کارایی رو که گفته بودید انجام دادم الان وقتی کپی فلش رو که روی دسکتاپ ریخته بودم رو باز می کنم تمام فایل هاش برگشته ولی داخل فلش که میرم بازم نشون نمیده و لی حجمشون هست
کارایی رو که گفته بودید انجام دادم الان وقتی کپی فلش رو که روی دسکتاپ ریخته بودم رو باز می کنم تمام فایل هاش برگشته ولی داخل فلش که میرم بازم نشون نمیده و لی حجمشون هست
خوب حله دیگه اره ؟
اگه همه ی اطلاعاتت هست فلش رو فرمت کن![]()
شما خوبی ایشالا؟
خب این کار باید رو با فایلهای فلشت انجام بشه. نه فایل روی دسکتاپت پسر خوب.
من هم این کار رو کردم ولی این پیغام رو میده!
E:\ is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
اسم فولدرتون چیه؟
آقا منم یه هارد 1 ترابایت سی گیت دارم که دقیقا همین مشکل و باهاش دارم ! 800 گیگ پر بوده الان فقط 200 گیگ رو تو فولدر ها نشون میده ! اول فکر کردم هیدن شده و کل راه های شو کردن رو رفتم ولی ویروس نیست ! فایلها 100% هستن و حجمشون هم پا بر جاست ... با ریکاوری هم کاملا سالم برمیگردونه اطلاعات رو ! یعنی اینکه همه چیز سره جاشه فقط فایل ها هیدن هستن !!!!!! و هیچ جوری نمیشه برشون گردوند !!!!!!!!!!!!!!!!! مسئله 1 گیگ 2 گیگ نیست ! موضوع بالای 600 گیگ اطلاعاته ! بانک عکسهایی که انداختم ! و کلی اطلاعات ارزشمند دیگه !!!! اگه میشه یه راهنماییی کنید ! این CHK هم دارم امتحان میکنم !
دوست عزیز شما فایلهات دارای 2 صفت هم زمان شدن:
System
Hidden
به دلیل ویژگی اولی نمیتونی ویژگی هیدن رو هم برداری.
راه حلش با یه سری از دستورات ساده در محیط Command Prompt هستش. توی همین تاپیک یه بار این دستورات رو گفتم:
اما خب چون تعداد فایلهای شما خیلی زیاده ظاهرا، یه دستور دیگه ای هست یکی از دوستانم بلده، ازش میپرسم اون رو هم میام میگم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب، جهت اطلاعات تکمیلی توصیه میکنم این 2 تا صفحه رو مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ولی عزیز این فقط یک سری فایل recycle.bin رو برای من به نمایش میذاره و در پایان هیچ فایلی از هیدن در نمیاد !
درست متوجه نشدم منظورتون رو. اما حدس میزنم "نمایش فایلهای سیستمی" رو توی کامپیوترتون فعال نکردین.
این مسیر:
Tools>Folder Options> View> Hide Protected Operation System Files
تیکش رو بردارین، بعد OK کنین احتمالا تمام فولدرهاتون رو میبینید.
بعد دونه دونه طبق دستورات فوق فایلتون رو از جالت سیستم هیدن در بیارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)