تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: ADSL برای بار اول

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مال من ساخت چين d-link

2. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

من سه دستگاه دارم:
    تلفن
    فکس
    مودم
    که هر کدوم از سه پریز جداگانه تغذیه میشن.

خب رفتم تو ویکی پدیا این مطلب رو در باره اسپلیتر دیدم:

درصورت استفاده گوشی تلفن از پریز دیگر، استفاده از اسپلیتر ثانویه الزامیست و در صورت عدم استفاده اینترنت شما با مشکل برجورد خواهد کرد.

این اسپلیتر ثانویه چیه؟
    Last edited by khore mobile; 16-01-2010 at 18:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

دوستان به این جملات که در همین سایت توسط بچه ها به عنوان راهنمائی ارائه شده توجه بفرمائید:

" میکروفیلتر فقط نویز گیره. شما یه اسپلیتر برای مودمت بگیر و یه میکرو فیلتر برای تلفن دیگه بگذار "

" تعداد دستگاه های تلفن موجود در خانه اسپلیتر یا میکروفیلتر ( آخه اسپلیتر افزون بر اینکه تلفن و اینترنت رو جدا می کنه، نویز گیر هم هست. اما میکروفیلتر فقط نویز گیره )"

" میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره "

با توجه به این جملات و پست قبلیه من به نظر شما اگه من واسه فکس و تلفن هر کدوم یه میکروفیلتر بگیرم و واسه مودم هم اسپلیتر نصب کنم مشکلی پیش میاد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من سه دستگاه دارم:
    تلفن
    فکس
    مودم
    که هر کدوم از سه پریز جداگانه تغذیه میشن.

خب رفتم تو ویکی پدیا این مطلب رو در باره اسپلیتر دیدم:

درصورت استفاده گوشی تلفن از پریز دیگر، استفاده از اسپلیتر ثانویه الزامیست و در صورت عدم استفاده اینترنت شما با مشکل برجورد خواهد کرد.

این اسپلیتر ثانویه چیه؟
    منظور اینه که باید دو تا اپلیتر داشته باشه . ولی جون فقط میخوای تلفن رو به اون پریز بزنی همون میکروفیلتر هم کافیه

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان به این جملات که در همین سایت توسط بچه ها به عنوان راهنمائی ارائه شده توجه بفرمائید:

" میکروفیلتر فقط نویز گیره. شما یه اسپلیتر برای مودمت بگیر و یه میکرو فیلتر برای تلفن دیگه بگذار "

" تعداد دستگاه های تلفن موجود در خانه اسپلیتر یا میکروفیلتر ( آخه اسپلیتر افزون بر اینکه تلفن و اینترنت رو جدا می کنه، نویز گیر هم هست. اما میکروفیلتر فقط نویز گیره )"

" میکروفیلتر که فقط یک خروجی داره "

با توجه به این جملات و پست قبلیه من به نظر شما اگه من واسه فکس و تلفن هر کدوم یه میکروفیلتر بگیرم و واسه مودم هم اسپلیتر نصب کنم مشکلی پیش میاد؟
    اگر می خوای بقل مودم تلفن بگذاری باید بهش اسپلیتر وصل کنی در غیر اینصورت لازم نیست. برای فکس و تلفن هم 2 تا میکروفیلتر می خوای

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

خب من بالاخره یه مودم ADSL مارک ASUS مدل am602 گرفتم .بعدش هم رفتم دفتر شرکتی که میخام ازش سرویس بگیرم.

یه مهندس موقشنگی مودم رو گرفت و گفت باید تنظیمش بکنه.مودم رو به لبتابش وصل کرد و یه خورده با لبتاب ور رفت بعدش هم گفت ذخیره کرده(چیو؟!!!!) و مودم رو تحویلم داد و گفت هر وقت خطت رانژه شد بهت اطلاع میدیم.

حالا سوالم اینه:

1. این مهندس با مودم چکار کرده؟

2. من برای وصل شدن به اینترنت (بعد از رانژه شدن خط) چکار باید بکنم؟ منظورم نرم افزاریشه یعنی تنظیمات و ترتیب انجامشون.وصل کردن کابلها رو بلدم.

لطفا مراحل رو بهم توضیح بدین نزنم تنظیمات مودم رو بهم بزنم.

راستی یه یوزر و پسورد هم بهم داد.

متشکر

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

خب من بالاخره یه مودم ADSL مارک ASUS مدل am602 گرفتم .بعدش هم رفتم دفتر شرکتی که میخام ازش سرویس بگیرم.

یه مهندس موقشنگی مودم رو گرفت و گفت باید تنظیمش بکنه.مودم رو به لبتابش وصل کرد و یه خورده با لبتاب ور رفت بعدش هم گفت ذخیره کرده(چیو؟!!!!) و مودم رو تحویلم داد و گفت هر وقت خطت رانژه شد بهت اطلاع میدیم.

حالا سوالم اینه:

1. این مهندس با مودم چکار کرده؟

2. من برای وصل شدن به اینترنت (بعد از رانژه شدن خط) چکار باید بکنم؟ منظورم نرم افزاریشه یعنی تنظیمات و ترتیب انجامشون.وصل کردن کابلها رو بلدم.

لطفا مراحل رو بهم توضیح بدین نزنم تنظیمات مودم رو بهم بزنم.

راستی یه یوزر و پسورد هم بهم داد.

متشکر
    1- مهندس مو قشنگه مودمت رو config كرده يعني تنظيمش كرده.
    2- وقتي تمام اتصالات مودم رو انجام دادي برو يه كانكشن ADSL درست كن و از اينترنت لذت ببر. اون يوزر و پسورد براي كانكشن هست كه بتوني كانكت بشي.

11. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

راستش من یه سری مطلب تو همین P30 خوندم والان حسابی گیج شدم.

یه جا نوشته نیاز به کانکشن نیست!
    یه جا دیگه یه نفر گفته چون کانکشن نساخته نتونسته وصل بشه!

یکی میگه pppoe واون یکی میگه bridge.

من میدونم مهندس کانفیگ کرده اما این کانفیگ شامل چه مراحلیه؟!

یه جا میگن باید بری تو IP وارد کنی 198. 1.... نمیدونم چی!

یه جا میگن باید بری تو تنظیمات ویندوز !!!!

من یه فایل کامل مراحل نصب مودم و اتصال رو دانلود کردم اما باور کنید نمیدونم اون مهندس تا کجاش رو انجام داده من کجاش رو باید انجام بدم.

این دیگه چیه:
    اکثر مودم‌ها را مي‌توان به 2 صورت تنظيم کرد: pppoe و bridge.

اینو مهندس باید تنظیم کنه درسته؟من دیگه تو این قسمت نباید وارد بشم؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

راستش من یه سری مطلب تو همین P30 خوندم والان حسابی گیج شدم.

یه جا نوشته نیاز به کانکشن نیست!
    یه جا دیگه یه نفر گفته چون کانکشن نساخته نتونسته وصل بشه!

یکی میگه pppoe واون یکی میگه bridge.

من میدونم مهندس کانفیگ کرده اما این کانفیگ شامل چه مراحلیه؟!

یه جا میگن باید بری تو IP وارد کنی 198. 1.... نمیدونم چی!

یه جا میگن باید بری تو تنظیمات ویندوز !!!!

من یه فایل کامل مراحل نصب مودم و اتصال رو دانلود کردم اما باور کنید نمیدونم اون مهندس تا کجاش رو انجام داده من کجاش رو باید انجام بدم.

این دیگه چیه:
    اکثر مودم‌ها را مي‌توان به 2 صورت تنظيم کرد: pppoe و bridge.

اینو مهندس باید تنظیم کنه درسته؟من دیگه تو این قسمت نباید وارد بشم؟

ببين تنظيم مودم كار خيلي راحت و آسونيه نه پيچيده ست نه گيج كننده. الان بايد تعيين كني كه مي خواي به صورت اتوماتيك ( ppoe ) به اينترنت متصل بشي يا دستي ( bridge ). اتوماتيك اين طوريه كه به محض روشن كردم كامپيوتر و بالا اومدن ويندوز خودكار به اينترنت متصل مي شي و ديگه نياز به ساختن كانكشن نيست. اما اگر روي حالت دستي بزاري بايد كانكشن درست كني و هر وقت كه نياز داشتي به صورت دستي به اينترنت متصل مي شي. كه من حالت دستي رو ترجيح مي دم. چون ممكنه برنامه هاي ناخواسته اي اجرا بشن و يا بخوان Update كنن اون وقت از حجم اينترنتت كم ميشه.

اصلا تنظيمات اون مهندس رو فراموش كن كار خاصي نداره. ببين يه باره ديگه توضيح مي دم:

براي تنظيم مودم بايد اول تمام كابل ها اعم از LAN و Line و همين طور آداپتور بايد وصل باشه و مودم بايد روشن باشه.
    خوب تا الان كه كاري نداشت. براي تنظيم مودم يه آدرس IP وجود داره كه تو دفترچه راهنماي مودم وجود داره. اونو تو آدرس بار مرورگر تايپ كن. صفحه اي باز مي شه كه ازت يوزر و پسورد مي خواد اين 2 پارامتر هم تو دفترچه هست و معمولا admin هست.

خوب صفحه تنظيم مودم باز مي شه معمولا قسمت تنظيم مودم در اغلب مودم ها
    Quick Setup هست. روي اون كليك كن. صفحه اي كه باز شد 2 پارامتر داره VPI و VCI كه احتمالا اون مهندس مو قشنگ اون مقادير رو كه خود ISP مي دونه وارد كرده و نياز نيست چيزي وارد كني مثلا شركت صبانت و شاتل VPI = 0 و VCI = 35 يا شركت پارس آنلاين VPI = 0 و VCI = 59 و ... ( ولي مقادير هر دو مورد رو بپرس شايد يه روزي لازم شد). خوب تا اينجا كه چيزي نبود.

بعد Next رو ميزني و در صفحه بعد :

1- اگه بخواي با ساختن كانكشن ( دستي ) به اينترنت وصل بشي گزينه آخر يعني Bridging را انتخاب و Next را كليك و در صفحه بعد روي Save / Reboot كليك و حدود دو دقيقه صبر ميكني تا مودم تغييرات را ذخيره كنه و ري استارت بشه و تمام.
    حالا ميتونيد يه كانكشن Broadband براي اينترنت بسازيد.

2- اگه بخواي هر وقت كامپيوتر را روشن ميكني به اينترنت متصل باشي بايد گزينه دوم يعني :
    PPP over Ethernet PPPoE را انتخاب و Next كنيد و در صفحه بعد توي كادر PPP Username و PPP Password يوزر نيم و پسورد اينترنت خودتون رو وارد كنيد و به بقيه تنظيمات كاري نداشته باشين و Next كنين و توي صفحه بعد روي گزينه Save / Reboot كليك و بعد از دو دقيقه ميتوني با باز كردن اينترنت اكسپلورر به اينترنت وصل بشين.

ديدي كاري نداشت متوجه شدي؟

Last edited by mehrdad38; 19-01-2010 at 01:17.

14. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

بسیار عالی،واقعا ممنون. بخاطر وقتی که برای جواب دادن به سوال من گذاشتی.واقعا سپاسگذارم.

حالا اگه اجازه بدی من یه کوچولو سوال بپرسم!!!

البته شما به اندازه کافی منو شرمنده کردین و اگه دیگه جواب منو ندین ناراحت نمیشم.اما اگه سوالای من هم بیجا بود شما شاکی نشین.

اصلا تنظيمات اون مهندس رو فراموش كن كار خاصي نداره
    1.اگه من به روشی که شما گفتین مودم رو کانفیگ کنم خب تنظیمات مو قشنگ به هم میخوره اون وقت توی سرویس دهی اونا به من مشکلی پیش نمیاد؟یا مثلا اونا متوجه تغییر تنظیمات بوسیله من نمیشن؟

2. تنظیم نحوه اتصال (اتوماتیک و یا دستی ) توسط موقشنگ انجام شده یا روی ویندوز باید توسط خودم انجام بشه؟

3.اگه اصلا به تنظیمات مهندس کاری نداشته باشم و الان بخام وصل شم به اینترنت باید چکار کنم؟
    خب مهندس مودم رو تنظیم کرده،سیستم من رو که تنظیم نکرده.روی ویندوز سیستمم چکار باید بکنم.
    میدونم باید کانکشن بسازم میشه کاملتر بگین!

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •