خوب خدا رو شکر من قضاوت نکردم
همونطور که گفتم کیفتشون فرقی نمیکنه ولی نکته همون divxـه
قربون آدم چیز فهم ! ما که نمیگیم divx گرفتن کیفیتو بالا میبره !! (فقط ممکنه تو پیوستگی پیکسلها
موثر باشه) .. حرف من اینه که بدون افت کیفیت حجم کمتری داره که خیلی مهمه
خدایی اونی که گفتم دروغ بود ؟ شما معمولا با ابعاد پایین فیلم نمیگیرید ؟
فکر کنم تو تاپیک s8300 ار خودتون شنیدم
-
حرف من اینه : کیفیت فیلمشون تفاوت چندانی نداره .. ولی بدلیل پسوند رنوار من فیلمبرداریشو ترجیح میدم
-
عکست رو هم قبلا دیده بودمخدا وکیلی عکس منو دیدی ؟ نه انصافا فول سازشونو دیدی ؟ (اون 3 تا گل)
خداییش خیلی بهتر افتادن .. من هنوزم سر حرفم هستم .. s8300 تو حالت ماکرو رنگای گرم رو خیلی قاطی میکنه
شما که تا اونجایی که یادمه باغچه دانشجویی قشنگی داشتینیه عکس از یه گل سرخ بگیر بذار
خودت و انصافت رو قاضی بذار
-
خیلی جالبه .. من به نظرت درباره رنگ ها احترام میذارممثلاً همین عکس که گزاشتی رنگ آسمونشو ببین ... اصلاً طبیعی نیست
رنگاش اصلاً قشنگ نیستن ... باز نوکیا میاد عکسارو آبرنگی میکنه طبیعی نیستن ولی قشنگ هستن
رنوار نه قشنگ میگیره نه طبیعی
عکسای رنوار یه مقدار شارپ تر هستن که میشه تو 8510 هم شارپنس رو بالا برد واسه همین فک میکنی وضوحش بیشتره
اصلاً قبول وضوحش یه ذره بیشتره ولی انقد کمه که به حساب نمیاد
تو رنگ بندی رنوار خیلی بیشتر از یکمی بد عمل کرده
تو gsmarena تو مقایسه گفته رنگ بندیش خوبه ولی تو ریویو پیکسون خودش اومده گفته اصلاً رنگ بندیش خوب نیست
منم حرفی که تو ریویو پیکسون هستو قبول دارم
اون عکس ماکرو هم ببین اگه تونستی مثله این بگیری مردی
اونو پیداش نکردم همین الان یه دونه گرفتم :
ولی به نظرم اگه یه ذره تعصبو کنار بذاری میبینی اصلا درست نمیگی .. شما رنگ های اون گلها رو نگا کن
آدم هوش از سرش میپره
جالبه .. همین gsm که بازم میگم ملاک نیست و شما طبق اون میگی رنگ بندی رنوار بده امتیاز رنگ بندی
هردوگوشی رو یکی داده
بازم میگم حرف gsm ملاک نیست .. فقط یه راهنماست
در مورد عکست ..
خداییش خیلی خوب افتاده و اینجاست که ضعف رنواره (قبلا هم گفتم) .. عکس شما بخاطر فلش با کیفیت
شده .. فلش رنوار با این که نور زیادی داره ولی تو حالت ماکرو وقتی فلش میزنه عکس کاملا سفید
میشه .. و این به نظرم تنها ضعف دوربین رنوارهکه احتمال داره با آپدیت فریمور بهتر بشه ..
توجه کن که فریمور گوشی من قدیمی ترین ورژنه .. ولی شما همیشه به روزید
شما اگه تونستی ماکرو مثل اون گل ها بذاری مردی.. من قبول دارم که ماکرو با فلش اینوییت جلوتره
ولی خداییش تو ماکرو بیشتر از کدوم حالت استفاده میکنی ؟![]()