جالبه. خوشحال میشدم باهات بحث کنم. چون بقیه دوستانت حرف های جالبی میزدن بعدش هم میرفتن دست به دامن همکار کنسول ها میشدن که بیاد بحث رو براشون جمع کنهشرمنده ولی مثل این که شما هنوز که هنوزه چسبیدی به بازی های انحصاری
بیخیال رفیق
متاسفانه دفعه ی قبل که سر همین قضیه داشتی با یکی از بچه های انجمن بازی بحث می کردی می خواستم باهات مخالفت کنم ولی گفتم به من چه ربطی داره
این نظریه از کجا اومده عزیزم؟؟؟به نظر من یه گیمر واقعی به هیچ وجه با PC بازی نمی کنه و میره سراغ کنسول بازی که فقط برای بازی طراحی و ساخته شده.
این حرفت مثل اینه که من بیام بگم :
مردم همه باید برن گوشی نوکیا 3310 بخرن. چرا ؟؟؟ چون هم ارزون و هم داره کار اصلی یعنی زنگ زدن و ارتباط برقرار کردن رو انجام میده. پس کسی نباید آیفون بخره.
کامپیوتر هم همینه. علاوه بر بازی برات 10000000 تا کار دیگه میکنه. اگه کیفیت بازی که بهت ارائه میداد پایین بود اونوقت میتونی این حرف رو بزنی.
ولی نظریه جالبیه.
یه چیزی بخرم که برام 10000 تا کار انجام میده یا یه چیزی رو که فقط یه کار از اون 1000 تا کار رو انجام میده برام با کیفیتی پایین تر !!!
حالا به نظرت به جز بازی اختصاصی چیزی میمونه؟
در ضمن گیمر بودن رو شما تعیین نمیکنی. آدم هیچ وقت خودش رو نباید خدا حساب کنه!!!! غرور خوبه ولی به اندازه.
یه PC هرچقدر هم که خوب جمع شده باشه و کارت VGA با Main و CPU با MAin مچ شده باشه به هیچ وجه بهتر از کنسولها نیست. چرا ؟ (!)
چون برای بازی ساخته نشدهجالبه یه حرفی میزنین که خوشد نشون ضعیف بودن کنسوله.درضمن وقتی برای مثال شرکت ماکروسافت یا سونی قرارداد یه بازی رو با EA یا Rockstar یا ... می بنده اون بازی برای کنسول اون شرکت طراحی مشه نه برای PC . بعد از پایان ساخت بازی یه نسخه هم برای PC شاید بدن بیرون. چون بازی های PC به هیچ وجه سود نداره و به راحتی Crack میشه ولی کنسول نه
الان شما میگی اول بازی برای کنسول زده میشه. خوب میدونی چیه عزیز؟؟ کنسول یه سخت افزار محدود داره. اگه بخوان بازی رو اول برای pc بزنن میشه یه چیزی مثل کرایسیس( فقط دارم از لحاظ گرافیک میگم. نمیخواد بیاین بگین کرایسیس آشغال بود) بعد اونوقت دیگه کنسول دست به دهن میمونه.
حالا چیکار میکنن؟ بازی رو برای سخت افزار محدود کنسول طراح میکنن. بعد میرن سراغ پرت کردن واسه pc ولی بازم میبینیم با این همه کنسول از نظر گرافیک کم میاره. چرا؟؟؟!!!
پس بازی های کرک شده 360 که توی تورنت ریخته شده کشکه؟؟؟ ( این درباره کرک)
شایدی در کار نیست. تعداد بازی های انحصاری هنوز اونقدر نیست که بشه این حرف رو زد.
باید دید تکنولوژی Onlive چیکار میکنه با دنیای بازی و کنسول و . . .
اگه کنسول ها نتونن کاری دربرابر این تکنولوژی بکنن باید برن فاتحه خودشون رو بخونن.
در مورد Onlive هم فقط همین رو بگم کافیه : این تکنولوژی میتونه کاری کنه که با یه سیستم معمولی هم بتونی یه بازی مثل کرایسیس رو توی آخرین جزئیات بازی کنی.البته با یه سرعت اینترنت دیوانه کننده. که توی ایران فکر میکنم غیر ممکن باشه فعلا
فکر نمیکنم کسی شک داشته باشه که توی یه بازی شوتر یا استراتژی موس و کیبرد بهتره. این از این.بحث کنترل بازی هم که من قبلا با کامپیوتر زیاد بازی می کردم ولی از زمانی که با کنسول بازی می کنم تا حالا نشده که بگم موس بهتر از دسته هست.
شاید به نظر سخت بیاد ولی بعد از یه مدت عادت می کنی.
در مورد کنترلر. اگه موس و کیبرد اذیتت میکنه میتونی یه دسته 360 به قیمت 35 تومن بخری برای کامپیوتر که خوده مایکروسافت زده.منم یه دسته 360 گرفتم البته باری Race و فوتبال.
دقیقا. ولی بعضی وقتا توی کل کل ها بعضیا یه حرفایی میزنن که آدم جز خندیدن نمیتونه کاری کنه.این یه بحث قدیمی هستش که هیچ وقت به نتیجه نرسیده و هیچ وقت هم به نتیجه نمیرسه چون سلیقه ای هستش
به قول معروف نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ( فکر کنم همین بوداکثر اونایی که میگن pc بهتره خوب کنسول ندارن معلوم که میگن pc بهتره اونایی هم که کنسول دارن و میگن pc بهتره نمیدونم چرا)
همونطور که قبلا گفتم کنسول هیچی به جز بازی اختصاصی دربرابر کامپیوتر نداره.