مدت پورت اضافه کردن ولی به من نرسیده هنوز

یعنی تقاضا بالاست ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه اینطوریام نیست ، من الان 3 ماهه تو نوبت پورتم ... تو این مدت پورت اضافه کردن ولی به من نرسیده هنوز

یعنی تقاضا بالاست ...
    میبخشید قصد جسارت نداشتم عزیز
    منظورم این بود اینجا یوزر کمه نسبت به بقیه شهرها...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

میبخشید قصد جسارت نداشتم عزیز
    منظورم این بود اینجا یوزر کمه نسبت به بقیه شهرها...

اونش که بله ، از همین تاپیکم معلومه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

خبر تازه اینکه دم پارس آنلاینی ها گرم

بعد از کلی پیگیری تو نمایندگی واسه گرفتن پورت جدید و به نتیجه نرسیدن

زنگیدم تهران و بعد از اینکه مشکلو مطرح کردم قول دادن و قرار شد که تجهیزات رو بفرستن و پهنای باند جدید بخرن..

الان تجهیزات اومده . فقط مونده این تنبلا اینجا نصبش کنن ... کف کردیم بخدا

حالا جالب اینجاست که پیگیری من باعث شد پورت اضافه کنن ولی واسه خودم نمونه

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .. به به همشهریهای عزیز... من صاحب دوم این یوزرنیمم.
    راستش من از برزوند که نمایندگی عصر انتقال داده ها یا همون عصر تلکام هست اشتراک دارم.(البته صاحب اصلی این یوزر پارس انلاینه) متاسفانه برای خط 6 که حول و حوش همین شهرک سعدی باشه تو پارس انلاین اصلا پرت نمیمونهو منم مجبور شدم از همین برژوند بگیرم. 128 حجمی 3 گیگ . سرعت دانلود در بهترین حالت 14 کیلوبایت و در بدترینش 12 صرف نظر از نواسانات لحظه ای. مودم هم SMC ه که از همون برژوند گرفتم . اما بر خلاف گفته اقا پیام نتونستیم باهاش رو یه خط پارس انلاین کانکت بشیم. لطفا آق پیام تو این مورد که تجربه دارید راهنمایی کنید! .
    بعدشم اینکه این نمایندگی محترم برزوند قانونهای خودش رو داره. یعنی از تعرفه های اصلی عصر انتقال داده ها استفاده نمیکنه و به مراتب تعرفه های گرونتری رو برای خودش در نظر گرفته. مثلا هزینه همین 128Kbs برای عصر تلکام هستش 11300 اما برژوند رایانه محترم میگیره 15000.یا سرویس 1 ماهه 1مگابایت 3 گیگ اداری عصر تلکام میده 17000 اما برژوند محترم 512 رو میگیره 35000 . خوب دیگه رقیب ندارن دارن سو استفاده میکنن رقیب اصلیشون هم پورت نداره و این وسط ماییم که به ساز اونا میرقصیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مودم SMC روی خطهای پارس آنلاین مشکلی نداره فقط باید یه بار از اول کانفیگ بشه و تنظیمات اعمال بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بالاخره ADSL مخابرات هم راه اندازی شد!!!

هر کی میخواد بگیره بره و توی مخابرات خیابان ژاندارمری ثبت نام کنه... مزایای این اینترنت سرعت بالاتر و قیمت پایینتر نسبت به دیگر شرکتهاست پس بشتابید بشتابید...!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من به همه همشهریها پیشنهاد میکنم از ADSL مخابرات استفاده کنن. قبول دارم که مخابرات وارد یک جنگ نابرابر با بقیه شرکتهای سنندج شده و قیمت و سرعتش غیر قابل رقابت هست اما سایر شرکتهای اینترنت پر سرعت سنندج در دو سه سال اخیر تا جایی که تونستن مشتری رو تیغ زدن و برای کسب چند هزار تومن درآمد بیشتر تمام حقوق مشتریهشون رو زیر پا گذاشتن و حالا هر چی سرشون بیاد حقشونه.
    خود بنده شش ماه تمام منت نماینده پارس آنلاین رو کشیدم اما به بهانه عدم ارائه پهنای باند از طرف مخابرات، از ارائه خدمات خودداری میکرد در حالی که دلیل واقعیش این بود که حاضر نبودم از خود شرکت مودم بخرم، اما در همین مدت هر کسی که مودمهای پارس آنلاین رو با دو برابر قیمت از نماینده این شرکت (زاگرس رایانه) خریداری کرد، بدون هیپ مشکلی اشتراک بهش تعلق میگرفت.
    در نهایت بعد از اینکه از سایر شرکتها ناامید شدم، سراغ مخابرات رفتم و در حال حاضر از سرویس 256K با محدودیت 18 گیگ در سه ماه استفاده میکنم که سرعت دانلودش حدود 50-60 هست و قطعی هم نداره و در کل خیلی ازش راضی هستم.

11. این کاربر از hiva_59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •