تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: wimax یا adsl؟؟؟؟مسئله اینست؟؟؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دادا خودتی درست صحبت کن. منظورتون ُSecure هست .شما چند سال تو کار آفلاینی ؟ بعد حتما نباید که مک رو داشته باشند می تونی بگذاری همه مکها رو دانلود کنی.شماره از کی می خوای؟[/QUOTE]

ايشون طرف صحبتشون بنده هست. لطف قبل از درج پست بهتره يه كم فكر كنيد. ديگه تكرار نشه....

2. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا از حق نگذریم حرف Ir4mp30 درسته نیاز نیست که مک آدرس به خصوصی داشته باشی اوناییکه از اینترنت....استفاده میکنند هرچی دانلود کنند حتی فکر کنم گاهی صفحات وب رو هم واسه کسی که از اینترنت آفلاین استفاده میکنه قابل دریافت هستش ولی طرف دانلود کننده ناشناس باقی میمونه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پارسا جان دیگه از شما بعیده داداشم
    کافیه یه سرچ بزنید میبینید که این کسانی که دانلود میکنن ! آدرس مک خودشون رو اجاره میدهند
    ماهی 10-12 تومن حق شارژ میگیرن مثل گروههای دانلودی (( دانلود آفلاین ) که شارژ میگیرن و یه مک به طرف میدن
    مک کی رو میدن کسی که اون شب شیفتشه و دانلود میکنه
    اون بابا هم توسنته با استفاده از حق شارژی که میگیره یه اینرتنت توپ 512 نامحدود بگیره و بصورت فله ای شفته ای دانلود کنه
    بدون حساب و کتاب
    اینم یکی از حقه های شبکه است که سر مردم پیاده میکنند. کافیه بشماری چند نفر شارژ میدن اونقت با یه حساب سر انگشتی میفهمی یارو داره حال میکنه !!! یه جورایی پرواز میکنه !!
    اطلاعات بیشتر : دوستانی که توی این کار هستند و سایتهای دانلود آفلاین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کافیه یه سرچ بزنید میبینید که این کسانی که دانلود میکنن ! آدرس مک خودشون رو اجاره میدهند
    ماهی 10-12 تومن حق شارژ میگیرن مثل گروههای دانلودی (( دانلود آفلاین ) که شارژ میگیرن و یه مک به طرف میدن
    اون بابا هم توسنته با استفاده از حق شارژی که میگیره یه اینرتنت توپ 512 نامحدود بگیره و بصورت فله ای شفته ای دانلود کنه
    بدون حساب و کتاب
    اینم یکی از حقه های شبکه است که سر مردم پیاده میکنند. کافیه بشماری چند نفر شارژ میدن اونقت با یه حساب سر انگشتی میفهمی یارو داره حال میکنه !!! یه جورایی پرواز میکنه !!
    چرا از ایشون بعیده چون از حرف حق دفاع کرده؟
    این حقه نیست از 5 سال پیش همین بوده و هست اون سرعت 512 مال Planetsky هست یک ساله اومده بیرون اون رو یک ماهشو میدند 15 کسی اونو شیر نمیکنه . سرویسهای Opensky که ماهی 130 تومنه و سرعتش 2 مگه رو رسلیری که پنل داره میخره و بعد به طور ساعتی یا شبانه می فروشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خواهش ميكنم. وايمكس متحرك كه تا اونجايي كه من مي دونم فعلا تو كشور ممنوعه علتش هم من نمي دونم. تازه هنوز خود وايمكس معمولي بازار خودش رو پيدا نكرده واي به حال نوع متحركش.

مثل اینکه شما تو سایت حضور نداری . همه دعوا ها سر پروتکل IEEE 802.16e هست که متحرکه الان هم داتک داره این سرویس رو میده . اگر قرار بود که ثابت بمونه که لایزر داشت از دوسال پیش این کار رو می کرد. وایمکس معمولی هیچ جایی نداره چون باید براش دکل بزنی و باهزینه مودم و نصب نزدیک 600 تومن میشه می تونی از لایزر بپرسی. اگر قرار بود که اینترنت متحرک ممنوع بشه که باید جلوی IPW داتک رو می گرفتند.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بدون حساب و کتاب
    کسی میفهمه این یارو چی میگه ؟؟ دوبار اومدی وسط حرف من و رفقام کسی به تو کاری نداره هی حرف میزنی
    دفعه اول محل نذاشتم گفتم تازه کاری هنوز نمیدونی چی به چیه
    مهرداد هم بهت تذکر داد
    این باردومه اسپم میندازی
    بار سوم ریپورت میدم به مسئول
    اصلا بحث من اکونت نیست عموجان کجا رو گرفتی ؟
    من دارم با دوستم صحبت میکنم هی میپری وسط صحبتمون اصلا بحث خرید اکانت نیست بحث دانلود بصورت آفلاین هستش که نه ربطی به opensky داره نه اون چیزایی که داری میگی قبل از این که بیای پست بزنی یه خورده فکر کن
    متاسفانه جماعتی داریم اول تصمیم میگیرن بعد فکر میکنند!!!!
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم حدود چهار سال قبل تقریبا حدود 1.5 سال از اینترنت آفلاین استفاده کردم مک آدرس خاصی نیاز نداره بلکه یه کد 4 رقمیه اسمش یادم رفته که اکثرا تو فروم ها هم میذارند که با دادن این کد میتونی از دانلود های دیگران میتونی به راحتی استفاده کنی هیچ خرجی هم نداره در ضمن چرا عصبانی میشی اینجا نظر دادن حق همه هستش....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پارسا جان اون کد چهار رقمی رو نمیدونم چیه ولی میدونم که باید یک مک رو به اشتراک بزاریم و به عنوان دیفال برای نرم افزار مخصوص این کار که میتونه هرچیزی باشه من جمله skygrabber که با دادن اون مک میتون فایلهای در حال انتقال رو بزنی!
    حالا اگه بخوای انلاین دانلود کنی که قضیه فق میکنه و ارتباطت امن شده است که در بالا در موردش توضیح دادم در مورد این تازه کارا هم زیاد نگران نیستم نترس

9. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نیاز نیست که مک آدرس به خصوصی داشته باشی اوناییکه از اینترنت....استفاده میکنند هرچی دانلود کنند حتی فکر کنم گاهی صفحات وب رو هم واسه کسی که از اینترنت آفلاین استفاده میکنه قابل دریافت هستش ولی طرف دانلود کننده ناشناس باقی میمونه....
    ببینید تا اینجای حرف شما رو قبول دارم. حتی با IP میشه کار کرد مثلا کسانی که از یک سرور با IP خاص دانلود می کنند . میشد فایلاشون رو گرفت که بچه ها IP رپیدشیر رو ورداشته بودند لیست کرده بودند یه دنیایه واسه خودش.
    ولی با حرف زیرتون مخالفم
    آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم حدود چهار سال قبل تقریبا حدود 1.5 سال از اینترنت آفلاین استفاده کردم مک آدرس خاصی نیاز نداره بلکه یه کد 4 رقمیه اسمش یادم رفته که اکثرا تو فروم ها هم میذارند که با دادن این کد میتونی از دانلود های دیگران میتونی به راحتی استفاده کنی هیچ خرجی هم نداره در ضمن چرا عصبانی میشی اینجا نظر دادن حق همه هستش....
    PID رو میگید شما . دیگه الان انقدر کارتها پیشرفت کردند که همه دارند با PID مادر که درست یادم نیست ولی فکر کنم 8192 باشه دانلود می کنند. حالا دیگه بحث این چیزها رو وسط نکشید اسم تاپیک ADSL یا WIMAX هست ما اومدیم در مورد چی بحث می کنیم هم توهین به صاحب تاپیکه . هم اینکه خارج از قوانین سایت.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببینید تا اینجای حرف شما رو قبول دارم. حتی با IP میشه کار کرد مثلا کسانی که از یک سرور با IP خاص دانلود می کنند . میشد فایلاشون رو گرفت که بچه ها IP رپیدشیر رو ورداشته بودند لیست کرده بودند یه دنیایه واسه خودش.
    ولی با حرف زیرتون مخالفم

PID رو میگید شما . دیگه الان انقدر کارتها پیشرفت کردند که همه دارند با PID مادر که درست یادم نیست ولی فکر کنم 8192 باشه دانلود می کنند. حالا دیگه بحث این چیزها رو وسط نکشید اسم تاپیک ADSL یا WIMAX هست ما اومدیم در مورد چی بحث می کنیم هم توهین به صاحب تاپیکه . هم اینکه خارج از قوانین سایت.
    ببخشید مشخص نکردید با کجاش مخالفید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببخشید مشخص نکردید با کجاش مخالفید؟
    پید فقط ملاک نیست همه چی باید با هم ست باشه . مثلا شما پید رو می تونی 10 تا عدد بگذاری 8192 که پید مادره استفاده نکنی. مثلا پیدهای شرکت به شرکت با هم فرق میکنه. حالا همه چی رو درست تنظیم کردید بار مکنه هیچی نگیری چون اون لیست مکها شاید مال یک جهت دیگه باشند. اگر شما همه رو رو ALL فایلها DC میشند.
    مثلا تو رولز مک رو بگذاری رو ALL و پید رو هم پید مادر قرار بدی اونوقت با یه کارت فسقلی داری یک فرکانس رو جارو میکنی . خوب 100% بیشتر فایلها میسوزه. چ.ن شما خ.استید توضیح دادم وگرنه تو مدیرهای آفلاین Skynet آماده میگذارند که کاربرا استفاده کنند لذت ببرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •