تو ویدیو اولیه، اون میز کامپیوتره که تاچ هستش فکر کنم Microsoft Surface هستش!!!! عجب چیزیه لامصب!!!!!![]()
تو ویدیو اولیه، اون میز کامپیوتره که تاچ هستش فکر کنم Microsoft Surface هستش!!!! عجب چیزیه لامصب!!!!!![]()
به نظر من طراحيش (شكل ظاهري نه جنسش)مي تونست بهتر از اينا باشه![]()
بله این گوشی وارد بازار شد و از نکات جالب توجه اینکه:
1. اولین گوشی بدون سیستم عامل که از HTML5 پشتیبانی می کنه.
2. اولین گوشی الجی که از مرورگر فانتوم استفاده می کنه. این مرورگر سریعتر از مرورگر های قبلی هستش و قادره تا 10 تا تب رو همزمان باز کنه و البته فلش ساپورت نیز هست.
عجب ال سی دی خوبی داره: دی
رسما LG میخواد با TFT تمام AMOLED ها رو به خاك بكوبونه: دی
.
.
.
![]()
آره جی اس ام هم تو پری-ویوش گفته بود:
.Image quality is is quite nice. Blacks are not as good as AMOLED but are great for a TFT unit. Sunlight legibility is not on an iPhone level, but it’s pretty close (easily the best among LG touch phones) and the touchscreen registers even the lightest taps. The high-resolution screen renders a crisp, vivid picture that bests a lot of its competitors. The scratch-resistant glass of the screen as seen on the LG GB40 New Chocolate makes an appearance hear as well
جی اسم ام خیلی دیگه داره تعصبی كار می كنه!
انصافا رنگ سیاه رو بهتر از AMOLED ها نشون میده باز میاد میگه خوب نیست: دی
برای فهمیدن عظمت ال سی دی فقط اینا رو ببینین: دیImage quality is is quite nice. Blacks are not as good as AMOLED but are
این عكس حیف دست عكاس لرزیده ولی خوب ببینینش: دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
![]()
Last edited by 4870x2; 23-04-2010 at 16:23.
LG GD880 Mini review: Going minimalist
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
تستو ادیشن: دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نسخه تو خودش 10 تا از ريميكس هاي تيستو + دو تا ويديو داره. رو عكس زده 8 گيگابايت، پس فكر كنم يا حافظه داخليش 8 گيگه يا 8 گيگ رم باهاش ميدن....
مثل این که فرستنده اف ام هم داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)