تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: خرید LCD-B580 سامسونگ یا P42s10 پاناسونیک

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته توی همون تاپیک هم فن بوی های g10 ، از g10 کعبه ساختند و آنرا لم یلد ولم یولد می دانند ...

به این مقایسه های اینترنتی هم زیاد فکر نکن
    بخصوص وقتی اسم برندپاناسونیک در بین باشه

جانا سخن از دل ما ميگي.

متاسفانه اين تاپيك مشاوره صوتي و تصويري پر شده از فن بوي هاي پاناسونيك.

توي اين مقايسه هاي اينترنتي هم واقعا از پاناسونيك جانبداري ميشه.من خودم تصوير بسيار از مدلهاي پاناسونيك رو از نزديك ديدم . هيچ تفاوت محسوسي با ماركهاي ديگه ندارن . البته به نظر خودم بعضي از پلاسماهاش تصوير بسار معمولي دارن.

ولي وقتي مياي توي اين تاپيك مشاوره ، طوري از پاناسونيك و پلاسما صحبت ميكنن انگار كه دارن از يك خداي يگانه صحبت ميكنن !

تا چند وقت ديگه پول برق 4 برابر ميشه و مصرف پلاسما خيلي خيلي اشتباهه.
    حالا نياي بگين كه مصرف پلاسما كم شده .و غيره....همه ميدونن كه پلاسما حداقل 2 برابر و گاهي تا 6 برابر ال سي دي برق ميسوزونه و اين يعني پول برق نجومي در آينده نزديك.

از ما گفتن بود..........

2. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وجدانن بدون جانبداری از برند خاصی باید این نکته رو بهش توجه کرد که وقتی تفاوت تصویر بقدری فاحش نیست که بشه بهش فکر کرد و پول برق هم چند برابر بشه شما مصرف برق 180 وات 40 اینچ B690 رو به مصرف 300 وات به بالای پلاسما حالا با هر برندی ترجیح نمیدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مصرف برق این دو مدل :

5. 2 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عنوانش نوشته g10 ولی بقل هم s1 با b650 مقایسه میکنه اینم عکی که از نسخه hd گرفتم.

توی ویدئوی youtube خیلی واضح مشخصه که پاناسونیک s1 خیلی بهتر از b690 هستش کلا بعضی خیلی با این lcd جو گیر شدن ولی این lcd هیچ فرقی با بقیه lcd نداره مشکل زاویه دیدو که داره مشکیش که ضعیفه شبهی که میشه تصویرش که روون نیست سامسونگم که همه میدونن بعد 5-6 ماه افت تصویر داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

توی ویدئوی youtube خیلی واضح مشخصه که پاناسونیک s1 خیلی بهتر از b690 هستش کلا بعضی خیلی با این lcd جو گیر شدن ولی این lcd هیچ فرقی با بقیه lcd نداره مشکل زاویه دیدو که داره مشکیش که ضعیفه شبهی که میشه تصویرش که روون نیست سامسونگم که همه میدونن بعد 5-6 ماه افت تصویر داره.

زاویه دید که برای بنده مهم نیست تازه تا 25 درجه میشه پایش رو چرخوند ضمنا من 15 ماهه مانیتور ال سی دی سامسونگ رو دارم تصویرش با روز اول هیچ فرقی نکرده ضمنا مگه شما این b690 داری که افت تصویرش رو تایید می کنی.

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

عزیزجان
    من در مورد فن بوی های g10 بهتون اخطار داده بودم
    بهتره اطلاعاتتون رو از انسانهایی که بجز فن بوی بازی کمی هم برای مخاطب احترام و ارزش قائلند بگیرید .
    اینکه برای تلویزیون فن بوی ! یا علاقه مند افراطی وجود داره چیز جدید نیست .
    توی همین سایت 5-4 سال پیش فن بوی مرورگر اینترنتی و انتی ویروس هم داشتیم و هنوز هم شاید باشن دوستان
    چه بحثها داخل و خارج موضوعی که پیش نیومد . این دیگه بستگی به خواسته و بینش طرف داره .
    بنده از اطلاعات شما و سایر دوستانی که از طرق دیگه باهاشون در ارتباط بودم استفاده لازم رو بردم . البته نه تنها لینک ایشون بلکه سایر اطلاعات دیگه رو هم از اینترنت مشاهده کردم و فکر میکنم بتونم تصمیم درستی بگیرم .
    بازم ممنون از همه

9. این کاربر از mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •