سلام
در رشته دندان پزشکی مثل پزشکی با تشریح هم سر و کار دارن یا نه ؟
ممنون
سلام
ممنون
سلام بچه ها
ممنون
من پيش تجربي هستم ميخام بدونم در آمد دندانپزشكي خيلي بهتر از پزشك عموميه ؟ دندانپزشك هاي متخصص چه كارهايي ميكنند ؟
حداقل درآمد دندانپزشك ها چقدره ؟
نه تا جايي كه من ميدونم ندارن .
فكر ميكنم فقط پزشكي و پرستاري با تشريح سر و كار دارن
100% سرو كار دارن .
به ويژه اناتومي سر و گردن .
در 2 سال اول دانشجويان واحدهاي علوم پايه مثل بيوشيمي، آناتومي، بافتشناسي، فيزيولوژي، ژنتيك، ميكروبشناسي و ايمنيشناسي را ميگذرانند.
درسته تو ترمهای اول درسهاشون مشترکه!!!
دندانپزشکی از هر جهت که فکر کنی از پزشکی بهتره خصوصاً از لحاظ درآمد.
در مورد تشریح هم بله کلاس های تشریح در ترم های اول با بچه های پزشکی مشترک هستش.
البته به نظر من که پزشکی بهتره اما امار درامدجهانی (غیر از ایران )میگه که پزشکی (به خصوص جراحی)تقریبا" دو برابر دندان پزشکی هستش ...
دوست عزیز سلام
این مهم نیست در آمد کدوم بیشتره شما در هر کدوم که استعداد دارید ادامه بدهید .
اگر تخصص داشته باشید در هر زمینه ای موفق میشوید .
پزشک عمومی در سایر کشورها، مثل آلمان که می دونم، سوئیس ، درجه ش معادل لیسانس یعنی مدرک کارشناسی هستش و در ایران چنین بازار کار!!!! درآمد ، جایگاه اجتماعی ، اما با علاقه اگه واردش بشی و پشتکار ، وقتی در مرحله دوم تخصص به مرادت برسی، تخصص بگیری و ادامه کار رو با علاقه تا رسیدن به اون جایگاه دنبال کنی ، اینا همه رو پایه ی این می چرخه که چقدر بهش علاقه داری و ازش نمی گذری
دندان پزشکی راحتیش در اینه که وقتی 6 سال تموم شد با مدرک دندان پزشکی عمومی می تونی کار کنی و خیلی بهتر از یک پزشک عمومی بازار کار داره حتی اگر ادامه ندی ، اما ادامه به خود شخص بستگی داره که با چی راضی باشه
اگر علاقه به پزشکی داشته باشی به دندان فکر هم نمی کنی و برعکس! اما مهم اینه که علاقه روی چه حسابی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)