قیمت رو خیلی زیاد گفته
الان فروشگاه چاره قیمت اونو زده 1790
شما بهتره باهاشون تماس بگیرید و سوال کنید که آیا سینما رو برمیدارند یا نه و اگر قبول کردند بگید که با پست براتون بفرستند
فروشگاه مطمئنیه و قیمت هاش خیلی مناسبه
ضمنا اصلا صرف نمیکنه برید تهران و برگردید با پست هزینه اش خیل یکم میشه اگر اشتباه نکنم تا شهر شما برای سایز 42 چیزی حدود 15 تا 20 تومن بیشتر نمیشه
اینم لینکش:
دوست عزیز سلام
برای خرید ال سی دی لازم نیست حتما برید تهران شما میتونید تلفنی هم خرید کنید
با پست براتون ارسال میکنند و هزینه اش هم خیلی کم میشه (اگر اشتباه نکنم برای سایز 42 چیزی حدود 15 تومن میشه شایدم کمتر) ضمنا شما میتونید از همون فروشگاه بخواید که سینما رو خودش برداره و قیمتش رو کم کنه
من به شما فروشگاه چاره رو پیشنهاد میدم که هم قیمت هاش مناسبه و هم مطمئنه (بخاطر سابقه اش)
من خودم میخواستم از همین فروشگاه خرید کنم که یهو تو شهر ما (مشهد) دم عیدی قیمت ها اومد پایین و منم دیدم بهتره که از شهر خودم بخرم تا اینکه سفارش بدم یکی دو روز بعد بیاد
اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم میخواستم از این فروشگاه خرید کنم که دم عیدی تو مشهد قیمت ها کشید پایین (مثل همه جا) و منم دیدم که فرق قیمتی آنچنانی با تهران نداره بنابراین از همینجا خریدم
در مورد دستگاه هم به نظر من اگر از مدل 1090 خوشتون بیاد یکی از قشنگ ترین و با کیفیت ترین مدل های ال جی هست و چیزی کم نداره
ضمن اینکه شما با این تلویزیون زیاد احتیاجی به سینما ندارید و فقط برای دکور استفاده میشه
موفق باشید