تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: htc diamond 2 یا امنیا لایت؟

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها تورو خدا بیخیال من که اصلا نمیخوام امنیا بگیرم
    موردم امنیا لایت بود و دیاموند 2 که به این نتیجه رسیدیم که در حال حاظر دیاموند 2 بهتره از اون یکی
    مرسی از همه اینجا واسه کمک و مشاوره است و جای کل کل نیست که معلوم بشه کی بیشتر بلده از اون یکی
    کاملا معلومه که همه بچه ها کلی واردند

امنیا اولین گوشی از رده امنیا بود و قاعدتا کمبودهایی داشته و داره
    امکان نداره که تولید کننده های گوشی حالا از هر برندی گوشیی بسازنند که همه چیش کامل باشه چون ور شکست میشند و بقیه مدلاشون و کسی نمیخره

این حرفم قبول ندارم چون کسی پاکت پی سی نداشته از کسی که داشته کمتر بلده
    مثالشم همون عکس با شورت ورزشی معروف فوتبال هست که همتون میدونید

هرکی از دید خودش میگه چی خوب هست و چی بد پس باید به نظرات هم احترام بزاریم
    مثلا من اصلا 2زار گوشی های نوکیا رو قبول ندارم و خوشم نمیاد ازشون ولی مطمئن هستم گوشی های خوبیند

من الان سامسونگ دارم f480 گوشی خوبیه از همه نظر که همتون میدونید ولی گوشیی هست که درجا میزنه و پیشرفتی نداره
    این همه فریمور واسش اومده ولی چیزه زیادی توش تغییر نکرده و یه اموزشی هکی چیزی واسش نیست این ایراد اصلی گوشی های سامسونگه به عقیده من
    اینجا جاش نیست ولی میگم گوشی های موتورولا این قابلیت رو دارند که هروز کلی تغییر کنند v3x یکی از کاملترین گوشی هاست با این که جاواست کافیه تو فروم های خارجی و ایرانی یه نگاهی بندازید من این گوشی رو هنوز دارم و لذت میبرم از کاراییش

اینارو گفتم تا بگم هرکی نظری داره و باید بهش احترام گذاشت
    نظر منم اینه که گوشی اولین خاصیتش باید این باشه که جا واسه تغییر زیاد داشته باشه والا همه گوشیا دوربین دارند موزیک و ویدئو پخش میکنند و کارای دیگه حالا یکی بهتر یکی بدتر
    من واسه همین هم هست میخوام پاکت پی سی بگیرم

شرمنده که طولانی شد

2. 2 کاربر از Rmv3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به خدا راست میگی
    با اینکه حرف همشون تقريبا یکیه باز ميان با هم کل کل ميکنن

4. این کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

ایشون بیشتر به این خاطر ناراحت شدن که شما اطلاعات اشتباه میدین
    1- گوشیهای سیمبین مولتی مدیای قویتری دارن نسبت به پاکت پی سی ... حالا سیمبین 12 اومده ولی هنوز ویندوز موبایله 8 وارد بازار نشده ... پس بهتره دوربین امنیا رو با هم کلاسای خودش مقایسه کنید
    حتا اینجوریم که شما میگی نیست ... دوربینش اتفاقاً خیلیم خوبه
    2- بازم صداشو با ان95 نباید مقایسه کنی ... هر چند صداشم نسبت به بقیه پاکت پی سیا راضی کننده بود
    4- همین الان داری میگی ساپورت رام واسه دایموند 2 بیشتره پس طبق نظر خودت دایموند خیلی ایراد داره که انقدر براش رام میزنه
    5- dead شدنم که گفتم بیشتر حرفه ... الان بعد از اینکه اینهمه امنیا خریدن برو ببین چندتاشون گوشیشون dead شده

ایشون تقریباً همه پاکت پی سیا رو داشتن و اطلاعاتشون تو این زمینه کامله شما حتا یه دونه هم نداشتی
    بعدشم اگه پستاشونو بخونید همشون مفید هستن
    اطلاعات اشتباه کی به کی داره میگه.
    خود شما با تعصب علکیت روی سامسونگ خیلی وقتا فروم رو به چالش کشیدی.
    پس حرف اطلاعات اشتباه نزن. که خودتون با تعصب علکی روی سامسونگ خیلیا رو گمراه کردی.
    ایشونم خودش زبون داره احتیاجی به وکیل نداره.
    در ضمن من مقایسه ان 95 با پاکت نکردم.
    گفتم دروبین امنیا 5 ه نوکیا هم 5 ه اما می بینیم که خیلی ضعیفه و در حد دیاموند 1 هست.
    داداش بنده دیاموند 2 داره و 24 ساعت دست من و نیازی نیست کس دیگه ای بیاد و بگه فلان مزایا یا معایبو داره.
    در ضمن گفتم = کاربر فعال بودن بدان معنی نیست که طرف تو اون زمینه چیزی هستش.
    در هر حال بحث تمام.
    Last edited by free_touch; 12-01-2010 at 21:47.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اطلاعات اشتباه کی به کی داره میگه.
    خود شما با تعصب علکیت روی سامسونگ خیلی وقتا فروم رو به چالش کشیدی.
    پس حرف اطلاعات اشتباه نزن. که خودتون با تعصب علکی روی سامسونگ خیلیا رو گمراه کردی.
    ایشونم خودش زبون داره احتیاجی به وکیل نداره.
    در ضمن من مقایسه ان 95 با پاکت نکردم.
    گفتم دروبین امنیا 5 ه نوکیا هم 5 ه اما می بینیم که خیلی ضعیفه و در حد دیاموند 1 هست.
    داداش بنده دیاموند 2 داره و 24 ساعت دست من و نیازی نیست کس دیگه ای بیاد و بگه فلان مزایا یا معایبو داره.
    در ضمن گفتم = کاربر فعال بودن بدان معنی نیست که طرف تو اون زمینه چیزی هستش.
    در هر حال بحث تمام.
    آخرش معلوم نشد ویندوز موبایلای سامسونگ چرا خوب نیستن
    شما میگی چون دوربین امنیا ضعیفتره یا صداش ضعیفتره یا کیفیت صفحش پایینتره پس سامسونگ پاکت پی سیاش بدرد نمیخورن
    تحلیل جالبی بود
    موفق باشی

داره خودمونی میشه Rmv3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من بالاخره امروز دیاموند 2 رو خریدم
    450 تومان با گارانتی البته گارانتی یاس نیست کامتل هست
    از راهنمایی همتون ممنون

8. این کاربر از Rmv3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام من بالاخره امروز دیاموند 2 رو خریدم
    450 تومان با گارانتی البته گارانتی یاس نیست کامتل هست
    از راهنمایی همتون ممنون
    خيلي خوب خريدي مياركت باشه
    من تابستون بدون گارانتي گرفتم 480
    گوشي خوبيه پشيمون نميشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با اجازه از همه چند نکته درباره خرید گوشی بگم که به نظرم تو اکثر تاپیک ها بهش دقت نمیشه.
    1- خواهشا ویندوز موبایلو با سیمبین یا با java یا mac مقایسه نکنید هر کدومش داستان جداگانه ایست.خیلی از افراد دنبال نرم افزار نصب کردن نیستن بنابر این فرقی نمیکنه چی بخرن در ضمن با خریدن پاکت دردسرشون بیشترم میشه.تنظیماتش خیلی پیشرفتست.
    و بدون داشتن adsl یا اینترنت wireless فرق چندانی با گوشی های تاچ دیگه نداره.مهمترین چیز در گوشی هایی مانند htc یا iphone داشتن اینترنت هست.
    2- به تاریخ تولید گوشی اصلا توجه نمیشه مثلا یه گوشی june 2008 با گوشی تولیدی june 2009 مقایسه می کنند به صرف اینکه هردوتا ویندوز داره یا دوربینش یکیه و... امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی یک روزم یکروز چه برسه به یک سال.
    3- اگه قرار بود یک برند با برندهای دیگه تفاوت عمده داشته باشه باید کل کمپانی های دنیا رو تعطیل می کردن.
    4- هنوز خیلی از افراد فکر میکنن 1100 نوکیا باتریش از همه بهتره چون دیرتر شارژش تموم میشه.رزولوشن دیاموند 2 800 در 480 هستش در حالیکه امنیا لایت 400 در 240 حالا چجوری انتظار دارین مصرف باتریش یکی باشه.
    5- اصلا به خوشدست بودن گوشی اشاره نمیشه.تا گوشیرو دستتون نگرفتین نخرین.
    6- اول تکلیفتونو با گوشی که می خواین بخرین روشن کنین که چه چیزیش واستون مهمتره وگرنه اینقدر گیج میشین که نمیتونین تصمیم بگیرین.مثلا اگه دنبال دوربین خوب هستین اصلا سراغ پاکت نرین چون دوربینش معمولیه.کسی که پاکتو ساخته میدونسته که اوناییکه پاکت میخرن دنبال اینترنت و نصب نرم افزار هستن تا دوربین.
    7- پیکسل دوربین هیچ ربطی به کیفیت عکس نداره.پیکسل فقط اندازه عکسو بزرگ میکنه.مخصوصا در دوربین های دیجیتال عکاسی کاملا مشهوده که توضیحش از حوصله این بحث خارجه.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •