تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: کمک در خرید LCD LG SL800 اساتید بیان تو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون jabarsink عزیز،فکر کنم دلیل خوب نگرفتنش بهونس چون توو چند تا سایت و همچنین تو کاتالوگ sl8XXX این دستگاه رو با ----T معرفی کردن شاید بخاطر اینه که ----T های ماد ایران تو دستشون باد نکنه این کار رو کردن.کسی از دوستان هست که داشته باشه و تست کرده باشه که آیا تیونر این ال سی دی دیجیتال هست یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من این مدل رو دارم و از خریدش راضی هستم ولی مشکلاتی هم داره که هنوز راه حلش رو پیدا نکردم
    فایل های تصویری زیادی رو ساپورت میکنه و نمایش میده ولی با زیرنویس مشکل داره
    من فایل های زیرنویس رو همنام کردم و از طریق یو اس بی وصل کردم ولی نتونست اجرا کنه
    فایل ts رو فکر نمیکنم اجرا کنه البته امتحان نکردم ولی بهترین اجرا رو روی فایل های AVI داره و در مورد MKV هم بعضی کدک ها رو ساپورت میکنه
    کیفیت تصویری خوبی داره و خودشم شخصا اونو به مدل های مختلف سامسونگ ترجیح میدم
    خصوصا که ویژگی هایی داره که سامسونگ به خوابش هم ندیده
    سوالی بود در خدمتم

3. این کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان منم میخوام این مدل رو تهیه کنم
    تو فکرم که اگه جور شد به همراه سیستم صوتی از بانه بگیرم. ولی احتمالا جور نمیشه

تو یزد نمایندگی این مدل رو 1950000 قیمت بهم داد و گفت که سینمای خانگی هدیه رو هم خودش بر نمیداره در صورتیکه من میخوام سینمای خانگی پایونیر بگیرم.

میخواستم دوستان تهرانی اگه جایی رو میشناسن که سینما رو بر میداره و با انصاف هست و ازش قیمتی هم دارن لطف کنن بگن. چون من یک روزه میام تهران و میخوام کارم حل بشه. البته سینمای خانگی پایونیر رو میخوام از همون جمهوری بگیرم ولی گفتم شاید دوستان یکی رو بشناسن تا سر ما شهرستانی ها کمتر کلاه گذاشته بشه

پیشاپیش از لطف همگی ممنونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قیمت رو خیلی زیاد گفته
    الان فروشگاه چاره قیمت اونو زده 1790
    شما بهتره باهاشون تماس بگیرید و سوال کنید که آیا سینما رو برمیدارند یا نه و اگر قبول کردند بگید که با پست براتون بفرستند
    فروشگاه مطمئنیه و قیمت هاش خیلی مناسبه
    ضمنا اصلا صرف نمیکنه برید تهران و برگردید با پست هزینه اش خیل یکم میشه اگر اشتباه نکنم تا شهر شما برای سایز 42 چیزی حدود 15 تا 20 تومن بیشتر نمیشه
    اینم لینکش:
    دوست عزیز سلام
    برای خرید ال سی دی لازم نیست حتما برید تهران شما میتونید تلفنی هم خرید کنید
    با پست براتون ارسال میکنند و هزینه اش هم خیلی کم میشه (اگر اشتباه نکنم برای سایز 42 چیزی حدود 15 تومن میشه شایدم کمتر) ضمنا شما میتونید از همون فروشگاه بخواید که سینما رو خودش برداره و قیمتش رو کم کنه
    من به شما فروشگاه چاره رو پیشنهاد میدم که هم قیمت هاش مناسبه و هم مطمئنه (بخاطر سابقه اش)
    من خودم میخواستم از همین فروشگاه خرید کنم که یهو تو شهر ما (مشهد) دم عیدی قیمت ها اومد پایین و منم دیدم بهتره که از شهر خودم بخرم تا اینکه سفارش بدم یکی دو روز بعد بیاد
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم میخواستم از این فروشگاه خرید کنم که دم عیدی تو مشهد قیمت ها کشید پایین (مثل همه جا) و منم دیدم که فرق قیمتی آنچنانی با تهران نداره بنابراین از همینجا خریدم
    در مورد دستگاه هم به نظر من اگر از مدل 1090 خوشتون بیاد یکی از قشنگ ترین و با کیفیت ترین مدل های ال جی هست و چیزی کم نداره
    ضمن اینکه شما با این تلویزیون زیاد احتیاجی به سینما ندارید و فقط برای دکور استفاده میشه
    موفق باشید

6. این کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز arash_2006 ممنون از راهنماییت.

راه خوبی پیشنهاد دادی به چاره زنگ میزنم ببینم چی میگه.

ولی کلا تهران زیاد میرم و از اون لحاظ برام فرق نمیکنه. به خاطر سیستم صوتی هم که شده باید برم تهران. گفتم شاید بتونم خوش قیمت تر پیدا کنم.
    حالا اگه کسی از دوستان جایی رو میشناخت به هر حال ممنون میشم.

8. این کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

arash عزیز ممنون.مشکلت با زیر نویس چیه؟فایل زیر نویست رو smi کن و اگه دستگاهت منو فارسی و زبون فارسی داره موقع پخش فیلمت زیر صفحه چند تا کلید نوشته یکی از اونها منوی زیرنویس و اینها رو میاره اونجا زبون زیرنویس رو عربی بزار.
    راستی این مدلی که شما گرفتی جند اینچه و اینکه آیا ----T هست یعنی کانالهای داخلی رو دیجیتال میگیره؟divx HD , MKV HD رو امتحان میتونی بکنی و خبر بدی که پخش میکنه یا نه؟تو اینترنت سرچ کنی یه تیکه کوچولو پیدا میشه که دانلود کنی و امتحان کنی.ممنون میشم

10. این کاربر از m_electronic61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

محض اطلاع دوستان چاره سینما رو بر نمیداره و تلویزیون رو جدا بفروشه.

رفتم تو فکر بانه. کسی خبر از اونجا نداره؟

12. این کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

arash عزیز ممنون.مشکلت با زیر نویس چیه؟فایل زیر نویست رو smi کن و اگه دستگاهت منو فارسی و زبون فارسی داره موقع پخش فیلمت زیر صفحه چند تا کلید نوشته یکی از اونها منوی زیرنویس و اینها رو میاره اونجا زبون زیرنویس رو عربی بزار.
    راستی این مدلی که شما گرفتی جند اینچه و اینکه آیا ----T هست یعنی کانالهای داخلی رو دیجیتال میگیره؟divx HD , MKV HD رو امتحان میتونی بکنی و خبر بدی که پخش میکنه یا نه؟تو اینترنت سرچ کنی یه تیکه کوچولو پیدا میشه که دانلود کنی و امتحان کنی.ممنون میشم
    سلام دوست عزیز
    مشکل من اینه که فایل های زیرنویس با پسوند idx و sub رو که همنام فایل ویدئویی کردم پخش نمیشه تنظیماتی که فرمودین رو انجام دادم ولی نمیشه
    چطور میتونم زیرنویس ها رو smi کنم؟ باید تبدیل بشن؟
    من 42 اینچ گرفتم که ----T هم نداره
    فایل های divx و mkv رو به راحتی و با کیفیت بسیار بالایی پخش میکنه
    ممنون میشم در مورد زیرنویس راهنمایی کنید
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

arashعزیز برای تبدیل زیرنویس ها به فرمت های دیگه برنامه زیاد هست،فقط اینجا یه مشکلی هست که نمیدونم راهی داره یا نه اونم اینه که sub,idx جزء فرمت های گرافیکی(یعنی در واقع عکس هستن) هستن و نه نوشتاری.smi,srt,ssa,.... بر پایه text نوشته میشن و میتونی با notepad هم باز کنی و ببینی ولی اگه sub,idx رو با notepad باز کنی یه سری کد و نوشته های عجیب بهت نشون میده من تا بحال تبدیلشون نکردم که بدونم میشه یا نه ولی srt,ssa,smi,... رو میتونی با برنامه به sub,idx تبدیل کنی.باز تو گوگل یه سرچ کن ببین برنامه ای برای تبدیل VobSub به smi ,srt,ssa پیدا میشه یا نه.
    راستی mkv ,Divx که گفتی HD بودن ؟یعنی 1280x720 ,1920x1080 بودن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی گارانتی "زندگی برتر کیش" میدونه معتبر هست.

سایت چاره فقط با این گارانتی داره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستانی که خریدن همین گارانتی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •