جدید ترین راه حل برای از بین بردن Blue Screen اگه میخواهین بگین تا براتون آموزش بدم؟؟؟
یاد دادن سخت تر از یاد گرفتن هست (جمله از خودم)![]()
جدید ترین راه حل برای از بین بردن Blue Screen اگه میخواهین بگین تا براتون آموزش بدم؟؟؟
یاد دادن سخت تر از یاد گرفتن هست (جمله از خودم)![]()
سلام
لطفاً مسائل دیگر رو اینجا مطرح نکنید... این تاپیک رو همه با موضوع نصب ویندوز 7 بروی لپ تاپ های بدون درایو از طریق usb... میشناسن...
1) یا توی این آدرس پست بزنید:
2) یا در بخش ویندوز 7 یک تاپیک جدید ایجاد کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اگه راه حلی برای Blue Screen داری یه تاپیک بزن... (امتحانش کردی دیگه ؟؟!!)
باتشکــــــّـــــــــر
به علت بی ربط بودن موضوع به تمام تاپیک ها در اینجا این موضوع را نشون میدم لطفا دخالت نکنید یا آدرس ندهید ...
ویندوز 8 را ببینید بعضی از کاربران میگن که این عکس های این ویندوز اشتباها روی وب سایت مایکروسافت قرار گرفته نام اون هم Midori هست
اگه در این مورد نظری دارین بدین با تشکر..
![]()
Last edited by l30l30y; 18-01-2010 at 15:05.
خیلی به دردم خورد تشکر
l30l30y عزیز ممنون از آموزشت ولی من میخوام ویندوز XP بریزم توی flash ولی چندتا سوال دارم .
1- برای ویندوز xp آیا باید NT5 رو انتخاب کرد یا NT6 ؟
2- قبل از شروع به کار فلش رو من با fat32 فول فرمت میکنم . درسته ؟
3- حجم فلش من 970 MB هست . کافیه اینقدر ؟
یه چیز دیگه ، من الان تست کردم ولی یه ارور داد به من که عکسش رو براتون attach میکنم .
ممنون میشم اگر کمکم کنید.
Last edited by farzad_sx1; 13-02-2010 at 11:21.
سلام دوست عزیز این هم جواب سوالات شما:
1.مسیری که من آموزش دادم برای ویندوز 7 و ویستا است نه XP به پایین.
2.هیچ فرقی نمیکنه که فلشت NTFS فرمت بشه یا FAT32 اما به نظر من FAT32 بهتره.
3.حجم فلشت برای XP کافیه اما برای 7 و ویستا نه.
1:
2:
![]()
سلام
ببخشيد ميخواستم بدونم با اين روش ميشه چندتا ويندوز رو روي يه فلش ريخت مثل xp و 7
مرسی عزیز از اینکه کمکم کردی .
حالا یه سوال کوچولو دیگه ، چطور میشه فلش مموری رو NTFS فرمت کرد ؟ این FAT32 سرعتش پایینتر از NTFS هست و تقریبا 2 برابر سرعت نصب فرق میکنه . اینو من یه جایی همین چند دقیقه قبل خوندم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)