تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: مشکل هنگ کردن رندوم سیستم - همه راه ها را رفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بله!!!

چی!!!

چه ربطی داره!!؟؟

فکر کنم اشتباه تماس گرفتی برادر کاربر عزیز

پردازنده ایشون که Q9550 هست!!

ضمنا این ریویژن C2 و C3 که فقط مربوط میشه به توان(مصرف ) پردازنده!! چه ربطی به فرکانس داره؟؟

البته با هر دو ریویژن به راحتی تا فرکانس 1600 ساپورت می کنه

من به اون AhmadVB میگم.البته ربطی داره شما ریو Rev C3 رو بخون مخصوصا ANandtech گفته فقط 2 تا رم 1333 بذاری اگه REV C2 باشه ولی با Rev C3 تمام 4 تا رم با سرعت 1333 ساپورت میشه.حالا با رم 1066 تمام4 تا میشه گذاشت.اینو تو فروم ها گفتند و AMD تائید کرده که فعلا با رم 1066 خوب کار میکنه بعد با ورژن 3 کامل شد.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اون دوستمون هم مشکلش بخاطر این بود که رم تقلبی خریده بود

البته تاپیک مربوط میشه به 2 ماه پیش که این دوستمون هم توش پست گذاشتند

اون موقع بازار پر بود از رمهای تقلبی مخصوصا مدل PATRIOT که خوشبختانه با راهنمایی دوستان بیشتر کاربران دیگه فرق رمهای تقلبی از اصلی را متوجه شدن و مشکلی براشون پیش نمی آد

ضمنا در ایران خیلی خیلی به ندرت میشه مدل C3 پردازنده 955 یا 965 را گیر آورد

خیلی از دوستان در همین فروم هم هستند که دارند با کیت 4 گیگ رم با فرکانس 1600 کار می کنند و مشکلی هم ندارند

البته اجرا کردن این رمها در فرکانس 1600 دیگه بحثش جداس چون این رمها در پلتفرم I7 هم بصورت پیش فرض در فرکانس 1333 اجرا میشن

داره خودمونی میشه StarsfurY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باز هم باید فرکانس رمها را دستی کم کنی و بیاری روی 800

شما یک شات از تب SPD برنامه CPU-Z بذار تا من ببینم در چه فرکانسی میشه رمها را اجرا کرد ضمنا یک شات هم از تب اطلاعات پردازنده بذار تا ببینم که FSB را چقدر بالا برده

مشکل شما دقیقا همونی بود که گفتم

این پلتفرم بدرد رم DDR3 نمی خوره البته من با این پلتفرم رم DDR3 پیشنهاد میدم ولی نه با این فرکانس و این قیمت چون نه تنها کاراییش از رمهای DDR2 بدلیل تایمینگ بیشتر رمها کمتر میشه بلکه یک چنین مشکلاتی هم پیش میاد

اگر شما با این پلت فرم قصد خرید رم DDR3 را دارید نهایتش می بایستی از فرکانس های 800 یا حداکثر 1066 استفاده می کردید تا یک چنین مشکلی پیش نیاد و قیمتش هم از رمهای DDR2 مشابه کمتر میشد

این رمها باعث میشن که سیستم برای اجراشون خود به خود اورکلاک بشه و FSB به حدود 350 یا حتی بیشتر افزایش پیدا می کنه که سیستم بشدت نا پایدار میشه

شما شات را بذار شاید بشه با تغییر ضریب رم و همینطور کاهش FSB تا حدودی این مشکلات را حل کرد

