اره سانتافه از سازمان ایمنی اروپا 4 ستاره گرفته.ولی چون آزرا رو تست نکردن(البته فکر کنم) واسه همین نتایج NHTSA امریکا رو گذاشتم.
نه بابا...این حرفا چیه.اگه زیاد روی حرفام تاکید کردم ببخشید![]()
![]()
اره سانتافه از سازمان ایمنی اروپا 4 ستاره گرفته.ولی چون آزرا رو تست نکردن(البته فکر کنم) واسه همین نتایج NHTSA امریکا رو گذاشتم.
نه بابا...این حرفا چیه.اگه زیاد روی حرفام تاکید کردم ببخشید![]()
![]()
ازرا هم 4 ستاره ایمنی دریافت کرده
مقایسه این دو منطقی نیست اما وقتی سوار سانتافه میشی حس سوار سدن به یک ماشین سدان رو داری اگه از ماشین شاسی بلند خوشت میاد سانتافه گزینه خوبیه از لحاز امکانات هم هر دو وضعیت خوبی دارند و هردو هم تو بازار موفق بودن
به هر حال انتخاب از میان این دو ماشین سلیقه ای هستش و نمیشه به دیگران توصیه کرد مگر اینکه انتظارات خودتون رو بگید
از بین این دوتا ازرا بهتره ولی هیوندا کوپه هم پیشنهاد میکنم چون هم جوون پسنده هم پر شتاب و پر سرعت
با این پول ماشین کره ای نخری بهتره این ماشین ها را هر کاریشون کنی 10 پله از آمریکایی 6 پله از اروپایی و 4 پله از ژاپنی عقب هستند
به نظر من هیوندا کوپه زیاد هم پرشتاب حساب نمیشه
یعنی نیاز های یک ماشین کوپه رو برآورده نمیکنه
فکر میکنم 0 - 100 رو در حدود 8.6 میزنه که مطمئنا این رقم در شهری مثل تهران بیشتر از این خواهد بود!
عجب!با این پول ماشین کره ای نخری بهتره این ماشین ها را هر کاریشون کنی 10 پله از آمریکایی 6 پله از اروپایی و 4 پله از ژاپنی عقب هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)