تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 78

نام تاپيک: آیا usb تلوزیونهای سامسونگ سری b دقیقا جایگزین wd HD هست ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام pmax جان

میشه به یو اس بی b690 هارد اکسترنال وصل کرد و فیلمهای فول اچ دی رو از روی اون پخش کرد؟

در اینصورت دیگه برای دیدن فیلمها و فایلهای صوتی دیگه نیازی نیست کیس روشن باشه ؟
    بله ، شما می تونید هارد اکسترنال ( 500GB رو خودم عملا تست کردم ) به این TV وصل کنید و بدون مشکل ازش استفاده کنید .

حتما هارد رو فقط یا یک پارتیشن و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . فرقی هم نمیکنه که برند ( مارک کمپانی سازنده ) هارد چی باشه ! شما می تونید از انواع هارددیسک های اکسترنال استاندارد استفاده کنید .

در اینصورت دیگه برای دیدن فیلمها و فایلهای صوتی دیگه نیازی نیست کیس روشن باشه ؟
    خیر اگر هارد اکسترنال خریداری کنید هیچ نیازی به Case نیست .

================

پی نوشت :

این سوال طی 15 پیغام خصوصی مختلف از کاربران مختلف از من پرسیده شده بود . امیدوارم که سوالی باقی نمونده باشه .

2. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حتما هارد رو فقط یا یک پارتیشن و با فایل سیستم NTFS فرمت کنید . فرقی هم نمیکنه که برند ( مارک کمپانی سازنده ) هارد چی باشه ! شما می تونید از انواع هارددیسک های اکسترنال استاندارد استفاده کنید .

این سوال طی 15 پیغام خصوصی مختلف از کاربران مختلف از من پرسیده شده بود . امیدوارم که سوالی باقی نمونده باشه .

شرمنده
    نصف بیشتر این مزاحمتها از اونجایی که من همه جا نوشتم شما از هارداکسترنال استفاده می کنید ( خودم هنوز نخریدم )

جناب موسوی
    یک سوال
    این فرمت ntfs برای اینه که هارد رو تلوزیون بشناسه
    یا برای ریختن فایلهای مثلا 4 گیگی هست ؟ یا روی سرعت رید تاثیر داره ؟
    یعنی fat32 باشه اصلا نمی خوندش ؟ ( فلش من fat32 هست )

ممنونم

4. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

شرمنده
    نصف بیشتر این مزاحمتها از اونجایی که من همه جا نوشتم شما از هارداکسترنال استفاده می کنید ( خودم هنوز نخریدم )

جناب موسوی
    یک سوال
    این فرمت ntfs برای اینه که هارد رو تلوزیون بشناسه
    یا برای ریختن فایلهای مثلا 4 گیگی هست ؟ یا روی سرعت رید تاثیر داره ؟
    یعنی fat32 باشه اصلا نمی خوندش ؟ ( فلش من fat32 هست )

ممنونم
    دلیلش برای همون محدودیت Max file size هستش که تو FAT32 حدود 4GB هست . رو سرعت READ تو این TV گمان نمی کنم تاثیر محسوسی داشته باشه .

این TV با انواع فایل سیستم های NTFS , FAT32 , FAT16 سازگاری داره .

فقط یه موضوع می مونه که خیلی مهم هستش :

رو پنل کناری TV شما 2 تا پورت تعبیه شده، شما برای اتصال HDD حتما از پورت پایینی ( USB1 ) استفاده کنید . این پورت قابلیت ارائه توان مصرفی بیشتری نسبت به پورت بالایی ( USB2 ) داره .

پیشنهاد هم می کنم زیاد رو این TV بنده خدا کنکاش نکنید ... خراب میشه !

6. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه سوال مهم.من (و احتمالن خیلی دیگه از دوستان) دوربین اچ دی سونی دارم و فایل ها رو با فرمت m2ts ذخیره میکنه.متاسفانه توی لیست فرمتهایی که پخش میکنه این فرمت نیست.شما تست کرده اید که این فرمت رو پخش میکنه یا نه؟ اگر پخش کنه که دیگه زندگی است.
    به نظر من خرید دستگاه های مختلف و چیدن اونها (به همراه آداپتور مربوطه) دور و بر آدم باعث ناراحتی عصبی میشه. میز کامپیوتر من به این سونامی گرفتار شده.نمیخوام اطراف تی وی هم اینطور بشه.
    اگر بشه فقط با یک کابل شبکه و نهایتش یک هارد اکسترنال این کار رو کرد عالی میشه.
    ممنون از تاپیک مفید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

یه سوال مهم.من (و احتمالن خیلی دیگه از دوستان) دوربین اچ دی سونی دارم و فایل ها رو با فرمت m2ts ذخیره میکنه.متاسفانه توی لیست فرمتهایی که پخش میکنه این فرمت نیست.شما تست کرده اید که این فرمت رو پخش میکنه یا نه؟ اگر پخش کنه که دیگه زندگی است.
    به نظر من خرید دستگاه های مختلف و چیدن اونها (به همراه آداپتور مربوطه) دور و بر آدم باعث ناراحتی عصبی میشه. میز کامپیوتر من به این سونامی گرفتار شده.نمیخوام اطراف تی وی هم اینطور بشه.
    اگر بشه فقط با یک کابل شبکه و نهایتش یک هارد اکسترنال این کار رو کرد عالی میشه.
    ممنون از تاپیک مفید
    تو پخش کردن تصویر که به احتمال زیاد مشکلی نباشه .. ولی احتمالا با Codec صدا ناسازگاری داشته باشه ..

اگر یه پارت خیلی کوتاه ( زیر 10mb ) از فیلمی که با این دوربین می گیری رو آپلود کنی ، می تونم برات تست کنم.

9. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سپاس از اقای موسوی

برای بنده این سوال پیش اومده که در b690 فایلها از روی usb بهتر اجرا میشه یا از روی هارد اکسترنال.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

با سپاس از اقای موسوی

برای بنده این سوال پیش اومده که در b690 فایلها از روی usb بهتر اجرا میشه یا از روی هارد اکسترنال.
    اگر منظور شما از USB همون USB Flash باشه که بستگی به سرعت USB Flash شما داره .

اگر هم منظور شما از بهتر اجرا شدن عقب و جلو کردن فیلم باشه هم که معمولا هاردهای اکسترنال سرعت بیشتر نسبت به USB Flash دارند، پس باید هم بهتر عمل کنند . وگرنه در پخش عادی فیلم و عکس و موزیک فرق محسوسی با هم ندارند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقای موسوی ممنون از رهنمود شما

منظور بنده روان اجرا شدن مخصوصا فیلمهای فول اچ دی میباشد ضمنا میخواستم بدونم
    b690 همه جور فایل عکس رو ساپورت میکنه و اگر ساپورت ومیکنه میخواستم بدونم عکسی که ابعادش 1920در 1080 هست فول اچ دی محسوب میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اقای موسوی ممنون از رهنمود شما

منظور بنده روان اجرا شدن مخصوصا فیلمهای فول اچ دی میباشد ضمنا میخواستم بدونم
    b690 همه جور فایل عکس رو ساپورت میکنه و اگر ساپورت ومیکنه میخواستم بدونم عکسی که ابعادش 1920در 1080 هست فول اچ دی محسوب میشه یا نه؟

عرض کردم که ، فقط عکس با فرمت JPEG رو ساپورت میکنه . حداکثر رزولیشن عکس هم نباید از 15360X8640 بیشتر باشه .

بله، عکس با ابعاد 1080×1920 Full HD محسوب میشه .

14. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

توی LED ها فقط سری 7000 قابلیتهای پخش کدکش مثل سری 6 ال سی دی هست.
    به نظرم این توانایی سامسونگ (پخش انواع فرمتها از USB) مهمترین برگ برنده ی سامسونگ در مقابل تلویزیونهای سونی و پاناسونیک هست.
    من خودم اگر روزی بخوام تلویزیون جدید بخرم فقط سری 7000 LED مد نظرم هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •