تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: هکر آیفون در اندیشه شکستن قفل PS3

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شرمنده ولی مثل این که شما هنوز که هنوزه چسبیدی به بازی های انحصاری
    بیخیال رفیق
    متاسفانه دفعه ی قبل که سر همین قضیه داشتی با یکی از بچه های انجمن بازی بحث می کردی می خواستم باهات مخالفت کنم ولی گفتم به من چه ربطی داره
    جالبه. خوشحال میشدم باهات بحث کنم. چون بقیه دوستانت حرف های جالبی میزدن بعدش هم میرفتن دست به دامن همکار کنسول ها میشدن که بیاد بحث رو براشون جمع کنه
    به نظر من یه گیمر واقعی به هیچ وجه با PC بازی نمی کنه و میره سراغ کنسول بازی که فقط برای بازی طراحی و ساخته شده.
    این نظریه از کجا اومده عزیزم؟؟؟
    این حرفت مثل اینه که من بیام بگم :
    مردم همه باید برن گوشی نوکیا 3310 بخرن. چرا ؟؟؟ چون هم ارزون و هم داره کار اصلی یعنی زنگ زدن و ارتباط برقرار کردن رو انجام میده. پس کسی نباید آیفون بخره.
    کامپیوتر هم همینه. علاوه بر بازی برات 10000000 تا کار دیگه میکنه. اگه کیفیت بازی که بهت ارائه میداد پایین بود اونوقت میتونی این حرف رو بزنی.
    ولی نظریه جالبیه.
    یه چیزی بخرم که برام 10000 تا کار انجام میده یا یه چیزی رو که فقط یه کار از اون 1000 تا کار رو انجام میده برام با کیفیتی پایین تر !!!
    حالا به نظرت به جز بازی اختصاصی چیزی میمونه؟
    در ضمن گیمر بودن رو شما تعیین نمیکنی. آدم هیچ وقت خودش رو نباید خدا حساب کنه!!!! غرور خوبه ولی به اندازه.
    یه PC هرچقدر هم که خوب جمع شده باشه و کارت VGA با Main و CPU با MAin مچ شده باشه به هیچ وجه بهتر از کنسولها نیست. چرا ؟ (!)
    چون برای بازی ساخته نشده
    درضمن وقتی برای مثال شرکت ماکروسافت یا سونی قرارداد یه بازی رو با EA یا Rockstar یا ... می بنده اون بازی برای کنسول اون شرکت طراحی مشه نه برای PC . بعد از پایان ساخت بازی یه نسخه هم برای PC شاید بدن بیرون. چون بازی های PC به هیچ وجه سود نداره و به راحتی Crack میشه ولی کنسول نه
    جالبه یه حرفی میزنین که خوشد نشون ضعیف بودن کنسوله.
    الان شما میگی اول بازی برای کنسول زده میشه. خوب میدونی چیه عزیز؟؟ کنسول یه سخت افزار محدود داره. اگه بخوان بازی رو اول برای pc بزنن میشه یه چیزی مثل کرایسیس( فقط دارم از لحاظ گرافیک میگم. نمیخواد بیاین بگین کرایسیس آشغال بود) بعد اونوقت دیگه کنسول دست به دهن میمونه.
    حالا چیکار میکنن؟ بازی رو برای سخت افزار محدود کنسول طراح میکنن. بعد میرن سراغ پرت کردن واسه pc ولی بازم میبینیم با این همه کنسول از نظر گرافیک کم میاره. چرا؟؟؟!!!
    پس بازی های کرک شده 360 که توی تورنت ریخته شده کشکه؟؟؟ ( این درباره کرک)
    شایدی در کار نیست. تعداد بازی های انحصاری هنوز اونقدر نیست که بشه این حرف رو زد.
    باید دید تکنولوژی Onlive چیکار میکنه با دنیای بازی و کنسول و . . .
    اگه کنسول ها نتونن کاری دربرابر این تکنولوژی بکنن باید برن فاتحه خودشون رو بخونن.
    در مورد Onlive هم فقط همین رو بگم کافیه : این تکنولوژی میتونه کاری کنه که با یه سیستم معمولی هم بتونی یه بازی مثل کرایسیس رو توی آخرین جزئیات بازی کنی.البته با یه سرعت اینترنت دیوانه کننده. که توی ایران فکر میکنم غیر ممکن باشه فعلا

بحث کنترل بازی هم که من قبلا با کامپیوتر زیاد بازی می کردم ولی از زمانی که با کنسول بازی می کنم تا حالا نشده که بگم موس بهتر از دسته هست.
    شاید به نظر سخت بیاد ولی بعد از یه مدت عادت می کنی.
    فکر نمیکنم کسی شک داشته باشه که توی یه بازی شوتر یا استراتژی موس و کیبرد بهتره. این از این.
    در مورد کنترلر. اگه موس و کیبرد اذیتت میکنه میتونی یه دسته 360 به قیمت 35 تومن بخری برای کامپیوتر که خوده مایکروسافت زده.منم یه دسته 360 گرفتم البته باری Race و فوتبال.
    این یه بحث قدیمی هستش که هیچ وقت به نتیجه نرسیده و هیچ وقت هم به نتیجه نمیرسه چون سلیقه ای هستش
    دقیقا. ولی بعضی وقتا توی کل کل ها بعضیا یه حرفایی میزنن که آدم جز خندیدن نمیتونه کاری کنه.
    اکثر اونایی که میگن pc بهتره خوب کنسول ندارن معلوم که میگن pc بهتره اونایی هم که کنسول دارن و میگن pc بهتره نمیدونم چرا
    به قول معروف نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ( فکر کنم همین بود )

همونطور که قبلا گفتم کنسول هیچی به جز بازی اختصاصی دربرابر کامپیوتر نداره.
    Last edited by aghamajid1369; 22-01-2010 at 15:58.

2. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

به این میگن هکر.راستی ps3 تو ایران هست؟

4. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

به قول معروف نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم ( فکر کنم همین بود )

همونطور که قبلا گفتم کنسول هیچی به جز بازی اختصاصی دربرابر کامپیوتر نداره.
    مشکل همینجاست که بعضیا فقط میبینن

یه سری چیزا تا تجربه نشه نمیشه در موردش صحبت کرد . در مورد این هم باید کنسولو تجربه کنین تا متوجه بشین

اونم نه یه روز بشینین پاش نه بعد از مدتی متوجه راحتی و بهتر بودن کنسول میشید.

به هرحال اولم گفتم سلیقه ای هستش نمیشه کسی رو زور کرد .

به قول شما باید به یه سری حرفا خندید تا اینکه بخای کل کل کنی .

6. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

مشکل همینجاست که بعضیا فقط میبینن

یه سری چیزا تا تجربه نشه نمیشه در موردش صحبت کرد . در مورد این هم باید کنسولو تجربه کنین تا متوجه بشین

اونم نه یه روز بشینین پاش نه بعد از مدتی متوجه راحتی و بهتر بودن کنسول میشید.

به هرحال اولم گفتم سلیقه ای هستش نمیشه کسی رو زور کرد .

به قول شما باید به یه سری حرفا خندید تا اینکه بخای کل کل کنی .
    یعنی شما از کیفیت و بازده یه جیزی بخوای با خبر بشی باید بخریش و یه ماه باهاش ور بری بعدش تصمیم بگیری که خوشم میاد یا نه؟!
    ادم در مورد یه جیز تحقیق میکنه بعد در موردش تصمیم میگیره. البته همه جیز اینجور نیست ولی بیشتر موقع ها این کار منطقی تره.
    به هر حال شما با کنسول راحتی تری به منم ربطی نداره. من فقط جواب اون دوستمون رو دادم که سریع گیمر رو از غیر گیمر جدا کرد.
    Last edited by aghamajid1369; 22-01-2010 at 18:12.

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه به منه که میگم از این geohot لاکردار هرچی بگین برمیاد...
    بابا دمش گرم اگر اون نبود کی میشد از آیفون استفاده کرد

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان اولا احترام همدیگر رو نگه دارید
    دوما در مورد کنسول ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود دارد برای بحث کردن

10. 4 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

دوما در مورد کنسول ها انجمن تخصصی وجود دارد برای بحث کردن
    با سلام خدمت شما همکار فعال و محترم

به نظر من به جای تذکر دادن باید پست هارو پاک یا ویرایش میکردید چون باعث دعوا میشه ادامه دادنش.

(البته اینم بگم من نمیگم که پست shayan8218 درست هستش یا نه به این چیزا کار ندارم )

12. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوما در مورد کنسول ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود دارد برای بحث کردن
    دوست عزیز شما خودتون رو ناراحت نکیند این چیز ها برای شما غیر عادی هست اما برای ماهایی که تو انجمن کنسول هر روز با این جماعت خفته در توهم سر و کله میزنیم عادی شده
    این عده که هم تعداد خودشون مشخصه هم تعداد پیرو هاشون که با دیدن پست های اونها تشکر میزنن مدت هاست این روند رو ادامه میدن و دیگه کسی اصلا توجهی بهشون نمیکنه

حالا هم پاشون به این بخش باز شده
    پست من رو هم پاک کنید و پست های این عده هم حذف بشه بهتره( البته باز خود شما همکار هستید و بهتر میدونید )

موفق باشید

14. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بچه ها آبرومون رو بردین که
    بیاین تو انجمن خودمون و مزاحم بقیه نشین : دی

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

خوب صاحابشم اومد
    برید خوناتون اینجا اغتشاش نکنید

18. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •