منظورتون Planetsky هست؟ Opensky كه همه محدوديت دارن. نه؟
منظورتون Planetsky هست؟ Opensky كه همه محدوديت دارن. نه؟
کسی از این سرویسهای جدید لایزر استفاده نکرده بیاد به ما هم بگه که چطوره؟
من می خوام از این سرویسا بگیرم ولی دو دلم اولش می خوام بدونم سرعتاش شبا واقعیه؟! یا همش تبلیغاته!!!![]()
اين 2 تا كه گفتي اسم شركت هايي هستن كه سرويس EDSL ارائه مي دن. كه سرويس هاي هر كدوم بسيار متنوع هستند. و بر روي ماهواره هاي خاصي هستن كه به صورت مستقيم يا با واسطه اقدام به فروش پهناي باند مي كنن. اگر كسي ويزا كارت داشته باشه و خودش بتونه مستقيما از اين شركت ها خريداري كنه خيلي به نفعشه. چون با واسطه و دلال خيلي كلاه سرش مي ره.
با ماهواره؟
همین ماهوارهای خونگی؟
اونوقت جاسوس تلقی نمیشه؟
این فرقش با --- Card چیه؟ منظورم اینترنت آفلاینه. فکر کنم اینی که شما میگی همون باشه فقط از نوع آنلاینش ها؟
نه جاسوسي چيه.
لينك زير رو ببين:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 09-01-2010 at 18:54.
سلام...اين 2 تا كه گفتي اسم شركت هايي هستن كه سرويس EDSL ارائه مي دن. كه سرويس هاي هر كدوم بسيار متنوع هستند. و بر روي ماهواره هاي خاصي هستن كه به صورت مستقيم يا با واسطه اقدام به فروش پهناي باند مي كنن. اگر كسي ويزا كارت داشته باشه و خودش بتونه مستقيما از اين شركت ها خريداري كنه خيلي به نفعشه. چون با واسطه و دلال خيلي كلاه سرش مي ره.
این شرکت ها خارجی هستن؟؟؟
اون لینک wikipedia که گذاشتین رو خوندم...سوال هایی واسم پیش اومده
همونطور که توو wiki نوشته شده بود دو نوع اینترنت داریم...آفلاین و دو طرفه...نیاز من کم بودن Ping و latency هستش...یعنی من میخوام که راحت تر بازی هایه انلاین رو انجام بدم (world of warcraft) چون لتنسیه من با سرویس پارس آنلاین گاهی به 1000 هم میرسه.
سوالم اینه که بازی هایه آنلاین نیاز به ارسال بهتر دارن یا دریافت...این در شرایطیه که من بخوام اینترنت آفلاین استفاده کنم و اینترنت افلاین فقط دریافت بالایی داره.با این حساب اینترنت آفلاین به کارم میاد یا نه؟؟؟
ممنون
نه دوست عزیز اینترنت آفلاین به درد دانلود میخوره و بس
فکر نمی کنم اینجوری باشه . استرالیا رو می دونم که سرعت 24 مگ می دهند ولی محدودیت حجمی داره ولی با شبانه اون می تونید 30-60 گیگ دانلود کنید .
منظورتون PlanetSky هست؟
بله خارجی هستند. اصلا فکر بازی آنلاین رو نکنید چون پینگشون به علت اینکه سند رو از یک جای دیگه انجام میدهید بالا هست . همین ADSL رو خطهایی که نویز دارند پینگ بالای 400 داره چه برسه به وایرلس و ماهواره ای. به پارس این موضوع رو بگید ممکنه خط شما نویز داشته باشه .
بله شركت PlanetSky و OpenSky هر دو خارجي و بسيار معتبر و شناخته شده در سطح دنيا هستن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمنطور كه دوستون گفتن با اينترنت آفلاين فقط مي شه دانلود كرد و امكان حتي اين رو هم نداره كه وبگردي كني. و فقط مي توني فايل هايي كه افراد ديگه كه بصورت آنلاين از طريق Satellite در حال دانلود آنها هستن نسخه اي رو در يافت كني. براي بازي هاي آنلاين هر 2 هم دريافت و هم سند مهم هستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن دوست من EDSL داراي 3 نوع كلي هست:
1- اينترنت يك طرفه 2- اينترنت دو طرفه 3- اينترنت آفلاين
خوب Ping يعني مدت زماني كه لازمه تا اطلاعات از كامپيوتر شخص به يك Host فرستاده بشه و پاسخ مناسبي از اون Host به كامپوتر فرد ارسال بشه. هر چه مدت زمان يا پينگ كمتر باشه مسلما سرويس كارايي بهتري داره. در پينگ هر 2 فاكتور Send و Receive مهم هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)