منم xbox ندارم ولی به assassins creed 2 رای دادم اما به زودی xbox میخرم.
Assassin's Creed II
Batman: Arkham Asylum
Bayonetta
The Beatles: Rock Band
Borderlands
Brütal Legend
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Juarez: Bound in Blood
Castle Crashers
Colin McRae: Dirt 2
Dragon Age: Origins
F.E.A.R. 2: Project Origin
FIFA Soccer 10
Fight Night Round 4
Forza Motorsport 3
Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
Guitar Hero 5
Halo 3: ODST
Halo Wars
Left 4 Dead 2
Need for Speed: Shift
Prototype
Red Faction: Guerrilla
Resident Evil 5
Shadow Complex
Street Fighter IV
Tekken 6
UFC 2009 Undisputed
Wolfenstein
X-Men Origins: Wolverine
منم xbox ندارم ولی به assassins creed 2 رای دادم اما به زودی xbox میخرم.
1.modernwarfare 2 گرافیک خوب موسیقی فوق العاده وتاثیرگذار.گیم پلی جدید و متنوع.جذابیتی عالی آمیخته با هیجان و داستان فوق العاده و بخش چندنفره هم حرف نداره.
2.batman: arkhamasylum گرافیک فوف العاده صداگذاری مناسب . گیم پلی بسیار عالی و فوق العاده و خلاقانه.جذابیتی عالی در درگیری ها
3.Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City گرافیک عالی در محیط شهر وساختمان ها و مناظر و ... صداگذاری و موسیقی حرف نداره.گیم پلی عالی ولی جای پیشرفت داره.به نظر من بالا ترین هوش مصنوعی در طول تاریخ بازی های ویدئویی رو داره.تنوع مراحل وداستانی جالب.
4.assassins crees 2 صداگذاری و موسیقی حرف نداره.گیم پلی جدید و متنوع.جذابیت بسیار عالی و فوق العاده.به نظر من بهترین داستان در طول تاریخ بازی های ویدئویی.ولی متاسفانه گرافیک افتضاح شده.
5.Resident Evil5 :گرافیکی فوقالعاده.موسیقی وصدا مناسب .گیم پلی تکراری.جذابیت خوب
6.left for dead 2 یکی از بهترین بازی ها در بخش چندنفره و به همین دلیل جذابیتی فوق العاده بالا.
7.prototype موسیقی و صدا فوق العاده بالا.گیم پلی خلاقانه.جذابیتی فوق العاده وجذاب.گرافیک بد.
بازی که فعلا خیلی از بازی کردنش لذت بردم
هست
Assassin's Creed II
Forza هم بازی قشنگیه
مهمترین ویژگیش به نظر من تعداد بالای ماشین هاش هست
Call of Duty: Modern Warfare 2 رو هم خیلی شاهکار بود
فقط من این یکی رو روی PC بازی کردم
دوستان نمیخوام بحث راه بندازم ولی واقعا جای تاسف داره که توی یه کنسول بازیی مثل mw2 برای بهترین بازی سال اول باشه.من با اینکه اصلا هیچ کنسولی ندارم ولی میدونم دیگه مثلا توی xbox360 خیلی بازی عالی در سال 2009 منتشر شده که از mw2 خیلی بهتر است.حالا بازم توی کامپیوتر میشه تحمل کنی ولی توی این نمیشه چون call of duty اصلش برای کامپیوتر هستش. دوستان من یه پیشنهاد داشتم حداقل برای سالهای بعد مثلا پنج شش تا بازی بذارید که خیلی عالی بودن تا مثل امسال نشه که یه بازی الکی انتخاب بشهسایتهای دیگه هم معمولا همین جوری انتخاب می کنند.
خوب هر کس تو یه ژنری بازی می کنه.مثلا خود من ازبازی مثل bayonetta که خیلی غیر طبیعیه خوشم نمیاد .یا بر خلاف همه از بازی های فوتبال خوشم نمیاد.وعاشق بازیای اکشن که به واقعیت نزدیک هستندهستم مثل GTA , CALL OF DUTY, SPLINTERCELL ,ASSASSINS CREED ...
این بحث واقعی بودن یا نبودن دیگه در بین بازی ها اولویت های مهم نیست
مهم لذت بردن از بازیه که باید هدف از ساختنش در درجه اول لذت بردنش هست.
منم صد در صد موافقم.باید برای انتخاب بهترین بازی به خیلی چیزهای دیگه به جز گرافیک باید توجه کرد و این طوری نباید باشه هر بازیی که از نظر گرافیک بهتر بود بهترین بازی سال باشه.
من از دوستان تقاضا می کنم برای بهترین بازی های سال 2010 حداقل یه کمی این سیستم رو تغییر بدند و برای بهترین بازی هر پلتفرمی فوقش مثلا شش هفت بازی بذارند که واقعا فوق العاده باشند و به اسم ها توجه نکنند.
واقعا که نوبره بازی اساسینز کرید 2 60رای اون وقت بازی CALL OF DUTY MODERN63رای
کاملا نوبره!
آخه کی CALL OF DUTY رو به اساسینز کرید2ترجیه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!![]()
اگه اونجوري باشه كه خيلي از بازي ها الان بايد خيلي خيلي بيشتر راي آورده باشن اما نياوردن !آخه کی CALL OF DUTY رو به اساسینز کرید2ترجیه میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!
هركي يه نظري داره ديگه
مثل اینکه قراره تاپیک انتخاب بهترین بازی های Ps3 هم سال بعد ...زده بشه
2 تا سال رو با هم یکجا انتخاب میکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)