اتفاقا خیلیا به همین اشکال گرفته بودن. شلوغ شدن فوق العاده سرور ها.
انگار یه تریپ آزمایشی برگذار کرده بود. میگفتن سرورا اونقدر شلوغ بوده که نمیتونستن حتی ثبت نام کنن.
نمیدونم میخوان درباره این مشکل چیکار کنن!!
اتفاقا خیلیا به همین اشکال گرفته بودن. شلوغ شدن فوق العاده سرور ها.
انگار یه تریپ آزمایشی برگذار کرده بود. میگفتن سرورا اونقدر شلوغ بوده که نمیتونستن حتی ثبت نام کنن.
نمیدونم میخوان درباره این مشکل چیکار کنن!!
آره مجید جون اصلا از سرور هم که بگذریم می دونی جواب دادن به این همه کاربر چه پردازشی رو می طلبهحتی تصورش هم مشکله!!!
ولی به نظر من اینا میان یک کار میکنن مثلا میگن بازی اوریجنال 50 دلار ولی ثبت نام برای انجام دادن این بازی مثلا ساعتی دو دلار طرف هم می بینه که برای اتمام فلان بازی حداکثر 10 ساعت وقت لازم داره خوب این وسط 30 دلار میره تو جیبشمیاد و ثبت نام میکنه و از این سفره ای که پهن شده همه یه نفعی میبرند
![]()
Last edited by mehdy.z; 14-01-2010 at 04:32.
نه از این نظر مشکلی وجود نداره، کاربر بیشتر سرور بیشتر همین الان هم میلیونها سرور در سراسر دنیا بازیهای آنلاین و چندنفره رو پشتیبانی میکنن که روزانه میلیونها نفر از این سرورها استفاده میکنن.
درسته. ولی برای تست که فعلا این مشکل بوده. حتما یه فکری به حالش میکنن.
باید خودشون رو سرور بارون کنن![]()
این کار نشدنیه ! هر جور میبینی نمیشه !
اگر یه همچنی چیزی هم رخ بده ما ایرانی ها از همه بیشتر ضرر می کنیم چون نه دسترسی به اینترنت پرسرعت (5مگ !) نداریم
هم هزار 1 دلیل برای تحریم و اینا میارن
اگر هم فرجی بشه و بخوان تو ایران هم سرور بذارن و سرویس بدن مگه میذارن ! می گن چون مال آمریکاست جاسوسیه !
دو بار اومد
دلیل : هاست داغونه سایت
Last edited by Bs_panzer; 14-01-2010 at 11:22.
به نظر خیلیا این کار ندشدنیه حتی شاید یکمی خودم، اما در کنفرانسی که در نمایشگاه GDC بود Stephen G Perlman یکی از آدمهای بزرگ در دنیای تکنولوژیهای Streaming (بیش از 80 اختراع به نامش ثبت شده و سالها در Apple بود و پایه Quick Time رو گذاشت) که حالا مدیر و CEO کمپانی Onlive هست و این پروژه هم کار خودش بود تا اونجا که یادمه اینطوری میگفت، 5-6 سال پیش (شایدم بیشتر بود) وقتی طرح ساخت سیستمی مثل Onlive مطرح شد من گفتم همچین سیستمی غیر ممکنه اما ما کار رو بر روی این سیستم شروع کردیم؛ یادمه میگفت ساخت و پیادهسازی همچین سیستم Streaming بسیار بسیار سخت و پیچیده بود اما حالا این سیستم رو ساختن.
در اصل اون چیزی که این وسط اهمیت داره اون الگوریتم فشردهسازی هست که روی تصاویر اعمال میشه و نحوه ارسال و دریافت اطلاعات.
نه دوست من قویترین سرورهای دنیا فکر کنم در یک آن حداکثر دو سه میلیون نفر رو توی بازی آنلاین ساپورت می کنند ولی اینجا صحبت سر چند صد میلیون نفره!!!
ثانیا ناممکن ترین چیز این وسط پردازش عظیمیه که به نظر میاد...
ثالثا اصلا بحث من سر شدن یا نشدن این طرح نیست چون مثلا وقتی هم برادران رایت گفتتند می خوایم پرواز کنیم همه میگفتند اینا دیوونه اند ولی حالا به قولی مشکل اصلیشون کیفیت غذاها و خدمات پروازه![]()
پس غیر ممکن بودنش منتفیه فقط این وسط چگونگی انجام این کار عظیمه که مسئله است![]()
بزار اینطوری بگم، اگر قرار باشه برای هر کاربر 1 سرور بزارن و این کار توجیح اقتصادی هم داشته باشه، 1 میلیون کاربر هم که باشن 1 میلیون سرور میزارن. مشکلش کجاست؟! پول توش باشه اهمیتی نداره که خوب تعداد سرورها رو زیاد میکنن.
در هر صورت اینا مسائلی نیست که من و شما بخوایم نگرانش باشیم مطمئن باش اونا خودشون فکر اینجاهشو کردن.
نه اونطوری نیست که هر کاربر نیاز به یه سرور داشته باشه
یعنی بعید به نظر می رسه
خوبی این طرح می دونین چیه ؟ این که هر لحظه و هر جایی که باشید با داشتن یه اینترنت می تونین به هر بازی ای که می خواین دسترسی داشته باشید
مثلا طرف تو آمریکا لپ تاپ داره تو اتوبوس نشسته با وایرلس که عین نقل و نبات ریخته وصل میشه و مثلا CoD بازی می کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)