ناگهانی تصمیم گرفتم iPod Touch 8GB بگیرم یکی لطف کنه دربارش توضیح بده که اگر creative ZEN X-Fi2 بگریم یا cowon-d2 بهتره یا همین ipod رو
و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟
یه توضیح کامل اگه میشه بدین چون من چیز زیادی از ipod نمیدونم.
ناگهانی تصمیم گرفتم iPod Touch 8GB بگیرم یکی لطف کنه دربارش توضیح بده که اگر creative ZEN X-Fi2 بگریم یا cowon-d2 بهتره یا همین ipod رو
و میخواستم بدونم قیمت به روز ipod touch 8 gb چقدره؟
یه توضیح کامل اگه میشه بدین چون من چیز زیادی از ipod نمیدونم.
ipod : یک وسیله پورتیبل برای تفریح و سرگرمی همیشه یک چیز برای سرگرم کردن شما دارد ولی کیفیت صدا و حجم صدا قابل قبولی ندارد
2zen x-fi : صدای ملایم تری نسبت به d2 و بیت بالا تر به نسبت بقیه 24 بیت
d2 : یکی از منعطف ترین پخش کننده های دنیا ( خیلی کار ها میشه باهاش کرد) و صدای بسیار خوب
کیانوش جان ، کلاس آی تاچ با بقیه فرق داره ، آی تاچ بیشتر روی نرم افزار مانور کرده ، در حالی که یه کم از قافله صدا و تصویر جا مونده ، یه کم ، نه بیشتر ...
بین اکس فای و دی تو پلاس هم که گفته شده ..
با این که peaceful1 عزیز (دوست من ، نام شریفتون رو من نمی دونم ) لب مطلب رو گفتن ، اما من یکی با این حرف ها قانع نمی شمجسارت نشه ، تا مفصل نخونم و خودم هم به خلاصه نرسم ، با خلاصه راضی نمی شم ...
پست های سیمور ، خیلی خوب مقایسه کرده ، یه سرچ بزن ، می تونی پست هاش رو پیدا کنی ، من بودم حتما می خوندم .
یا حق
مرسی از جوابها ولی کسی قیمت به روزش رو نداد !
راستی کیفیت و بلندی صدا برام مهمه و البته دسترسی به وب
چیزی بین اینها هست که هم صدای عالی و باکیفیت داشته باشه همراه امکان دسترسی به وب ؟
من که از قیمت اطلاع دقیق ندارم. ولی بخوام خلاصه بگم مزیت های تاچ اینه:
1. بهترین پلیر از نظر برنامه. هر برنامه ای که فکرشو بکنی هست براش و بازی های خیلی جالبی هم براش موجوده
2. قابلیت wi-fi که خیلی کاربردیه و ظاهرا از اولویت های خودت هم هست.
3. عملکرد تاچ فوق العاده عالی و اینترفیس مثال زدنی
ولی در مقایسه با اون دو تای دیگه کیفیت صداش پایین تره (مخصوصا اگه حساس باشی) و تنظیمات دستی هم که تعطیل (بر عکس d2)
یه فاکتور دیگه که میتونه تعیین کننده باشه اندازه ی پلیر هست (این که حمل و نقلشون چقدر فرق میکنه و این نکته که تاچ برای فیلم و عکس بهتره) و دوم قیمتشون.
و ضمنا اگه میخوای وارد محدوده ی touch بشی نباید با d2 مقایسه ش کنی. کووان مدل S9 رو برای رقابت با تاچ زده.
Last edited by prowler88; 17-01-2010 at 18:49.
قیمت 8 گیگ باید حدود 230-240 تومن باشه (به همین ترتیب 32 گیگ 320 تومن و 64 گیگ 420 تومن تقریباً) ... در این مورد و موارد دیگه مربوط به تاچ میتونی در تاپیک مربوطه اش ادامه بدی ..
//
به نظر من، اگه تا حالا پلیرهای مارک اصلی (کریتیو - cowon - سونی - .. ) نداشته ای و تجربه موسیقی گوش کردنت منحصر به موبایل بوده (حداقل برای اکثر دوستانی که سمت تاچ میرن اینطوریه)، فکر نمی کنم مشکل خاصی با کیفیت صداش داشته باشی ... و البته تفاوت کیفیت اش با کارای همون مارک هایی که در پرانتز گفتم رو هم که نمیشه انکار کرد و دوستان هم که زحمت کشیده ان و به اندازه کافی روش صحبت کرده ان..
قیمت samsung p3 چقدره و بدرد میخوره ؟
8 گیگش
راستی قیمت s9 هم بگین
Last edited by kian00sh; 21-01-2010 at 01:31.
P3 تازه اومده و هنوز دوستان قیمتی ازش گزارش نکرده ان .. میتونی زنگ بزنی به نمایندگی های سامسونگ و آمارش رو بگیری .. شماره شون رو هم که میشه خیلی ساده از طریق وب گیر آورد .. بهرحال در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت P2 رو گذاشته ام که میشه با تقریب خوبی تسری دادش به P3 ..
بهرحال پلیر خوبیه .. یعنی P2 که پلیر موفقی بود .. این P3 هم با تاخیر بسیار وارد ایران شده ... شاید بخاطر همین قضیه قیمت بالاش... قابلیت بلوتوث خیلی خوب --- صفحه لمسی خیلی خوب --- امکانات خوب -- و کیفیت صدا و تصویری که با مدلهای معتبر رقابت می کنه.
//
آخرین قیمتی که از s9 یادداشت کرده ام : 8 گیگ 250 و 16 گیگ 285 تومن.
creative ZEN X-Fi2
16 گیگ و 8 گیگش قیمت دقیقشون چنده؟
و یه سوال دیگه که آخرین مدل pmp کرتیو چیه ؟ و بهتریم مدلش کدومه؟
8 گیگ 155 تومن
16 گیگ 200 تومن
همین که گفتی خرین مدلشه و فکر میکنم بهترینش
ولی
اگه پولت به s9 میرسه درنگ نکن و سریع برو بخرش من اکس فای2 دارم و فقط به علت کسر بودجم نتونستم s9 رو بگیرم .. . ولی اگه پولت میرسه حتما برو سراغش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)