سیستم i5 قیمتش تو این حدوده: سی پی یو 210 تومان و مادربورد هم حدود 180-200.
یعنی در مجموع حدود 400 تومان.
سیستم AMD مادربوردش که 100 تومانه، بهترین سی پی یو هم چهارهسته ای مدل 955 PhenomII X4 هست به قیمت 180 تومان. (البته یه 965 هم داریم که قیمتش کاذبه و ارزش خرید نداره.)
یعنی در مجموع 280 تومان.
این از اختلاف قیمت...، حالا برای مقایسه کارایی هم اینجا رو ببین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط توجه کن که جلوی بعضی از نمودارها نوشته lower is Better.
حالا خودت می تونی تصمیم بگیری که i5 ارزش اون 120 تومان اضافه رو داره یا نه. البته این رو هم در نظر بگیر که مادربوردهای گیگابایت برای پردازنده های i5 امکانات اضافه تری مثل USB3 و SATA3 و RAID5 هم دارن. (مطمئن نیستم که همه شون اینارو داشته باشن ولی فکر کنم اکثرشون دارن باید بپرسی.) منظورم اینه که با این که مادربوردش گرون تره ولی یه مزایایی هم داره. حالا بستگی داره این مزایا به کارِت بیاد یا نه. مثلا من چون حتما به Raid5 نیاز داشتم، از بین مادربوردهای AMD که تحقیق کردم، تقریبا هیچ مادربورد زیر 150 تومانی این قابلیت رو نداشت... یعنی مادربوردهای 180-200 تومانی P55 برای کسی که به امکاناتشون احتیاج داشته باشه خیلی هم گرون نیستن. (30-40 تومان بالاتر از مادربورد مشابه AMD خودشون هستند.) ولی برای کسی که از این قابلیت ها استفاده نکنه شاید ارزش نداشته باشه 100 تومان اضافه تر برای مادربورد پول بده، فقط برای اینکه بتونه از پردازنده i5 استفاده کنه.