اتفاقا تبريزيها بيان بهتره.
چون از نزديك شاهد باخت تيمشون هستند :دي![]()
بازی امروز خیلی هیجانی میشه ... چون کل سایتهای طرفدار استقلال فراخوان دادن که بیان ورزشگاه ... مسلما خیلی واقعیتها تو این بازی مشخص میشه
اتفاقا تبريزيها بيان بهتره.
چون از نزديك شاهد باخت تيمشون هستند :دي![]()
بازی امروز خیلی هیجانی میشه ... چون کل سایتهای طرفدار استقلال فراخوان دادن که بیان ورزشگاه ... مسلما خیلی واقعیتها تو این بازی مشخص میشه
دوست عزیز
من میگم اوضاع پرسپولیس استقلال یه جوریه که طرفدارای متعصب سرخ آبی رو کلافه کرده... و هرکی (مثل من) از بیرون نگاه می کنه واسه این دو تیم و بی تفاوتی مسئولین این دو تیم (از بازیکن بگیر تا رییس سازمان تربیت بدنی) ناراحت و نگران میشه...
ضمنا من تا موقعی که تیم مورد علاقم (ترختور) دسته یک بود، دوست داشتم تیمای تهرانی خصوصا استقلال پرسپولیس برابر حرفاشون برنده بشن و در کل تیمای تهرانی قهرمان بشن... (حالا به شهرستانی های محترم بر نخوره... نظرم رو گفتم!!!)
ضمنا پیشنهاد میکنم تو لحن صحبت کردنت تجدید نظر کنی...
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 15-01-2010 at 12:39.
دقیقاً![]()
كسي كه خوابيده رو ميشه بيدار كرد ولي كسي كه خودش رو به خواب زده رو نميشه بيدار كرد.من نمیدونم این هوادارای میلیونی استقلال کجا هستند که هر موقع هر کدوم از سایت ها مثل پارس فوتبال و گل نظرسنجی میذاره تراکتور با اختلاف زیاد در صدره
قبوله شما بگو تراكتورسازي پرطرفدارترين تيم ايرانه.
الان طرفدارهاي تراكتور فقط به خاطر بحث ترك و غير ترك هست كه اين همه شور و شوق دارند.بلاخره بعد از چند سال تو ليگ يك تيم از اونور اومده و بايد ازش طرفداري كنند.خيليها رو ميشناسم كه فقط به خاطر اينكه ترك هستند ميگن طرفدار تراكتور هستند در صورتي كه تا ديروز استقلالي يا پرسپوليسيه دئ آتيشه بودند و الان هم وقتي سرخابي ها بازي دارند ميشه فهميد ته دلشون چي هست.حتي چند سال قبل كه ماشين سازي و تراكتور تو ليگ دسته يك اون زمان بازي داشتند خيلي از همشهرياتون براشون تره خرد نميكردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)