سلام مجدد
    ببخشید یه کم تاخیر شد مشکلات شدید اینترنتی داشتم نمی شد آپلود کرد
    این شات از cup_z
    البته خدا رو شکر این 1-2 روز با این که زیاد با سیستم کار کردم اما مشکل هنگ دوباره پیش نیومد ( روی همون 1066 بود فرکانس ) ولی تا روی 1333 تنظیم می کنم باز ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرمنده حق با دوستانه باید تاپیک جدید می زدم اصلا" حواسم نبود به تاریخ ایجادش خلاصه ببخشید
    حالا با این ram چه کنم ؟ احساس می کنم پول دادم زانتیا خریدم دارم باهاش مسافر کشی می کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینکش اینه نتونستم ادیت کنم دسترسی به ادیت نداشتم شرمنده

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بله اینم CPU-Z شما :

خوب همونطور که گفتم فرکانس مسیر FSB از 200 رفته روی 334 که یعنی سیستم مجبور بوده بخاطر فرکانس رمها بصورت خودکار اورکلاک بشه که این سطح افزایش فرکانس برای پلتفرم شما مطلوب نیست

البته چند وقت پیش هم یکی از دوستان در همین فروم با مادربرد گرونقیمت تر MSI X48 PLATINUM هم تقریبا یک همچین مشکلی داشت(البته مشکل ایشون بیشتر در اورکلاک بود)

شما باید موقع خرید اول یک مشاوره می گرفتی تا بی خود برای این پلتفرم توی این خرج نیفتی

مثلا شما با بودجه کمتر می تونستی از PHENOM II 4X 955 استفاده کنی که هم در تمام امور قویتر هست و هم با رمهای DDR3 کاملا سازگار هست ضمنا هم از لحاظ مادربرد و پردازنده قیمت کمتری پرداخت میکردی و قابلیت ارتقا بالاتری هم داشتی

به هر حال شما در این فرکانس رم هم اصلا از لحاظ کارایی در محدودیت نیستی چون پردازنده شما با یک رم DDR2 با فرکانس 667 به راحتی تمام فرکانس مسیرش پر میشه پس فرکانس 1066 براش زیاد هم هست

به نظر من اگر سیستم پایدار هست و ریست نمیشه زیاد نگران نباش و به این قضیه فکر نکن

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله اینم CPU-Z شما :

خوب همونطور که گفتم فرکانس مسیر FSB از 200 رفته روی 334 که یعنی سیستم مجبور بوده بخاطر فرکانس رمها بصورت خودکار اورکلاک بشه که این سطح افزایش فرکانس برای پلتفرم شما مطلوب نیست

البته چند وقت پیش هم یکی از دوستان در همین فروم با مادربرد گرونقیمت تر MSI X48 PLATINUM هم تقریبا یک همچین مشکلی داشت(البته مشکل ایشون بیشتر در اورکلاک بود)

شما باید موقع خرید اول یک مشاوره می گرفتی تا بی خود برای این پلتفرم توی این خرج نیفتی

مثلا شما با بودجه کمتر می تونستی از PHENOM II 4X 955 استفاده کنی که هم در تمام امور قویتر هست و هم با رمهای DDR3 کاملا سازگار هست ضمنا هم از لحاظ مادربرد و پردازنده قیمت کمتری پرداخت میکردی و قابلیت ارتقا بالاتری هم داشتی

به هر حال شما در این فرکانس رم هم اصلا از لحاظ کارایی در محدودیت نیستی چون پردازنده شما با یک رم DDR2 با فرکانس 667 به راحتی تمام فرکانس مسیرش پر میشه پس فرکانس 1066 براش زیاد هم هست

به نظر من اگر سیستم پایدار هست و ریست نمیشه زیاد نگران نباش و به این قضیه فکر نکن

درسته موقع خرید سیستم فقط به نظر همون آشنامون در مورد رم و cpu اکتفا کردم و زیاد در این مورد تحقیق نکردم
    بیشتر حواسم به کارت گرافیک و مادربرد و این چیزا بود ... ولی حداقل با مشکلاتی که داشتم با این سیستم تجریه خوبی شد برای آینده ...

