تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: امکان دسترسی به اینترنت تا سرعت 5/1 مگابیت در ثانیه فراهم شد!!!!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

EDSL > اختصاصی چرا
    با OPENSKY کی میره تو غار ؟؟
    ماهی 15 تومن برای 512 نامحدود تا 20 کیلو تضیمین دریافت داری و تا 64 هم بالا میره بطور متوسط ساعتی 150 مگ داری
    بازم بگو بده
    الان خیلی از بچه های همین فروم گرفتن و خوشحالن
    منظورتون Planetsky هست؟ Opensky كه همه محدوديت دارن. نه؟

پروفشنال portal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی به من توضیح میده این planetsky و opensky چی هستن؟

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی از این سرویسهای جدید لایزر استفاده نکرده بیاد به ما هم بگه که چطوره؟
    من می خوام از این سرویسا بگیرم ولی دو دلم اولش می خوام بدونم سرعتاش شبا واقعیه؟! یا همش تبلیغاته!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

یکی به من توضیح میده این planetsky و opensky چی هستن؟
    اين 2 تا كه گفتي اسم شركت هايي هستن كه سرويس EDSL ارائه مي دن. كه سرويس هاي هر كدوم بسيار متنوع هستند. و بر روي ماهواره هاي خاصي هستن كه به صورت مستقيم يا با واسطه اقدام به فروش پهناي باند مي كنن. اگر كسي ويزا كارت داشته باشه و خودش بتونه مستقيما از اين شركت ها خريداري كنه خيلي به نفعشه. چون با واسطه و دلال خيلي كلاه سرش مي ره.

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با ماهواره؟

همین ماهوارهای خونگی؟

اونوقت جاسوس تلقی نمیشه؟

این فرقش با --- Card چیه؟ منظورم اینترنت آفلاینه. فکر کنم اینی که شما میگی همون باشه فقط از نوع آنلاینش ها؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

با ماهواره؟

همین ماهوارهای خونگی؟

اونوقت جاسوس تلقی نمیشه؟

این فرقش با --- Card چیه؟ منظورم اینترنت آفلاینه. فکر کنم اینی که شما میگی همون باشه فقط از نوع آنلاینش ها؟

نه جاسوسي چيه.

لينك زير رو ببين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehrdad38; 09-01-2010 at 18:54.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اين 2 تا كه گفتي اسم شركت هايي هستن كه سرويس EDSL ارائه مي دن. كه سرويس هاي هر كدوم بسيار متنوع هستند. و بر روي ماهواره هاي خاصي هستن كه به صورت مستقيم يا با واسطه اقدام به فروش پهناي باند مي كنن. اگر كسي ويزا كارت داشته باشه و خودش بتونه مستقيما از اين شركت ها خريداري كنه خيلي به نفعشه. چون با واسطه و دلال خيلي كلاه سرش مي ره.
    سلام...
    این شرکت ها خارجی هستن؟؟؟

اون لینک wikipedia که گذاشتین رو خوندم...سوال هایی واسم پیش اومده

همونطور که توو wiki نوشته شده بود دو نوع اینترنت داریم...آفلاین و دو طرفه...نیاز من کم بودن Ping و latency هستش...یعنی من میخوام که راحت تر بازی هایه انلاین رو انجام بدم (world of warcraft) چون لتنسیه من با سرویس پارس آنلاین گاهی به 1000 هم میرسه.

سوالم اینه که بازی هایه آنلاین نیاز به ارسال بهتر دارن یا دریافت...این در شرایطیه که من بخوام اینترنت آفلاین استفاده کنم و اینترنت افلاین فقط دریافت بالایی داره.با این حساب اینترنت آفلاین به کارم میاد یا نه؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام...

همونطور که توو wiki نوشته شده بود دو نوع اینترنت داریم...آفلاین و دو طرفه...نیاز من کم بودن Ping و latency هستش...یعنی من میخوام که راحت تر بازی هایه انلاین رو انجام بدم (world of warcraft) چون لتنسیه من با سرویس پارس آنلاین گاهی به 1000 هم میرسه.

سوالم اینه که بازی هایه آنلاین نیاز به ارسال بهتر دارن یا دریافت...این در شرایطیه که من بخوام اینترنت آفلاین استفاده کنم و اینترنت افلاین فقط دریافت بالایی داره.با این حساب اینترنت آفلاین به کارم میاد یا نه؟؟؟
    ممنون

نه دوست عزیز اینترنت آفلاین به درد دانلود میخوره و بس

10. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته كره و ژاپن هم محدوديت حجمي دارند

فكر كنم 1000 گيگ در ماه
    فکر نمی کنم اینجوری باشه . استرالیا رو می دونم که سرعت 24 مگ می دهند ولی محدودیت حجمی داره ولی با شبانه اون می تونید 30-60 گیگ دانلود کنید .

EDSL > اختصاصی چرا
    با OPENSKY کی میره تو غار ؟؟
    ماهی 15 تومن برای 512 نامحدود تا 20 کیلو تضیمین دریافت داری و تا 64 هم بالا میره بطور متوسط ساعتی 150 مگ داری
    بازم بگو بده
    الان خیلی از بچه های همین فروم گرفتن و خوشحالن
    منظورتون PlanetSky هست؟

سلام...

ممنون
    بله خارجی هستند. اصلا فکر بازی آنلاین رو نکنید چون پینگشون به علت اینکه سند رو از یک جای دیگه انجام میدهید بالا هست . همین ADSL رو خطهایی که نویز دارند پینگ بالای 400 داره چه برسه به وایرلس و ماهواره ای. به پارس این موضوع رو بگید ممکنه خط شما نویز داشته باشه .

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام...

ممنون
    بله شركت PlanetSky و OpenSky هر دو خارجي و بسيار معتبر و شناخته شده در سطح دنيا هستن:

کد:
    کد:
    کد:
    همنطور كه دوستون گفتن با اينترنت آفلاين فقط مي شه دانلود كرد و امكان حتي اين رو هم نداره كه وبگردي كني. و فقط مي توني فايل هايي كه افراد ديگه كه بصورت آنلاين از طريق Satellite در حال دانلود آنها هستن نسخه اي رو در يافت كني. براي بازي هاي آنلاين هر 2 هم دريافت و هم سند مهم هستن.

در ضمن دوست من EDSL داراي 3 نوع كلي هست:

1- اينترنت يك طرفه 2- اينترنت دو طرفه 3- اينترنت آفلاين

خوب Ping يعني مدت زماني كه لازمه تا اطلاعات از كامپيوتر شخص به يك Host فرستاده بشه و پاسخ مناسبي از اون Host به كامپوتر فرد ارسال بشه. هر چه مدت زمان يا پينگ كمتر باشه مسلما سرويس كارايي بهتري داره. در پينگ هر 2 فاكتور Send و Receive مهم هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •