بچه ها تورو خدا بیخیال من که اصلا نمیخوام امنیا بگیرم
موردم امنیا لایت بود و دیاموند 2 که به این نتیجه رسیدیم که در حال حاظر دیاموند 2 بهتره از اون یکی
مرسی از همه اینجا واسه کمک و مشاوره است و جای کل کل نیست که معلوم بشه کی بیشتر بلده از اون یکی
کاملا معلومه که همه بچه ها کلی واردند
امنیا اولین گوشی از رده امنیا بود و قاعدتا کمبودهایی داشته و داره
امکان نداره که تولید کننده های گوشی حالا از هر برندی گوشیی بسازنند که همه چیش کامل باشه چون ور شکست میشند و بقیه مدلاشون و کسی نمیخره
این حرفم قبول ندارم چون کسی پاکت پی سی نداشته از کسی که داشته کمتر بلده
مثالشم همون عکس با شورت ورزشی معروف فوتبال هست که همتون میدونید
هرکی از دید خودش میگه چی خوب هست و چی بد پس باید به نظرات هم احترام بزاریم
مثلا من اصلا 2زار گوشی های نوکیا رو قبول ندارم و خوشم نمیاد ازشون ولی مطمئن هستم گوشی های خوبیند
من الان سامسونگ دارم f480 گوشی خوبیه از همه نظر که همتون میدونید ولی گوشیی هست که درجا میزنه و پیشرفتی نداره
این همه فریمور واسش اومده ولی چیزه زیادی توش تغییر نکرده و یه اموزشی هکی چیزی واسش نیست این ایراد اصلی گوشی های سامسونگه به عقیده من
اینجا جاش نیست ولی میگم گوشی های موتورولا این قابلیت رو دارند که هروز کلی تغییر کنند v3x یکی از کاملترین گوشی هاست با این که جاواست کافیه تو فروم های خارجی و ایرانی یه نگاهی بندازید من این گوشی رو هنوز دارم و لذت میبرم از کاراییش
اینارو گفتم تا بگم هرکی نظری داره و باید بهش احترام گذاشت
نظر منم اینه که گوشی اولین خاصیتش باید این باشه که جا واسه تغییر زیاد داشته باشه والا همه گوشیا دوربین دارند موزیک و ویدئو پخش میکنند و کارای دیگه حالا یکی بهتر یکی بدتر
من واسه همین هم هست میخوام پاکت پی سی بگیرم
شرمنده که طولانی شد
![]()