فعلا" که اوضاع خوبه شاید بعدا" سیستم رو ارتقا بدم این رم ها به یه دردی خورد

در هر صورت از راهنمایی خوبتون تشکر می کنم امیدوارم موفق باشید

داره خودمونی میشه amir hesam-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ، تقریبا چند روز پیش از دوستان کمک خواستم که اگه می شه کمکم کنند تا بتونم مشکلم رو حل کنم ، آخه سیتمم خیلی هنگ می کنه ، خیلی کارها هم کردم ولی بازم هنگ می کنه ، از هاردم تست گرفتم نشد فرکانس رم ها رو عوض کردم نشد ، دمای سی پی یو هم خوب بود روی 55 ، اما در حین کار باز هم هنگ می کنه ،
    لیست قطعاتم هم دوباره می نویسم :
    main : asus p6t-deluxe v2
    ram : xms 6 gb corsair 1600c9
    h.d.d: western green 1 tr (64mb
    cpu: core i7 920 2.66
    vga: ati 5850 sopphair 1 gb
    خداییش کلافه شدم موندم چی کار کنم تمام کارام هم عقب افتاده ، موقع کار یه دفعه هنگ می کنه .
    خواهشا راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه saman_mute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    hamedan

14 ****در باره گير كردن

سلام به داداسا و خاهراي گلم اونايي كه سيتمممشون گير ميكنه 100دز100 پاورشونو عوض كنن جواب ميده بيشترين احتمالش براي هممينه

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

DADASHA GOLAM MAN RAMAM 2GIG GRAPHAMAN 512
    NIMIDANAM CHERA VAGHTI PERO10 BAZI MIKONAM GIRGIR MISHE TIKE TIKE KAR MIKONE ENGAR DARI SAHNE AHESTE NIGAH MIKOOONI KHAHESHAN HARKI HARCHI MIDOOONE BIGE????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام رفقا
    آقا ما یه روز زد به سرمان کامپیوترمان را ارتقاء بدهیم دیدیم که خیلی قدیمی شده باید کلا تعویض بشه!
    نمی دانم چطور شد یک هو حماقت کردم بدون اینکه تو تایپیک ها با رفقا مشورت کنم رفقتم. یه سیستم برداشتم.(فکر کنم چون پولش یک هو رسید و پنجشنبه ظهر بود هل کردم)
    بعد از اسمبل تو روز اول سیستم مشکلی نداشت.داداشم با بازی خفه اش کرد ولی اصلا مشکل نداشت.اما از روز سوم داستان من شروع شد.وسط بازی ارور vup از سمت کارت گرافیکی اعلام میشد ولی بازی ادامه داده می شد.یکم بعد دیگه کلا هنگ میکرد.من درایو کارت و کل قطعات به جژ بایاس را آپدیت کردم فرقی نکرد.فکر کردم مشکل از کارت گرافیک بردم گارانتی اونجا تست کردند گفقتند کارت سالمه(جلو خودم تست کردند)
    آوردم خانه دوباره کارت بستم رو سیستم این بار وسط بازی یک دفعه مانیتور می رفت رو استند بای(دقت کنید فقط مانیتور)و تو بازی دیگه خیلی هنگ می کرد.چون خطا کارت تصویر می داد و مانبتور را استند بای میکرد مطمئن شده بودم که مشکل از کارت گرافیک تا اینکه تو اینترنت یه بنده خدای دیگه ای به مشکل من برخورد کرده بود (مدل مادربردش با من یکی بود)و گفت کلید کلر سیموس را بزنم(تو این مدل مادر برد پشت کیس قرار دارد)و دوباره دیفالت را بریزم.
    من هم انجام دادم و به طور باور نکردنی همه چیز یه دفعه ردیف شد.(خدا پدرش را بیامورزد با راهنمایش)
    فرداش داداشم از صبح تا شب دوباره با بازی سیستم را خفه کرد و مشکلی پیش نیامد.(برای امتحان من 7 تا بازی را با حداکثر کیفیت همزمان ران کردم و دیدم مشکلی نیست)
    تا اینکه امروز من شب دیدم که وسط بازی یک دفعه هنگ کرد اما این دفعه دیگر ارور گرافیک نزد و یک دفعه هنگ کرد.
    چند ساعت بعد وسط ویندوز یک دفعه هنگ کرد.بدون اینکه ارور بده
    به نظرتون مشکل از کجاست؟ ممکن از رم باشه.چطور باید فرکانس رم را کاهش بدهم.آخه ظاهرا در ست آپ قابل تغییر نیست و اتوماتیک رو 1333 تنظیم شده است.
    به علاوه من هیچ قسمتی از گزینه های ستاپ را از حالت دیفالت خارج نکردم.احتیاج نیست قسمتی را فعال یا غیر فعال کنم.
    به نظرتون سیستم مشخصاتش چطور؟من خودم فقط کارت گرافیک جیفورس را می پسندیدم اما این فروشنده خامم کرد.ای کاش الاقل5770 بر می داشتم!!!
    مشخصات سیستم
    intel Q8300 (اینتل بودنش پیشنهاد خودم بود)
    main:msi x48c platinum
    vga: giga 5670 1g ddr5
    hard:1t western digital sata پیشنهاد خودم بود
    pawer:gereen 685 پیشنهاد خودم بود
    ram:pqi 2*2ddr3 1333 مقدارش را خودم خواستم فقط برندش را فروشنده پیشنهاد داد.برندش چطور است؟
    dvd pioner fx sata پیشنهاد خودم بود
    Last edited by nadin110; 15-06-2010 at 07:47.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

intel Q8300 (اینتل بودنش پیشنهاد خودم بود)
    همین اینتل بودنش اشتباه محض هست چون در این رده رقبای قدرت مند و بروزتری از AMD هستند که قابلیت ارتقای خیلی بیشتری نسبت به سیستم شما دارند

main:msi x48c platinum
    انتخاب بدی نیست هر چند من با این پلتفرم مشکل اساسا بدلیل قابلیت ارتقا و همینطور قیمتش نسبت به کاراییش مشکل دارم

vga: giga 5670 1g ddr5
    بد نیست ولی کاش لاعقل یا 5750 گرفته بودی یا 5770

hard:1t western digital sata پیشنهاد خودم بود
    اینم انتخاب خوبی هست اگر از سری بلک باشه و اگر BLUE یا GREEN باشه اصلا ارزش نداره. هرچند من سامسونگ F3 500 را بدلیل قیمت کمتر و سرعت بیشتر ترجیح میدم

pawer:gereen 685 پیشنهاد خودم بود
    انتخاب خوبی هست

ram:pqi 2*2ddr3 1333 مقدارش را خودم خواستم فقط برندش را فروشنده پیشنهاد داد.برندش چطور است؟
    راستش نمیدنم این رم را چند خریدی ولی من برای این پلتفرم رم DDR3 با قیمت بیش از 80-90 تومن را اصلا توصیه نمی کنم چون اصلا نه تنها در کارایی سیستم هیچ تاثیری نداره بلکه حتی باعث ناپایداری و هنگ و ارور در سیستم هم میشه.خلاصه شانس آوردی رم با فرکانس بالا نخریدی ...

کلا سیستم شما از لحاظ قدرت بد نیست هر چند خرید این پلتفرم بدلیل انقراض کامل اصلا توجیح نداشته

به هر حال شما سه تا شات از مموری و پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار تا ببینم اوضاش از چه قرار هست

ضمن این که دمای سیستم را حین اجرای PRIME95 و با HW MONITOR کنترل کن ببین چقدر هست(یک تست 30 دقیقه ای کفایت می کنه)

دمای کارت گرافیک را هم در حین اجرای یک بازی نسبتا سنگین با جزییات کامل با GPU-Z یا RIVA TUNER یا MSI AFTER BURNER کنترل کن و اگر بیش از 80 درجه باشه 100% کارت گرافیک مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •